Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Noroc baieti,

Numele meu este Cristi si sunt din Bucuresti cu socrii si rude in Targu Jiu.

Tocmai mi-am achizitionat un Hilux Doublecab sh si vreua sa ma apuc si eu de treaba usor usor.

Sper sa invat cat mai multe de la voi.

O seara buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sunt Eugen. Mi se spune Eu. Proaspat posedat de sj, am ajuns sa va intersectez orbecaind pe internet dupa filozofii si prietesuguri. Va datorez deja o carca de cunostinte teoretice, pe care, sintetizate de noroaie, sper sa le pot da, candva, mai departe. Astept cu interes propuneri de iesit in zona.

XJL... 4L
Link spre comentariu

Salutare tuturor ,

Numele meu este Silviu si sunt din Bucuresti .

Sunt pasionat de masinile de teren dar momentan nu am nici una :P

Cam atat despre mine ...

Succes tuturor

:tk

am eu un terrano care rugineste in strada..ia-l de acolo:2dr

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Salutare

Sunt Petre din Ploiesti

Sunt si eu pasionat de off-road dar momentan nu am masina potrivita pentru asa ceva.

Ford focusul meu tine sa-mi reaminteasca mereu de aceasta atunci cand fac si eu o iesire la munte, spunandu-mi: Nu te incumeta sa cobori de pe sosea daca nu vrei sa-mi las spoileru si toba pe aici! si eu tac, inghit in sec si plec mai departe :(

Chiar si in oras de multe ori tanjesc la cate-un logan amarat care-si gaseste usor un loc de parcare cocotandu-se voios pe cate-o bordura inalta.

In fine fiecare masina e facuta cu un scop si a venit vremea cred eu sa imi gasesc o masina potrivita scopului meu.

O zi buna tuturor si sper sa ma primiti printre voi chiar daca momentan nu pot sa va privesc decat de jos, aproape de asfalt.

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristi din Brasov...am hotarat sa ma inregistrez pe acest forum in urma unei iesiri in natura, nervos fiind ca nu posed o masina capabila...de fapt masina actuala (RAV4) ar fi mers pe drumul acela forestier pe care as fi vrut eu sa merg, dar nu prea ma lasa inima sa o bag pe acolo ca si asa a capatat cateva sgarieturi, drumul devenind din ce in ce mai ingust. Si cum spuneam am hotarat sa ma inregistrez, sa invat cat mai mult din experienta dumneavoastra, de 2 zile de cand m-am inregistrat tot din sectiunea "Mecanica" citesc. Sper sa strang ceva banuti si sa imi iau o masina adecvata...intre timp voi vizita forumul cu cea mai mare placere!

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Mircea, am 33 ani si o psiune - de incepator deocamdata - pentru acest sport.

Preferinta mea sunt in principiu turele mai lungi si nu iesirirle extreme.

Unealta care ma plimba de colo colo si care este parte din familie este utilajul din poza - si asa cum a spune unii la doar 40.000 km e o lady.

Va multumesc si astept cu nerabdare sa ne vedem pe carari de munte.

Mircea,
Link spre comentariu

Vizitator costinell

Cosmin, Craiova, virsta si tot ce ar tebui sa stiit se poate vedea din cont

Trebuie a ma prezint englezeste ca sa pot depune un anunt?

Apreciez forumul, insa asta mi se pare exces de zel...

Face-se voia voastra

Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Sunt si eu membru nou al acestui forum. Numele meu e Bogdan Popescu, sunt originar din Rm. Valcea si de curand m-am inbolnavit de virusul 4x4 off road asa ca mi-am achizhitionat si eu o veveritza zisa si Ninja de catre prieteni, mai exact Suzuki Santana, SJ410Q, 5 viteze, nascut(a) in Spania inainte cu 2 ani de a ma naste eu, adik 1988.

Editat de Astral
Link spre comentariu

salutare, ma numesc Dragos am 26 ani si sincer ma bucur sa vad atatia oameni pasionati de acest sport. In rest am sa las "tractorasul" meu sa vorbeasca despre pasiunea mea

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor!

Desi va urmaresc de mult timp si sunt membru- nu de mult timp- imi voi face o scurta prezentare, asa cum frumos mi-a atras atentia unul dintre colegii de pe forum (:br).

Ma numesc Dragos Vidis, din Bucuresti, lucrez in vanzari de mult timp iar parte din putinul timp liber il petrec mergand pe ici, pe colo, la volanul unor masini 4x4, departe de masinile vazute aici, pe forum.

Visul 4x4 a inceput undeva prin 2003 cred, la o expozitie Off Road tinuta la Prisma. Acolo am ramas cu inima la o NIVA - singurul 4x4 mai accesibil. In 2005 am cumparat si prima Niva, un sh de care am fost atat de multumit incat in 2007 a urmat o alta NIva, noua de data asta. Fara nicio modificare, asa cum o facuse mama ei rusoaica, masina m-a cucerit total. Cu doar un troliu mic pe ea (cumparat la sfat de "cunoscator"), de doar 1000 kg, masinuta aia a reusit sa ma scoata din .....tot ce m-a bagat. Dar dorinta de a experimenta ceva mai...interesant, m-a condus in 2008 la schimbul Laditei cu un Terrano II.Primul 4x4 part time. Nu ne-am potrivit, asa ca in 2010 - dupa aproape 2 ani si maxim 7.000km facuti (si foarte putini off road) l-am dat altora...mai priceputi. A urmat la scurt timp un Suzuki Jimny. Masina m-a cucerit din prima clipa si a ramas asa pana la prima iesire pe malul Dunarii, unde, pe la 11 seara, nu am putut urca digul de protectie de pe malul apei....Prima dezamagire...Cu Lada nu s-ar fi intamplata asa....

Au urmat vizualizari de forumuri, mesaje, articole, youtube si apoi am ramas pe Club 4x4....

Si sunt fericit de alegerea facuta!

"Seris venit usus ab annis ..."
Link spre comentariu

Salutare tuturor. Mircea e numele meu si sunt in plin proces de achizitie al unu off-roader. Dubiile sunt de mai multe forme si intensitati, de aceea o sa va cer ajutorul.

Multumiri anticipate!

Toate bune!

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

Salutare tuturor ! Am luat microbul asta cu off road-ul si cred ca nu ma mai vindec . Am de gand sa-mi iau un 4 runner pana invat cum sta treaba . Si daca iesim din criza - sau mai sigur daca emigrez - vand casa , amanetez parinti si concediez nevasta , dar tot imi iau un Land Cruiser !:ypu

Cum ma infratesc cu 4runnerul , vin cu poze .Multumesc pentru forumul asta .

Link spre comentariu

Salut pe toti membrii clubului.Îmi cer scuze că îmi fac prezentarea cam târziu.Mă numesc Tudor,am 38ani ,sunt din Braila si dețin un Land Rover Freelander 1,8 fabricat 2002 pe care l-am achizitionat anul acesta .La început am avut ceva probleme cu el dar datorită :cl le-am trecut pe toate cu bine.:tk

Land Rover Freelander TD4 2005
Link spre comentariu

Vizitator mao

Salut, sunt Mao din Cluj am doua patroale de 2.8, unul de off-road si unul de strada si o feroza. O sa revin cu poze, dar deocamdata

:) Editat de mao
Link spre comentariu

Teodor Simeria ma numesc,profesor de educatie fizica,sunt din Timisoara.Am un Suzuki Vitara din 1991 pasionat de vinatoare,munte,natura.Citesc tot ce apare pe forum leagat de 4x4 si in special de Vitara.

Link spre comentariu

Salut sunt cosmin si mi-am achizitionat un suzuki vitara, sunt nou pe aici :)

Mai bine de doua ori decat niciodata ! :wink:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=620950#post620950

:W:cl:h5 !

Link spre comentariu

salutari tuturor celor care nu merg pe drumuri. sunt dragos din iasi. Am fost virusat de acest hobby, admir la concursuri masinile voastre si citesc cu interes povestile de pe forum. Caut sa achizitionez o cocotata din asta pentru a fugi de orase.

Imi trebuie insa 5 interventii ca sa mai pot intra pe forumul de vanzari :(

Suzuki Samurai 1.3l

Vw Passat 1.9 TDI 4 Motion

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare