Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Vizitator VORTEX

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari din Sibiu!

Ma numesc Mihai Petrescu si sunt fericitul posesor al unui Suzuki Vitara benzinar,. 1600cc, 16 valve, an 1997, adus de mine din Danemarca.

Sunt ecolog la Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu si ma ocup de aspecte legate de protectia si conservarea naturii. Din septembrie imi voi schimba jobul, urmand a ocupa pozitia de director al Administratiei Munilor Fagaras.

Intentionez sa imi prepar masina pentru a participa la concursuri de off-road (week-end-ul trecut am fost la concursul organizat la Agnita). Pentru inceput intentionez sa montez kiturile de suspention lift si de body lift si sa imi schimb gumele cu unele mai profilate (din pacate am achizitionat deja un set de gume Recip Trial 4x4 LT 31x10,5R15 si am aflat ca nu e in regula sa le folosesc pe o Vitara). Spre sfarsitul anului vreau sa pun bara fata cu troliu si sa achizitionez a statie de emisie-receptie. Astept sfaturi, sunt novice in ale 4x4.

Pentru organizatori de competitii ma ofer sa acord suport cu harti gis, limite arii protejate, aerofotograme, ortofotoplanuri, aspecte legate de legislatie in ceea ce priveste reglementarea impacturilor antropice in ariile naturale protejate etc.

Cam atat... Toate cele bune!!!

VORTEX

mihai_eco@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari din Sibiu!

Ma numesc Mihai Petrescu si sunt fericitul posesor al unui Suzuki Vitara benzinar,. 1600cc, 16 valve, an 1997, adus de mine din Danemarca.

Sunt ecolog la Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu si ma ocup de aspecte legate de protectia si conservarea naturii. Din septembrie imi voi schimba jobul, urmand a ocupa pozitia de director al Administratiei Munilor Fagaras.

Intentionez sa imi prepar masina pentru a participa la concursuri de off-road (week-end-ul trecut am fost la concursul organizat la Agnita). Pentru inceput intentionez sa montez kiturile de suspention lift si de body lift si sa imi schimb gumele cu unele mai profilate (din pacate am achizitionat deja un set de gume Recip Trial 4x4 LT 31x10,5R15 si am aflat ca nu e in regula sa le folosesc pe o Vitara). Spre sfarsitul anului vreau sa pun bara fata cu troliu si sa achizitionez a statie de emisie-receptie. Astept sfaturi, sunt novice in ale 4x4.

Pentru organizatori de competitii ma ofer sa acord suport cu harti gis, limite arii protejate, aerofotograme, ortofotoplanuri, aspecte legate de legislatie in ceea ce priveste reglementarea impacturilor antropice in ariile naturale protejate etc.

VORTEX

mihai_eco@yahoo.com

Bine ai venit in :cl

Imi permit sa fac o mica completare si anume la Agnita NU a fost un concurs a fost o intalnire prieteneasca a pasionatilor de off road.:old

Merci!:ypu

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salutari din Sibiu!

VORTEX

mihai_eco@yahoo.com

Bun venit, esti invitat in fiecare joi la Taverna Quijote. unde noi, cei din Sibiu, mai schimbam experiente. Dupa 19.30.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Ionut, din Bucuresti.

Am un Pajero Pinin din 2002, 1.8 MPI, 4x4 permanent, fara reductor, inmatriclutat pe Bulgaria prin asfalttango (multumesc Adi pentru tot).

Link spre comentariu

Vizitator cryscristy

Topic de prezentare a membrilor

Aloha , sunt cristi , natal din jud Arad , impreuna cu un amic si anume Alex de cirtca 1:30 H suntem posesori unui vitara 1,6 ,16v din 92 , citesc forumul de ceva timp , si sincer nu mai puteam de nerabdare sa fac si eu parte din clubul vostru , "bestia" noastra vrem sa o aranjam pentru "mancat" delurile :)) , mai ales ca vrem sa petrecem cel putin 3 zile pe saptamana pe coclauri , asa ca imi permit sa va rog sa ne indrumati catre un " raider" din zona aradului eventual tm , care sa ne ajute cu idei si cu sfaturi in ceea ce priveste preagtirea cat mai adecvata a bestiei , va doresc sa aveti parte de cat mai mult noroi si voie buna

Link spre comentariu

salutare tuturor!

clubul are un nou racan(deci fiti blanzi!)

nume:ovidiu cica

locatie craiova

varsta:43

masini:nissan patrol 1994 y 60 lung 2.8td

seat altea 2006 170cp

si....rulota sper faina swift challenger 440se 1996 full !!!!!!!

mare amator si practicant de rulotism in zone mai greu accesibile...doar d-aia mi-am luat si atelajul de mai jos

----------------

sa mai auzim si de bine ,ca de rau e pamantul plin!

maxime ,domnilor!

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu

Salutare tuturor , numele meu este Lucian , sunt din Tg-Jiu si sunt fericitul posesor al unei vitara '94 inca neprgatita pt "greu" dar sper in curand ... multa bafta tuturor!!!

Link spre comentariu

Salutare,

Ne prezentam. Sunt din Bucuresti, am 33 de ani si sunt posesorul unui Patrol y61 in varsta de 8 ani si un L200 de doar 3 anisori.

Sunt mai mult in tara, Dobrogea si Moldova. Lucrez in domeniul energiei regenerabile, adica dezvolt parcuri eoliene si solare.

Sa auzim de bine.

Adrian

0723.911.433

Link spre comentariu

Salut! Sunt nou in acest club si nu am citit regulamentul de la inceput...acum l-am citit si sper sa nu mai am "probleme". Sunt posesorul unui Suzuki Samurai 1,3 din 1992. Am cumparat-o pt serviciu (lucrez ca sef de district la un Ocol Silvic) am cinci padurari in subordine si nu mai aveam cu ce altceva sa ma deplasez prin padure, pe camp... ''BULGARU", asa ii spun eu la Suzuki pt ca am inmatriculat-o pe Bulgaria (taxele mult mai mici), isi face traba ffff bine. Am mai avut masini 4x4 (dacia papuc 4x4, Opel Frontera, Aro 10 motor renault, Hyundai H1 4x4) dar nici una nu se compara cu BULGARU. Am sa atasez si poze in curand. Imi pare bine ca am intrat in acest club si o sa ne mai "auzim". Numai bine si noroaie din plin!!!

Link spre comentariu

Salut sunt din constanta am 21 de ani si si sunt mandrul posesor al unui Mitsubishi PAJERO din '98, benzinar 3.5 cu reductor. Nu e preparata in niciun fel dar e o masina extraordinara si asa cum a iesit din fabrica.

Link spre comentariu

Salut sunt din constanta am 21 de ani si si sunt mandrul posesor al unui Mitsubishi PAJERO din '98, benzinar 3.5 cu reductor. Nu e preparata in niciun fel dar e o masina extraordinara si asa cum a iesit din fabrica.

Bine ai venit pe forum! Frumoasa masina! Cred ca este bestial motorul!

Cred ca te cunosc! "Forte" iti spune ceva?!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Cristi, si sunt nou posesor de Nissan Terrano II.

Printre pasiuni enumar vanatoarea, pescuitul, si ma documentez despre iesirile odd road...

Multumesc,

Nissan Terrano II
Link spre comentariu

Salutari tuturor ! Numele meu este Adi, 27 de ani si sunt din Tg.Mures. Detin un Opel Frontera din 95, englezoaica, la care tot aduc imbunatatiri si mici reparatii cam de o luna de cand am luat-o.:tk

Editat de whitextasy

Opel Frontera 1995 ; 2,3 diesel ; AVM Hubs

Passat 2003 ; 2.0i

Bmw 2007 ; 116i

Link spre comentariu

Vizitator wallylo

sal.sunt wally din cugir,jud alba.anul asta m-am virusat de offroad.sper sa gasesc amici pe aici pentru a invata unele chestii despre munte si pentru a plimba vitara din dotare prin minunata noastra tara.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Nicu din Bucuresti, nu am inca o masina de teren insa sper sa vina curand.

Am gustat anul acesta din gustul off road-ului si m-am virusat.

Lucrez pentru japonezi si o sa-mi iau una de-a lor.Sau doua:wink:

Link spre comentariu

Va salut! Ma numesc Stefan, sunt din Bucuresti si sunt mare amator de outdor. Recunosc ca pasiunea mea de baza este fotografia dar se pare ca se imbina perfect cu iesirile off-road. Sunt in cautari de masina de teren si astfel am dat de acest forum. Ma bucur ca pot sa am gasit un loc in care sa pot sa primesc o opinie competenta vis-a-vis de fenomenul off-road.

Spor la postat!!

"ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea"(Georges Brassens)
Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Bun gasit

Sunt Geza , 27 ani, din Sighisoara, nu fac parte din OFFROAD CLUB SIGHISOARA, chiar daca am prieteni pe acolo.

Prima masina 4x4 a fost un SJ410(fara poza) prin 2008, dupa o reparatie capitala s-a vandut in 2009 si a urmat un SJ413, la care dupa lock right fata spate, weber k601, rollcage, troliu si alte tampeniii in aceasta primavara a urmat Samuraiul din 92 1.6 16v, servo, blocaje fata spate pe aer, rollcage interior, troliu interior, etccccc....

Cam asta ar fi offroad, iar onroad momentan un Duster 4x4 1.5 dCI 110CP care trebuie specificat e masina de serviciu

Cam asta ar fii. Mai multe pe privat

Editat de Boros Geza
Link spre comentariu

Salutare tuturor.

Sunt Radu din Sibiu. Pasionat de masini in special de cele pentru offroad ,deocamdata fara posibilitatea de a achizitona un vehicul competent ,dar pasiunea exista si sper sa o pot desfasura prin munti si noroaie cat mai curand.

Felicitari celor care au realizat acest site. E tare mishto.:br

:tk.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare