saw Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt de ceva vreme pe forumul "nostru" acum...am gasit lucruri interesante pentru un tanar pasionat de masini [condus si reparat] , am achizitionat o Vitara JLX 1,6 16v de care sunt tare mandru si cu care sper sa ma distrez on si mai ales off road. Ne vedem pe teren ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari tuturor colegilor de noroiala sunt Marius am 25 de ani si sunt mare pasionat de masini 4x4, vanatoare si pescuit si mai ales de iesirile de la sfarsitul saptamanii sunt posesorul mitsu lwb (englezoaica) pe care urmeaza sa o echipez incetul cu incetul k nu prea sunt bani :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bz07kox Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Topic de prezentare a membrilor Va salut ! Numele meu este Valentin, sunt din Buzau si sunt de curand posesorul unui Pajero Sport 2005, 44000 km luat de la reprezentanta Ploiesti cu 11300 E. Sunt pasionat de pescuit, am timp liber mai mult , deci am optat pentru o masina offroad pentru vremuri grele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wantedtm Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Manu, din Timisoara, am 25 ani si sunt pasionat de masinile mari, in speta SUV-urile. Acum o saptamana am reusit sa fac prima achizitie din aceasta clasa, un Land Rover Freelander 1.8i din '98. Din pacate minunea a durat 3 zile pt. ca am avut un accident nefericit si masina e foarte avariata (nu o sa mai circul cu ea). Oricum e foarte probabil ca urmatoarea achizitie sa fie tot un Freelander de care o sa am mai multa grija. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl O scurta trecere in revista a regulilor nu strica niciodata (sus,stanga,verde). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ifconfig Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ionut din Onesti, posesor de Sidekik/Vitara din '93, pasionat de motoare de orice fel, pescuit, motorete. Masinuta inca nu am pregatit-o de padure, dar incet incet va primi un set de Tagom Mud Sport, suspension lift, scut motor. Va salut si la cat mai multe iesiri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelu gelu Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut .gelu marin sunt pasionat de offroad, in timpul meu liber.sunt din Bozovici judetu Caras-Severin.nr de tel 0768926071 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt preda ion si pentru ca n-am mai intrat de mult ma prezint iar :2dram un nissan terrano din 91 si un patrol 2,8gr tot din 91 .sper sa lichidez unul dintre ele din cauza impozitului..tel 0764943731,0745401592 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt preda ion si pentru ca n-am mai intrat de mult ma prezint iar :2dram un nissan terrano din 91 si un patrol 2,8gr tot din 91 .sper sa lichidez unul dintre ele din cauza impozitului..tel 0764943731,0745401592 eu marturisesc cinstit ca NU am citit regulamentul acestui forum, bag seama insa ca tu l-ai citit de 2 ori:ha::ha::ha: sau vrei sa vinzi una dintre masini:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alc2 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara tuturor, nume: Laurentiu locatie: Bucuresti masina: in cautarea unui 4x4 , poate nu unul veritabil dar nici de fite hoby: mecanica, muzica, si mai nou off road-ul (mai modest, asa, dupa buzunar) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor eu marturisesc cinstit ca NU am citit regulamentul acestui forum, bag seama insa ca tu l-ai citit de 2 ori:ha::ha::ha: sau vrei sa vinzi una dintre masini:wink: nici eu nu m-am omorat citind dar stiu trebuie sa postez ceva inainte de a vinde. am lipsit o vreme de pe aici si pierdusem si parola dar am tinut legatura cu multi prieteni de aici in mod real si pratcic.:old si da! vreau sa vand una dintre masini (terrano) pentru a nu mai plati impozitul lui bOC:ooo asa cum am mai vandut inca trei bucati dar demembrate :grin: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut cu respect membrii acestui forum. Sunt pasionat de masini, am o meserie care imi permite sa testez cele mai noi aparitii de pe piata. Desi cred ca ma pricep decent la condusul on-road, pe off-road am fost doar pasager in calatoriile de vanatoare si pescuit - alte doua pasiuni carora incerc sa le fac loc in program. Sper sa fiu posesor de fier calificabil sa fie prezentat aici cat mai curand :y We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea, Florin 27 de ani, locatie nedefinita inca, in cautarea unui 4*4. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opel16 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Din Iasi va saluta Edi, 38 ani, fost posesor de Niva 1,7i, in prezent detin un bmw e46, dar nu pentru mult timp... Toate bune si succes-uri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutzf Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, eu sunt Danut. Am 41 de ani si sunt din Iasi. Sunt nou in "breasla". Am un Nissan Xtrail. Dar caut si ceva de "rupt" prin noroaie. editat 18 oct. 2010 - mai exact acum pot spune ca "am avut un xtrail", acum nu mai este micutul. s-a sacrificat pentru mine la intalnirea cu un cal la vreme de noapte - dauna totala :(( - intre timp am achizitionat un Jeep, dar pentru asta am sa deschid un topic separat la capitolul acareturi. Editat Octombrie 18, 2010 de danutzf Jeep Liberty, 2,5 diesel :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor :cl!!! Sunt inscris pe forum de mai mult timp, insa nu "am binevoit" sa ma prezint inca, fapt pt. care imi cer scuze fata de voi si mai ales fata de moderatori! Sunt pasionat de ARO, ca si masini de teren cea mai buna pe care am condus-o este un L200, la fostul job, unde am mai mers destul de mult si cu un Nissan X-Trail. In rest, sunt copilotul unui bun prieten in ieririle in offroad. Sunt in curs de strangere de fonduri (lucrez la stat... - 25%...:uameni)pt achizitionarea unui offroader...cel mai probabil ARO! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bebeus Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 salut sunt doru sunt din campulung muscel pasionat de off road si iesiri la munte .am un service specializat pe aro si o multime de hobiuri:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator commandorsteel Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt stefan, din bucuresti, pasionat de plimbari prin munti cu atv-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4forever Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua ma numesc Tomegea Vasile [ puiu ] sunt din suceava si la fel ca voi toti de pe acest forum sunt prins de boala 4x4.iubesc iesirile in natura mai ales ca hobbyul meu este pescuitul.am fost posesor de nissan patrol y61 actualmente vw touareg r5 tdi.urmaresc si citesc cu mare atentie acest forum si ca respect pentru toti de aici am facut aceasta prezentare.daca vor mai trebui date le voi da pe parcurs cand va fi nevoie sau se vor cere.din partea mea multe dealuri,vai,noroaie si sa va tina planetarele. ca hobby principal este pescuitul. si o manie nebuna dupa masini 4x4 de ori ce fel. Editat Octombrie 5, 2010 de 4x4forever Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor R Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare lume , ma numesc Tudor si locuiesc in Cluj . De curand (1 sapt) am intrat si eu in posesia unui Pajero 2.5 D de care sunt f incantat (mai am una alta de facut la el ,dar in mare parte e ok ). Sper ca in viitorul apropiat sa putem iesi impreuna la offroad . Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu e Anton Iulian. Nu am (inca) nici o treaba cu off road-ul, decit daca o incursiune pe unele drumuri categorisite nationale din ro. poate fi catalogata drept o aventura off road. Pentru astfel de "aventuri" am utilizat un Grand Cherokee stock. Pentru ca de foarte putin timp m-a muscat si pe mine "microbul", desi credeam ca la varsta mea oamenii nu se mai imbolnavesc (am scuza ca sint barbat si barbatii se maturizeaza foarte greu sau niciodata), am inceput sa-mi caut o "jucarie" cu care sa ma dau si in afara drumurilor. Sper sa ma pot si eu "lipi" pe linga voi si sa prind din mers ceea ce voi ati invatat in ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu e Anton Iulian. Nu am (inca) nici o treaba cu off road-ul, decit daca o incursiune pe unele drumuri categorisite nationale din ro. poate fi catalogata drept o aventura off road. Pentru astfel de "aventuri" am utilizat un Grand Cherokee stock. Pentru ca de foarte putin timp m-a muscat si pe mine "microbul", desi credeam ca la varsta mea oamenii nu se mai imbolnavesc (am scuza ca sint barbat si barbatii se maturizeaza foarte greu sau niciodata), am inceput sa-mi caut o "jucarie" cu care sa ma dau si in afara drumurilor. Sper sa ma pot si eu "lipi" pe linga voi si sa prind din mers ceea ce voi ati invatat in ani. :W:cl Dar spune-ne, te rog, cum ti-ai ales ID-ul asta ? :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl Dar spune-ne, te rog, cum ti-ai ales ID-ul asta ? :wink: Cu ceva timp in urma, am lucrat la finante, adica faceam "dreptate fiscala". Intre timp, am trecut de partea cealalta a baricadei si acum sint fericitul platitor al celor 96 de impozite legale si al nu stiu citor categorii de spagi. Din acea perioada uitata a ramas doar nick-ul, pe care nu l-am mai schimbat. This is the story of my life! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Ma numesc Bogdan, am 34 de ani si locuiesc in Hunedoara. De curand am reusit sa cumpar un Mitsubishi Pajero 2.8 din '95, 7 locuri, asta dupa alta incercare esuata cu aro 244. Aventura off road a inceput odata cu modernizarea casei parintesti situata intr-un sat situat in muntii Poiana Rusca, in care accesul se face pe un drum aproape impracticabil. Dupa distrugerea masinii sotiei, am ajuns la Aro si acum la Pajero, de care sunt foarte multumit deocamdata..........i-am facut "proba" saptamana trecuta.............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate