albinaru Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Va salut ! Puteti sa mi indicati si mie un traseu din Crasna spre Lacul Vuturilor pretabil off road ? a multumesc Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanIlon Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Daca nu vindeai MB-ul puteai merge sigur si dinspre Crasna, asa cred ca numai dinspre Basca Chiojdului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Aprilie 30, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Salut ! Chiar nu se poate ajunge din Crasna ? Din Basca Chiojdului mi se pare foooarte lung. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanIlon Postat Mai 1, 2022 Partajează Postat Mai 1, 2022 domnu doctor aveti un link cu traseul https://www.vacantacumasina.ro/lacul-vulturilor-lacul-fara-fund-muntii-siriu/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Mai 5, 2022 Autor Partajează Postat Mai 5, 2022 Sarut mana ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate