vstef_is Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Pai si de amicu subsemnatu nu zici nimic... io raman al nimanui... te scot dator cu o bere in plus sa stii... Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Joky Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Cosmin Bot, sunt din Zalau, jud. Salaj, sunt inginer mecanic dar nu lucrez in domeniu :) si din 26.10.2010 sunt posesor al unui Land Rover Freelander 1 facelift, diesel din 2004. Ma bucur ca am privilegiul sa fac parte din aceasta comunitate si sper sa invat cat mai multe de la voi. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Pointer Bine v-am gasit posesor de mitsubishi delica space gear pentru drumetii si alte acarete ptr. zi de zi Tamas George de linga Oradea va saluta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinutzu_30 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!. Ma numesc Dinu Constantin, sunt relativ nou pe forum si sunt pasionat de 4x4. Am un Ford Maverick 2.7 td si visez la un Patrol :D. Sunt din Bucuresti, am 26 de ani si sunt aici ca sa invat de la voi :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PaulR Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Paul, 42 ani, am un Discovery 1 din 98. Este al doilea LRD si imi plac foarte mult masinile acestea. Nu fac off-road decit pe drumuri forestiere. Sint de asemeni pasionat de barcile cu vele iar Discovery ma ajuta sa-mi duc barca in diverse locuri. Cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Ma numesc Paun Georgica, am 26 de ani, locuiesc in Focsani si sunt jurist. Mergand foarte mult pe dealuri dupa vanat am descoperit si aceasta latura frumoasa a off road- ului asa ca intentionez sa-mi achizitionez o masina cat mai repede. Si de unde altundeva sa pot obtine toate informatiile de care am nevoie decat de la niste cunascatori ca voi toti si pt asta tot respectul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5 !!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Alin, sunt din Cluj-Napoca, desi m-am inregistrat de multa vreme , de abia acum postez.Am un Mitsubishi L200 din 2008:dr1, echipat din pacate doar cu niste amarate de anvelope AT.ma gandesc sa incep sa-l modific , ......incet dar, sigur....., nu de alta dar aproape fiecare "iesire in noroaie" s-a terminta cu cate o piesa inlocuita... Numai bine Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian f Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt proaspat printre voi...vorba vine! Ca nu-s printre voi inca. Dar acuma vreu sa-mi achizitionez un off-roader pentru distractie si iesit in natura. Asa ca voi avea multe intrebari catre cei cu vechime in domeniu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian f Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Topic de prezentare a membrilor Scuze! Cateva cuvinte despre mine. Ma cheama Sebastian Formittag, sunt din Oradea si din cauza profesiei nu am timp nici sa mananc de cele mai multe ori...asa ca voi avea nevoie de o masina care nu trebuie reparata foarte mult, nu de alta dar nu va fi cine s-o duca la mecanic:grin:. Locuiesc in zona de deal, asa ca este obligatoriu sa ai un 4 x 4 pentru a putea urca iarna cu masina pana la ograda. nu ma pot abtine sa tac in legatura cu niste IMS-uri de vanzare din Alba. Nou-noute, foarte frumoase. L-am felicitata pe proprietar, nu stiu daca este printre voi...sau noi. Sa aveti noroc cu totii la masinile voastre si in rest...sanatosi sa fim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norf Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt mihai din bucuresti , inca nu am un 4x4 dar am de gand ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ike Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt bogdan din bucuresti, stau in brasov si ma dau in afara road-ului ocazional si amator. G400 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinut Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, Calin din Cluj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit. Ma numesc Ioan Apostol si m-am alaturat de curand grupului. Sunt din Rimnicul Sarat (langa Buzau) si sunt Masterant la Management, in Bucuresti. Masina mea este Opel Frontera A sport. Ma scuzati daca va voi innebuni cu intrebari, dar sunt nou in domeniul noroiului si am multe de invatat. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_u Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Sorin si sunt din Bacau. Sunt posesorul a doua ARO M461 fabricate in 1974 pe care le voi prezenta in sectiunea de specialitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bif75 Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristi din Bucuresti, proaspat posesor de Y61, deocamdata stock. Masinile imi plac de 20 de ani, de 10 ani lucrez in bransa auto, la off road am inceput sa ma gandesc de 5 si anul asta am reusit sa iau Patrolul. Pe care bineinteles ca vreau sa-l pun la treaba, deci sper sa ne vedem cat mai des! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
porcansie Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc daniel si sper sa intru cat mai curand in randul posesorilor de masini off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miky Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Miky, sunt din Cluj, de profesie cercetator si tocmai mi-am achizitionat un patrol y61 lung din '99. :ypu atasez poze din prima tura, Vf. Bihor :banana toate cele bune, Miky Editat Noiembrie 2, 2010 de Miky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi_ssc Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Ma numesc Sebastian S. am 35 ani si locuiesc in Prahova - Blejoi. De curand am intrat in posesia unui Terrano 2 SLX 2,7 td din 94.Aveam nevoie de o masina de teren , pentru pescuit si vanatoare si am gasito pe aceasta , sincer vroiam un Hilux , dar ......alta data. Ma bucur foarte mult ca exista acest forum , care este de foarte mare ajutor posesorilor de 4X4. :cortDaca nu faci rau , poti face tot ce vrei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABILEO11 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, Gabriel Chitu ma numesc,am 24 ani, sunt din Brasov, si sunt pasionat de offroad. Din pacate, nu am momentan o masina de teren:sc, dar sper sa vina in curand, si sper sa fie un ARO, marea mea pasiune. cam atat despre mine! Toate cele bune tuturor !!! Gabriel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.marin@gmail.com Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt bogdan si mi-am luat de curand un jeep grand cherokee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc costel si sunt din iasi. inca nu am 4x4, dar sper... Editat Noiembrie 11, 2010 de costel.c Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xedut Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Tudor din Timisoara am un G (wolf) la care vreau sa fac niste modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piccolino Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor http://www.flickr.com/photos/photografitti/5142780249/Salutari, Ma numesc Ionut, sunt din Bucuresti, varsta 30. Pasiunea evidenta este indragirea agregatelor 4X4, cu tot ce implica domeniul, dar pe langa asta mai intra in portofoliu si fotografia, motociletele si umblatul brambura. Utilajul din dotare este un Nissan MD21 din '96, ce va trece la modificari elementare pentru un trai dulce pe coclauri. Asa ca... bine v-am gasit si pregatiti-va la intrebari tampe doar in cazul in care nu ma ajuta functia "search" Cu stima, Pico (edit: am incercat sa pun foto de pe site extern, dar nu vrea sub nici o forma. Ceva sfaturi?) (later edit: am reusit) http://farm5.static.flickr.com/4151/5142780249_85b7184893.jpg http://farm2.static.flickr.com/1178/5142780983_771e373e17.jpg http://www.flickr.com/photos/photografitti/5142780983/ http://www.flickr.com/photos/photografitti/5142780249/ Editat Noiembrie 3, 2010 de Piccolino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate