marmotaucigasa01 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor saluatre!ma numesc marius,am 22 de ani,si sunt un impatimit al naturii si al iesirilor in natura cu prietenii!imi pare f bine ca am reusit sa ma alatur voua pe acest forun si este un forum super in ceea ce priveste offroad-ul si tot ce tine de aceasta pasiune!in prezent nu mai am nici o masina pentru drumurile noastre grele:grin: asa ca sunt in cautare si sper sa o gasesc chiar aici!va multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.one Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Servus. Vlad Popescu,bucurestean,35 ani,arhitect, pescar, posesor de Nissan Terrano II . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TERRA_NO2 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toti membrii mai vechi si mai noi. Sunt Constantin din Bucuresti, pasionat de constructii si de natura. Sunt posesor de Nissan Terrano II achizitionat de curand si am devenit membru in ideea de a'mi cunoaste propria masina din experienta altora, carora la multumesc anticipat pe aceasta cale pentru disponibilitatea lor. Mult noroc tuturor posesorilor de 4x4. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare oameni sunt Claudiu din Bucuresti si sunt un nou membru. Tocmai am intrat in posesia unui Opel Frontera din 96 si sper sa incep sa gust si eu din putin noroi cat de curand! Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata73 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu e Catalin Burnete,pasinat de Vanatoare si Off-road,momentan detinator de Opel Frontera Sport si Suzuki Samurai. http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/frontera3-1.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/frontera2-1.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/frontera1-1.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/Samurai3.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee11/rares_catalin/Samurai2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ban Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua , Ma numesc Tavi,cred ca sunt cel mai in varsta de pe forum.Dar,sunt tanar proprietar de un Galloper 2.5 TD ,3 usi. Doresc sa va spun bine v-am gasit,nu prea sunt in tema cu 4x4. Il voi folosi vanatoare,dar doresc sa invat inca multe,inclusiv 4x4,de la generatia tanara . Va salut pe toti ! Cu stima, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanoops Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt si eu un pic pasionat de offroad . Doua toyota Land Cruiser .. un 80 si un 75. Stan Constantin.. bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daneen Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt din targoviste 40 ani cu ceva experienta in domeniu dar cu ATV,proaspat proprietar de vitara an 2000 ce urameaza a primi cateva modificari,pe care incerc sa le deslusesc de pe forum. Multumesc celor ce au impartasit din experienta lor aici. STIMA pentru pasionati!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerut Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Ionut, Buzau, Suzuki Vitara, Ranger :dr3 vitara 98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gheorghita Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor ziua buna tuturor ghita sunt pentru toti in sfarsit am luat ceva 4x4 ieftin care deja s-a stricat e vorba de o grandvitara din 1999 motor 2500. am sa pun si poze si povestea ei din anglia pana acasa. a mers 2 zile si gata. la reprezentanta suzuki au spus ca trebuie calculator,imobilizator si cheile reprogramate,adica 1460 eur.adica fier vechi pentru mine:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun Venit in :clnoilor membri si botezul la NOROIiiiiiiiiiiiii:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xeb Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Raul 31 ani din Timisoara in cautare de 4x4 in special pt mers la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt dan, 34 de ani si sunt din bucuresti pasionat de atv-uri si 4x4 mari. am avut cateva acareturi prin curte, insa mi s-a pus pata sa scap de ele si sa ma pricopsesc cu o masina 4x4 cat mai mari ( deh, familie numeroasa) intentionez sa incep totodata un proiect de buggy (tip piranha) si sa-l si duc la bun sfarsit. cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt dan, 34 de ani si sunt din bucuresti pasionat de atv-uri si 4x4 mari. am avut cateva acareturi prin curte, insa mi s-a pus pata sa scap de ele si sa ma pricopsesc cu o masina 4x4 cat mai mari ( deh, familie numeroasa) intentionez sa incep totodata un proiect de buggy (tip piranha) si sa-l si duc la bun sfarsit. cele bune :h5foarte tare!dar nu mai bine iti una d-a gata!?:2dr nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matos Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Noii membri isi pot face prezentarea numai in acest topic. Prezentarea poate sa contina maxim doua poze cu autoturismul dumneavoastra. Fiecare membru nou are dreptul la un singur post in aceasta sectiune. Multumim. Salutare....ma numesc Mihai , sunt din Bucuresti,... acu trei ani l-am cunoscut ( nissan patrol topline2, model lung , 2.8TD , 1992) si ne intelegem de minune inca desi taxele si impozitele sunt rautacioase...mergem inainte pe drum...si in afara drumului ...inca o data salutari tuturor pasinatilor de 4x4 de pe acest forum, salutari fanilor acestui sport si nu in ultimul rand respect pentru profesionistii care sfideaza imposibilul uneori si imping limitele offroad-ului cat mai sus...numai de bine!....Mihai Persinaru (matos). persinarumihai@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodor_aro244 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Eu sunt Teo, sunt din Bucuresti si am un Aro 244 cu motor pe benzina L 25. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator C6Vette Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Mihai, din Cluj La capitolul offroad detin probabil cel mai anti-off road SUV posibil, un Infiniti FX35 (vine iarna si o sa am ocazia sa vad daca e intr-adevar asa). Sper insa sa achizionez pana la sfarsitul anului un buggy mai serios pt off road si o sa caut aici pe forum cunoscatori in domeniu care pot sa ma indrume cu un sfat (pentur ca habar nu am cu ce se mananca buggy-urile, stiu doar ca vreau unul). O zi placuta, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu-englezu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ! Nicu ma cheama, Englezu` ma striga...... Sunt mai vechi pe aici, mai mult citesc, si mai mult mesteresc la masini.....am avut diverse : 4-Runner, Hilux, LJ70, 60.....englezoaice.....sau normale....... LJ 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dalex Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Imi fac curaj si va salut si eu. Andrei mi-e numele si sunt din Constanta. Ca "utilaj", atat on cat si - sper de acum in colo - off-road, o dacia duster (4x2). Felicitari pentru ce faceti aici, eu sunt fericit ca-mi "ocupati" timpii morti de la munca! Editat Octombrie 6, 2010 de Dalex Dacia Duster 4x2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor..... Numele meu este Cristi, sunt din judetul Alba, am 18 ani, detin un aro 244, si intetionez sa mai achizitionez inca un aro 324. Pasiunea mea pentru off-road am fost de cand sunt mic si am avut noroc pot sa spun asa ca am crescut printre aroaie. Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Ma numesc Marian Voinea am 27 ani sunt nascut si crescut in buzau dar am fugit in bucuresti .Am luat microbul asta cu off road-ul de 3-4ani si cred ca nu ma mai vindec , iar de o luna am reusit sa achizitionez un pajero 2.5td hidramat din95 .... Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaimit Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Re: Freelander Td4 2002 - vibratii la turatie mica Salut pe toata lumea. Numele meu este Mihai si sunt din Bucuresti si am un Freelander model TD4 an 2006 60000km, Editat Octombrie 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :h5foarte tare!dar nu mai bine iti una d-a gata!?:2dr salut. la un astfel de proiect daca ai cu ce si mai ales timp exista foarte multa satisfactie la sfarsit. toata ideea este sa-l termini si sa te si dai cu el, in caz contrar devii un off-roader de garaj :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt dorin , arad momentan nu detin 4x4 , in tratative pentru un pajero , fost detinator de ims dar prea mic la varsta aceea. sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator raul_arges Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare lume, ma numesc Olteanu Raul si sunt din Campulung Arges. Detin un KTM pentru expeditii strict offroad, pasionat de moto. Mai am un dotare si un Pathfinder R5 dar e folosit in principal pentru strada deocamdata. Cand vor veni fonduri mai multe poate voi reusi sa ii fac cateva transformari inspirate de posturile pline de detalii de pe-aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate