Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Informatii achizitie camion pt. Proiect Camper

rudolphu
 Share

Recommended Posts

Salut,

Imi doresc sa achizitionez un camion pentru a face un camper din el, mi-am dat seama ca ori asta ori mergem cu 2 masini in vacanta (familie mare=> madina mare) iar costurile vor fi tot acolo. Mi-as dori ceva cu 4 roti (ampatament mai scurt ) si garda mare la sol. Eu in necunostiinta de cauza am vazut doar dac444t, unimog si un pinzgauer ( sper ca am scris corect). 

As aprecia informatii despre aceste modele sau recomandari pentru achizitia altora. 

Acum 11 ore, rudolphu a spus:

Salut,

Imi doresc sa achizitionez un camion pentru a face un camper din el, mi-am dat seama ca ori asta ori mergem cu 2 masini in vacanta (familie mare=> madina mare) iar costurile vor fi tot acolo. Mi-as dori ceva cu 4 roti (ampatament mai scurt ) si garda mare la sol. Eu in necunostiinta de cauza am vazut doar dac444t, unimog si un pinzgauer ( sper ca am scris corect). 

As aprecia informatii despre aceste modele sau recomandari pentru achizitia altora. 

Pentru un camper, mai degraba m-as orienta spre unul precum cel din link-ul de mai jos :

https://forum.club4x4.ro/topic/25436-iveco-daily-40-10-4x4-expedition-vehicle/#comment-25436

• Thanks 1

On 8/24/2022 at 10:35 PM, Astral said:

Pentru un camper, mai degraba m-as orienta spre unul precum cel din link-ul de mai jos :

https://forum.club4x4.ro/topic/25436-iveco-daily-40-10-4x4-expedition-vehicle/#comment-25436

Am vazut topicul, de doua luni tot citesc masor si calculez, dar..... E prea mica masina aceasta, avand in vedere ca imi trebuie bucatarie,baie, paturi si custi de transport fixe lentru 3 caini, sunt unu din ala nebun care nu pleaca fara caini si unele tari te obliga sa ai cusca de transport ventilata . Cea mai buna optiune si mai rapida este dac 444T care vine direct carosat sau iveco daily 4x4 single cab in care trebuie sa investesc mult in carosare si alte cateva gadgeturi. 

• 2 months later...
  • 1 month later...

Mulțmumesc pentru distribuirea acestei informații. Eu la fel doresc să incep un proiect pentru tranformarea a unui camion întru-un camion pentru camping. Deja am găsit un camion potrivit pe https://www.truck1.ro/utilaje-constructii/autopompe-de-b. Acum a rămas cea mai complicată etapa a acestui pritect. Am nevoie să colectez toată informaţia disponibilă pe Internet, c să fiu sigur că voi reuși sa termin acest proitect până se termina banii si entuziasmul meu. Din păcate nu prea am găsit mulți oameni care sunt gata să comunice care au avut proiecte asemănătoare.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use