rudolphu Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Salut, Imi doresc sa achizitionez un camion pentru a face un camper din el, mi-am dat seama ca ori asta ori mergem cu 2 masini in vacanta (familie mare=> madina mare) iar costurile vor fi tot acolo. Mi-as dori ceva cu 4 roti (ampatament mai scurt ) si garda mare la sol. Eu in necunostiinta de cauza am vazut doar dac444t, unimog si un pinzgauer ( sper ca am scris corect). As aprecia informatii despre aceste modele sau recomandari pentru achizitia altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Acum 11 ore, rudolphu a spus: Salut, Imi doresc sa achizitionez un camion pentru a face un camper din el, mi-am dat seama ca ori asta ori mergem cu 2 masini in vacanta (familie mare=> madina mare) iar costurile vor fi tot acolo. Mi-as dori ceva cu 4 roti (ampatament mai scurt ) si garda mare la sol. Eu in necunostiinta de cauza am vazut doar dac444t, unimog si un pinzgauer ( sper ca am scris corect). As aprecia informatii despre aceste modele sau recomandari pentru achizitia altora. Pentru un camper, mai degraba m-as orienta spre unul precum cel din link-ul de mai jos : https://forum.club4x4.ro/topic/25436-iveco-daily-40-10-4x4-expedition-vehicle/#comment-25436 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolphu Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 On 8/24/2022 at 10:35 PM, Astral said: Pentru un camper, mai degraba m-as orienta spre unul precum cel din link-ul de mai jos : https://forum.club4x4.ro/topic/25436-iveco-daily-40-10-4x4-expedition-vehicle/#comment-25436 Am vazut topicul, de doua luni tot citesc masor si calculez, dar..... E prea mica masina aceasta, avand in vedere ca imi trebuie bucatarie,baie, paturi si custi de transport fixe lentru 3 caini, sunt unu din ala nebun care nu pleaca fara caini si unele tari te obliga sa ai cusca de transport ventilata . Cea mai buna optiune si mai rapida este dac 444T care vine direct carosat sau iveco daily 4x4 single cab in care trebuie sa investesc mult in carosare si alte cateva gadgeturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkblood Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Ai ajuns la vreo concluzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamBertyga Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Cred că linia de jos este că trebuie să contactați specialiști Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamBertyga Posted January 3 Share Posted January 3 Mulțmumesc pentru distribuirea acestei informații. Eu la fel doresc să incep un proiect pentru tranformarea a unui camion întru-un camion pentru camping. Deja am găsit un camion potrivit pe https://www.truck1.ro/utilaje-constructii/autopompe-de-b. Acum a rămas cea mai complicată etapa a acestui pritect. Am nevoie să colectez toată informaţia disponibilă pe Internet, c să fiu sigur că voi reuși sa termin acest proitect până se termina banii si entuziasmul meu. Din păcate nu prea am găsit mulți oameni care sunt gata să comunice care au avut proiecte asemănătoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts