Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut!

sunt Alex, sunt un mandru posesor de suzuki samurai si ma bucur sa mai gasesc la noi un astfel de site, plin de oameni sfatuitori, si care in general te invata de bine, ca sa nu patesti ce au patit ei...stiu asta pentru ca urmaresc cu interes topicurile de mai bine de un an - un an jumatate.

o zi buna, si noroiala cat mai placuta!

1558334649_P1010068800x600.jpg.918d461d0e04d4c48d9c2e43694c969e.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saluty,

Sunt Cota, si sunt nou pe forum. Cateva date despre mine:

Varsta: 29

Masina: Jeep Cherokee 2.5 CRD, an 2002.

Nu am masina prea echipata de off-road, dar ma straduiesc sa ies in teren cat pot de mult.

O sa pun si ceva poze cu masina cat de curand.

Numai bine,

Cota

When I die, bury me in my JEEP. 'Cause it's never been in a hole it couldn't get out of !
Link spre comentariu

Salutare tuturor

Sunt Claudiu, locuiesc in Bucuresti si merg destul de des la Campulung Muscel, sunt economist si imi plac fiarele (de la 4 roti in sus sau senile). Sunt incepator in off road dar invat repede. Momentan nu am o masina 4x4, dar sper sa imi fac cadou una cat de curand ca saracul meu Astra H s-a cam saturat de tentativele mele de off-road

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

BUNA SEARA

MA NUMESC REMUS, SUNT DIN CUGIR(ALBA) SUNT NOU IN :cl, UN PIC MAI VECHI IN CLUB 4X4 CUGIR (08.09), POSESOR DE SUZUKI VITARA 99 1.6 8V

OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR

VITARA 99 :lr

Link spre comentariu

salutare. sunt NIK din ALBA am 23 de ani si sunt nou in :cl am un frontera sport 2.5 TDS din 98 si o DACIA PIK-UP 1.9 D 4x4 din 05

1254897357_015(2).jpg.57ae005f6f95c0c1f343bd8dcb7f4a87.jpg

Editat de NIK4X4
AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

Salutare.

Ma numesc Claudiu,

Sunt din Bucuresti si vreau sa cumpar o masina 4x4 (G class).

Momentan conduc un vw transporter t5.:y

:topbroasca la volan :ha:- REZOLV ORICE:y
Link spre comentariu

Hello!

Vali sunt si acum am un Jeep Grand Cherokee ZJ din 97, cu kit de inaltare 2", gume BFG MT si atat. Urmeaza o bara ARB si, cand voi avea bani, un troliu. Masina, cu bune si rele, este la sectiunea Jeep.

Bine v-am gasit!

Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Repet urarea din titlu.Mulţumesc lui Soso-Bum pentru sprijinul acordat în pregătirea pentru reparaţia capitală a unei Vitara 1991, softtop, monopunct,motor G16M, etichetă albastră, 78.000 Km, preţ achiziţie 2500 euro,inmatriculată. A fost identificată de pe mobile.ro şi am achizitionat-o la câteva zile de la apariţia anunţului. Am reînmatriculat-o la Reşiţa pe numele meu şi am incheiat etapa de hârţogăraie.În paralel maşina a intrat in etapa de verificare a caroseriei, cunoscând de pe forum că prima hibă la aceste maşini e rugina.Dacă postarea fotografiilor o să-mi devină familiară, o să postez şi imagini cu etapele reviziei generale. Câteva cuvinte şi despre mine: sunt inginer agronom lucrez la o instituţie agricolă bugetară sunt căsătorit şi am 2 băieţi de 25 şi 27 de ani. În unii ani, sunt invitat să particip la niste măsurători şi determinări agrotehnice în zone mai greu accesibile, forestiere,cam de nivel off-road mediu conform ,,canoanelor'' aacestui forum. Acesta este şi motivul achiziţiei maşinii Vitara pe care cu ajutorul sfaturilor dumneavoastră ,trebuie să o pregătesc corespunzător.Ca maşină de familie am un Renault Megan Sedan achiziţionat nou în anul 2007. Incă odată Bun găsit tuturor.

P.S. Fiind prima postare, rog administratorul să trimită mesajul la Categoria Suzuki şi la Categoria Prezentarea membrilor. Mulţumesc.

Link spre comentariu

Salut ! Maine sper sa achizitionez un suzuki samurai '98 [ATTACH]70308[/ATTACH] ,fara modificari ..dupa ce il iau mai stam de vorba ...ma bucur sa gasesc atat de multa lume pasionata de offroad !!!!

offroad batranesc...:cort
Link spre comentariu

salutare membrilor !

lovit de nevoia unui auto 4 x 4 "indestructibil" am ajuns la poarta d-voastra, iar astazi m-am hotarat sa si bat la ea. deci, sa nu lungesc vorba, cel care face galagie afara se numeste adrian si are in posesie un y60 lung din 92 :h5

Link spre comentariu

salutare tuturor.

sunt noul posesor al unui samurai 1.9 diesel sin 1999.

sunt din Cluj-Napoca, controlor de trafic aerian la aeroportu Cluj.

hoby principal- aeromodelism (am luat masina sa pot sa ajung la locuri misto de zburat)

sunt foarte multumit de masina. o placere sa o conduc.

deocamdata atat. Have Funn All.

i'm off >>>>>>>>>>>:tr

Rocar Tv 14f 1978

Suzuki Samurai 1999

Nissan Micra K11 1996

Link spre comentariu

Salut pe toti membrii acetui forum.

Sunt Cristian Brinza din Bucuresti, imi place Off-Road-ul , deocamdata nu detin o masina pentru Off-Road dar voi achizitiona cat de curand una ( probabil ceva mai pentru incepatori). Acum am doar masini ,,domestice" (SUV, turisme,s.a.).

Reprezint firma Delta Grup SRL , care importa si distribuie anvelope ( orice tipodimensiune si marca) iar in mod exclusiv in acest moment brand-ul de anvelope resapate(in Spania) INSA TURBO si cel de anvelope noi FEDERAL (Taiwan).

Multumesc.

Pe roti ca sa poti !

Pajero 3,5/99 - Off, Outlander 2,0/07 - On = Mitsubishi

Link spre comentariu

Salutare,

Imi pare rau ca am omis sa ma prezint...a fost o "alunecare" ( nu eram echipat de iarna)

Am 45 ani, sunt om de radio si de 1 saptamana posesor de Suzuki Vitara, 16V, 1996, pe care o voi noroi cand eu, cand nevasta ! Astept sfaturi, contra bere :2dr...ce-ar trebui sa fac , la ce sa ma uit ( nu ca curca-n lemne) si care sunt primele actiuni pe care sa le execut pentru intretinerea masinii! Acum caut caciucuri de vara, eu avand cauciucuri cramponate si astept sfaturi in legatura cu anuntul postat ( tacaneala de masina de cusut, de la motor)! Va rog sa imi spuneti daca exista in zona Bucurestiului firma de dezmembrare dedicat Vitara

( am vazut in Valcea, Brasov, Cluj, Sibiu...dar nu in B)! Stiu ca o masina din 1996 va mai avea nevoie de "completari"

Respect si ozzy buna! Asa salut la radio , asa va salut si pe voi :tk

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Silviu sunt din Bucuresti si am 32 ani. De cateva luni caut o masina pt off roads, am cochetat cu ideea de a achizitiona un Samurai dar nu am fost foarte impresionat de aceasta masina, asa ca am achizitionat un Land Cruiser Lj 70 din 1993, 2500cc.

Tel 0723834458

Link spre comentariu

In primul rand salutare la toata lumea.Numele meu este Andrei , sunt din bcuresti si de profesie sunt sportiv. De o saptamana sunt posesor al unui nissan patrol y61 si tin sa mentionez ca e prima mea masina de teren(deci nu ma pricep deloc la offroad) dar as vrea sa-l modific un pic in primul rand ptr cratele din oras si cine stie poate mai tarziu si ptr putina adrenalina in afara acestuia. Daca ma puteti ajuta cu un sfat , o parere un site sunt deschis ptr orice fel de informatie posibila.:tk

Link spre comentariu

In primul rand salutare la toata lumea.Numele meu este Andrei , sunt din Bucuresti si de profesie sunt sportiv. De o saptamana sunt posesor al unui nissan patrol y61 si tin sa mentionez ca e prima mea masina de teren(deci nu ma pricep deloc la offroad) dar as vrea sa-l modific un pic in primul rand ptr cratele din oras si cine stie poate mai tarziu si ptr putina adrenalina in afara acestuia. Daca ma puteti ajuta cu un sfat , o parere un site sunt deschis ptr orice fel de informatie posibila.:tk

Link spre comentariu

SALUTARI TUTUROR MEMBRILOR !

Ma numesc Brutaru Fanica ,am 45 ani ,casatorit , 2 copii (24 ,fiul,22 fata) sunt din Campina , PH,sii sunt un vechi impatimit al 4x4 mai precis dinainte de armata , abia carnetul luat, eram mandru posesor al unui IMS cu motor de campu lung.Cu el am inceput experienta 4x4 ,prin garla , pe toate dealurile de pe la noi (nu ducem lipsa in zona).

Acum am Land Rover freelander din 2005 cutie automata de care sunt f .f.multumit , mai am un mitshu 2,5td din 98 sii un A4 din2003 in care ma sui f rar .

Cauza ? intr un 4x4 te simti in Siguranta !

Link spre comentariu

Salutare la toata comunitatea,ma numesc Robert si am un Range Rover 4.6HSE are doar 69.000 km si arata foarte bine,sunt propietarul ei de cateva luni si nu prea am vazut decat asfalt,nu ne pricepem sa iesim la tavaleala.Asteptam sa invatam cate ceva despre offroad.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare