Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt Costin. Relativ proaspat posesor al unui Wrangler Rubicon. Si mai proaspat fost posesor al unei frumoase Niva (azi ne-am despartit:cr1).

Suport destul de greu orasul (Bucuresti). Nu reusesc sa ies pe cat de des as vrea dar imi propun sa schimb asta!

Amator de fotografie, motociclete, ski, diving - ordinea nu e relevanta nici din punct de vedere al preferintelor si nici al priceperii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, si Bine V-am Gasit! Numele meu este Iliuta, am 25 de ani si i-mi plac masinile, in special cele ..."de teren". Sunt inginer silvic si ies in teren zilnic, pana de curand cu Suzuki Vitara 1.6 fabricatie 1994(care a facut fata la toate incercarile nefiind modificat), iar acum cu un Hyundai Glloper 2.5 , 7 locuri, fabricatie 2000. Sper sa gasesc aici eventuale nelamuriri care vor aparea pe parcurs... despre offroad.

GALLOPER...

:cl

Link spre comentariu

salut ma numesc Daniel si sunt posesor de Toyota Land Cruiser an fabricatie 1998 caroserie 2 usi motor 3400 cm

Never ride faster than your guardian angel can fly

TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp

LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp

Link spre comentariu

sint un cautator al unui prieten in 4 puncte de sprijin.

ca o fi vreun pajero,vreun jeep grand cherocke,..sau vreun Nissan(sa-i fac socrului in ciuda!),nu stiu :((

astept vreun sfat ,pls

initial am dorit jeep cherocke,dar timpul a trecut si ...parca grand cherocke e mai frumos,apoi mai citind citeceva parca mitsubishi pajero era mai acatarii ,si nici nissanul nu era de neglijat...dar e timpul sa ne vedem lungul nasului si cum criza inca exista .. nu stiu ce alegere sa fac:((

Eu vreau mitshubishi pajero cam din 1995 ,nevasta jeep dupa 2000.

Sint un barbat fericit:nevasta ma forteaza sa iau masina !?!

Voi ce ma sfatuiti ?

Multumesc !

Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000
Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Robert dar mi se zice Robby. Sunt din Bucuresti. Inca nu am ajuns la "varsta detonarii". Mai am 3 ani(din pacate). Pasiunea mea pentru off-road a aparut recent si vreau sa spun ca nu mai pot scapa. Toata ziua buna ziua ma gandesc la off-road. Prima masina vreau sa fie un Nissan Patrol Gr y60.

Bafta la toti userii. :h5

Link spre comentariu

Salut la toata lumea , cu scuzele de rigoare pt. intarzierea cu care mi-am facut prezentarea ( Max ) ,numele meu este Dennis , am 39 de ani sunt din Bucuresti , sunt posesorul a doua masini un y61 de 2,8 din 98 si o toyota hilux sr5 di 2005 , ca pasiuni am pescuitul si binenteles offrodul nivel incepator .

Link spre comentariu

Va salut,sunt Claudiu din Bistrita si sunt posesorul unui Pajero Shogun 2,5 diesel din 1997.Il am de 3 zile:P,si inca nu m-am deprins cu el:P,dar sunt perseverent si nu ma las:).Sper ca masina sa tina cand o sa ies din cand in cand pe campuri si noroaie..Salutare tuturor

Link spre comentariu

Vizitator SpeedAddict502

Hello all, my name is Tyler and I am an American living in Ploiesti. I met a few of yall this last weekend and had a great time. Look forward to more!

Link spre comentariu

Buna ziua !

Ma numesc Stefan Marian,sint din Braila am virsta de 44 ani.

Cochetez cu ideea de a fi posesorul unui 4x4 cu care sa ajung in inaccesibilele pina acum locuri de pescuit.

Inca nu m-am decis asupra vreunei marci ,asa ca am intrat in clubul dvs.pentru a :"trage cu urechea",si a deprinde invataminte.

Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000
Link spre comentariu

Ama 50 de ani - numele meu Nae Sarboiu, sunt din Brasov, sunt detinatorul a urmatoarelor masini:

_ Volvo 245 - 1984

- Dacia 1100 - 1969

- Dacia 1100 - 1968

- Vw 1200 typ 1 - 1964

- Vw bus typ 2 - 1979

Dupa cum vedeti nu am inca legatura cu forumul acesta, dar sper ca "spionand " in tacere voi prinde cele esentiale pentru a putea gandi la achizitia unui M461, pe care l-am condus 1 an si 5 luni in armata.

Va apreciez indarjirea de a detine M-uri si alte 4x4 celebre din trecut.

Link spre comentariu

salut

andi este numele meu si nu de mult (iulie 2010) l-am achizitionat pe :ca (mitsubishi shogun lung din 96 , motor de 2,8L ) care as vrea sa il transform in :lr sau sa il schimb pe viitor cu un :jp1 eventual un :tr

pe langa el mai am alte cateva :j "de strada" :

mondeo 2L din 2005

lincoln town car din 91 - 4,6 L ... stiu ...:hw

ford econoline din 88 cu motor mercedes G -3L

logan si dacie...

+ honda dominator 650 si kawasaki eliminator 400

ca pasiuni (experimentate si asimilate) :

:fh :cort :wr :top :x si mai nou :dr1 in stil :cl

Editat de andi_frincu
Link spre comentariu

Bine v-am gasit:cl

Ma numesc Adrian , sunt din Arad si sunt pasionat de off road . In curtea mea se odihnesc " pe rind " :un ATV Linhai, un Mitsubishi Pajero Pinin (2001, 2L , benzina, automat + inca unul identic pt piese) si o Toyota Rav4 (2006, D-cat).

Link spre comentariu

Vizitator liltecoocoo

Hello,

Deocamdata nu sunt posesor de 4x4, dar in viitorul apropiat urmeaza sa achizitionez un asemenea agregat. Asa ca acum citesc si ma documentez

George

Link spre comentariu

Vizitator speoclub

Va salut. Sint Victor din Slatina OT, am 35 ani si in timpul liber prefer sa merg in zonele montane. In ideea de a merge pe drumuri ceva mai accidentate decit soseaua, am luat de ~8 luni un L.R. FREELANDER 4 usi, din anul 2000, cu motor diesel de 2 l.

Stiu ca prin masina 4x4 se intelege de obicei, o masina 4x4 care este capabila sa parcurga un teren puternic accidentat. Sper totusi sa fiti de acord sa discutati si cu mine.

cu consideratie.

Victor

Link spre comentariu

Vizitator delyan

Salutari la toate lumile.

Sunt Gabriel un proaspat posesor de Freelander 1, sunt din Bucuresti si nu cred ca mai este nevoie sa spun ca sunt pasionat de off-road...

Din pacate prima mea experienta de off-road s-a terminat cu masina in service dar nu disperam, suntem perseverenti ca numai asa putem castiga experienta!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare