albinaru Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Va salut ! Puteti sa mi indicati si mie un traseu din Crasna spre Lacul Vuturilor pretabil off road ? a multumesc Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanIlon Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Daca nu vindeai MB-ul puteai merge sigur si dinspre Crasna, asa cred ca numai dinspre Basca Chiojdului Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted April 30, 2022 Author Share Posted April 30, 2022 Salut ! Chiar nu se poate ajunge din Crasna ? Din Basca Chiojdului mi se pare foooarte lung. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanIlon Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 domnu doctor aveti un link cu traseul https://www.vacantacumasina.ro/lacul-vulturilor-lacul-fara-fund-muntii-siriu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Sarut mana ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts