Renegate_01 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Stefan din Bucuresti si Renegatul imi spune toata lumea. Bun prieten cu Giorgel si Palpatrolul lui. Am fost pe la intalniri in calitate de copilot si se pare ca microbul a intrat in sange. Inca o data multe salutari la toata lumea. Editat Aprilie 27, 2010 de Astral Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt Radu Iancu (plecat din Bucuresti de 4 ani )si sunt interesat de fenomenul Off -Road destul de recent (2 ani ). [...] despre mine, nu prea am ce sa spun decat ca urasc nu atat prostia cat marlanii si noua specie de manelomarlan. Adresa ma de mail radian_2004@yahoo.com si tel 0722556053. Ma bucur sa aud ca in zona in care se afla parintii mei s-au mutat si oameni cu gusturi ca ale tale dar si cu asa trasaturi de caracter. Respecte ! “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduiancu Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma bucur sa aud ca in zona in care se afla parintii mei s-au mutat si oameni cu gusturi ca ale tale dar si cu asa trasaturi de caracter. Respecte ! Multam de caracterizare , intradevar zona asta are ceva aparte (poate si ca este leaganul tarii asteia ). tristetea mea aude pe nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor :Dsunt Emy ,am un suzuki Jimny in care sunt copilot :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marrk Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna tuturor Faci misto, ti-e lene sa scrii sau nu meritam sa ne spui doua-trei vorbe despre tine ?!?:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clapi2002 Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Saluatare! M-am inscris de ceva vreme pe forum dar nu am reusit cu prezentarea. Mai bine acum decat niciodata. Numele meu este Adrian/mascul/ 35 ani/ Targu Mures/subinginer petrol si gaze/posesor Toyota Hilux SR5, model 2004. Mitsubishi Pajero SWB, 2.8 cu Super Select si diferential blocabil spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Stop Pagina mea! (mai tineti minte asta?! din oracole?) Cum nu am completat cand eram mai mic - ca nu aveam ce sa scriu acolo, iata ca acum am facut-o. Dar, am si de ce! Sa ma prezint: Sorin N. (vechi din '79) Oras: Sibiu Posesor de: Suzuki ET/Vitara (16, 16v, din '97, Benzina) Salutare "tutulor" membrilor clubului! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna.Ma numesc Alex (zis si HuuLa prin popor),sunt din Iasi si sunt un petrolhead obsedat de tot ce inseamna auto si moto.Sper ca la anul sa imi achizitionez un Mitsu Pajero:banana(da Doamne).Sper sa ma integrez intre voi si sa ma invatati si pe mine ce inseamna 4x4 adevarat:old.O zi buna! Editat Aprilie 28, 2010 de HuuLa :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tofan Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Traian Tofan..sunt din Galati am 32 ani si nu de foarte mult timp am intrat in posesia unui Patrol Y60 (cel din imagine...atat cat se vede).Sunt novice in ale off-road-ului dar sper sa invat mai multe pe parcurs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXXIS13 Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua la toata lumea , cica trebuie sa ma prezint. Ma numesc Sorin Costinescu,casatorit ,locuiesc in Bucuresti. Inginer constructor. Suzuki jimny din 2007 , cumparat din Germany. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Pentru ca sunt un cititor asiduu al acestui site, am zis ca ar fi politicos din partea mea sa ma si prezint. Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si imi plac masinile mai vechi si in general tehnologiile integral mecanice, sunt inginer mecanic de motoare termice dar profesez in domeniul IT-ului. Actualmente sunt in cautarea unui M461, sunt foarte hotarat sa-mi iau unul, as spune ca e mai mult decit un simplu hobby, e o datorie, in conditiile in care lumea arunca cu vesela inconstienta la REMAT patrimoniul tehnic al tarii. Ma bucur de existenta acestui site si sper sa se dezvolte pe masura asteptarilor noastre, ca pasionati de automobile romanesti si fenomenul 4x4. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator georgeduca Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea! Ma numesc George Duca, sunt din Curtea de Arges, de profesie inginer silvic. Ma bucur ca am descoperit o comunitate atat de mare a iubitorilor de natura. Mi-am cumparat prima masina, un Mitsubishi L200 modificat, in urma cu 2 luni de la un prieten dar am schimbat-o de curand. Detin in acest moment o Toyota KZJ 70, an 1996, pe care am inceput sa o pregatesc pentru tot ce este mai rau. Deci masina are motor 3000 cmc turbo diesel, suspensie OME, blocant spate ARB, set roti Booger swamper 35x11,5x15, troliu Warn 9,5 XP, si o bara fata construita in regie proprie. Urmeaza blocant fata si "roll cage". Sper sa imi fac cat mai multi prieteni aici cu care sa si ies cat de curand la noroi. Editat Aprilie 29, 2010 de georgeduca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Traian Tofan..sunt din Galati am 32 ani si nu de foarte mult timp am intrat in posesia unui Patrol Y60 (cel din imagine...atat cat se vede).Sunt novice in ale off-road-ului dar sper sa invat mai multe pe parcurs. Bine ai venit Traian:h5, experienta se obtine in timp. ps. stai cu ochii pe topicul asta:wink:: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50034 vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marciuc Bogdan Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Tuturor.Ma numesc Bogdan Marciuc din Iasi 32 ani pasionat de natura,raliuri,tir,mecanica,alpinism si multe altele nu neaparat in ordinea asta,urmaresc de ceva vreme discutiile voastre si intentionez in viitorul apropiat sa achizitionez o masina de teren.Ca defect profesional nu-mi plac masinile noi.Detin o masina 4x4 insa nu e de off-road.Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Tuturor.Ma numesc Bogdan Marciuc din Iasi 32 ani pasionat de natura,raliuri,tir,mecanica,alpinism si multe altele nu neaparat in ordinea asta,urmaresc de ceva vreme discutiile voastre si intentionez in viitorul apropiat sa achizitionez o masina de teren.Ca defect profesional nu-mi plac masinile noi.Detin o masina 4x4 insa nu e de off-road.Bine v-am gasit! Bine te-am gasit si noi....ia te uita cum ne intalnim....si eu detin o masina gen ca a ta.....:grin: Anul asta nu te-ai mai dat la Bv.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor !!! Sunt nou nu numai pe acest forum ci si in lumea auto off-road, pana acum am avut un atv pe care l-am vandut din dorinta de a cumpara o masina 4x4 care sa o folosesc pentru hobby-ul meu. O sa pun si niste fotografii cu masina pe cand ajunge . O zii buna tuturor!!!:wink: Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit LorD'eko. Inca un jimny din Ploiesti:h5 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stahlmantel Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Sebi am 29 de ani, locuiesc si lucrez (inginer topo) in Suceava si am in posesie o Suzuki Vitara din '93 in 5 usi. Imi cer scuze ca primul meu post a fost intr-o alta sectiune de pe forum acum ceva timp in urma. In rest: Long live club4x4.ro!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor am 42 ani,imi plac muntii si pescuitul ,am un suzuki vitara v6 2000 cmc si acum m-a lasat ambreiajul si nu ma pot hotari ce kit de ambreiaj sa-mi iau:SACHS , HERTH+BUSS JAKOPARTS, VALEO, LUK sau ceva fabricat prin asia JAPANPARTS. Din acest motiv vreau sa postez un mesaj pe forum in speranta ca ma vor indruma cu sfaturi cei ce le-au testat. Sper sa gasesc niste sfaturi utile.Cu stima Petrica Iancu. :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horie Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, imi cer scuze ca n-am trecut pe la prezentarea membrilor cand m-am inscris, abia acum am gasit rubrica asta. Sper usor usor sa ma familiarizez cu forumul. Sunt Horia Birau din Bucuresti, am 19 ani si student anul I la ASE (Doamne ajuta sa fiu si in continuare). Pasiunea pentru 4 x 4 a inceput sa-mi apara de cand conduc un Pajero Sport, adica de aproximativ 1 an. Am mers cu ea pe la Ranca si am vazut ca imi place mai mult sa circul pe drumuri mai putin amenajate decat pe cele asfaltate. Sper sa invat si eu cate ceva de la membrii forumului si sa incerc sa ajut si eu cu ce pot si ce stiu. Va urez bafta tuturor si ne gasim pe forum! Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari la toata lumea! ma numesc Marius Paul, sint din bucuresti si am 32 de ani. nu am inca o masina de teren, dar vreau sa-mi achizitionez una...asta fiind si motivul pentru care am inceput sa frecventez forumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovid Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Ovidiu , sunt din Bucuresti , 30 ani, proaspat posesor de Suzuki Samurai (SJ80) , am facut acest pas pentru a completa o alta pasiune, fotografia de natura si se pare ca m-am ales cu un nou hobby. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diaconu Gabriel Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 (editat) Re: Toyota LJ 70 Salut. Sunt pasionat de Toyota.....am cateva.....si LJ70 si 4Runner....le mai desfac, le mai repar...... Ma bucur sa va cunosc ! Editat Aprilie 10, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Cristi din Craiova,posesor de Pajero 3.2 lung si o Niva Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate