bigdaddy Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Daca tot nu am ajuns la Tura din Apuseni in noiembrie, am zis sa verificam zapada (ce a mai ramas) din zona rachitele. Era totul inghetat bocna, de abia stateai in picioare pe "drum ". Dupa cum arata zona , trebuie sa fi fost feeric cu o spatamana inainte.... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: 1 Decembrie - defilare la Rachitele ...au iesit naspa pozele dupa "resize".... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: 1 Decembrie - defilare la Rachitele frumoase poze bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: 1 Decembrie - defilare la Rachitele Foarte frumos , deocamdata privesc cu jind poze , dar mai am putin si decolez si eu spre zone mai "inalte" si imi jur in barba ca o saptamana nu ma misc dintre troiene . :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate