Florin Bogdan Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Florin Bogdan, Sunt pasionat de sporturile cu motor. Am alergat in cursele de karting, am incercat si la SBK moto dar s-a dovedit ca eram peste plapuma mea si am revenit la karting. In prezent am un kart de 125cmc cu schimbator de viteze si vreau sa imi achizitionez un Y60. sper sa imi iasa. Florin:tk "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sylviu954 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor :x, Numele meu este Silviu , sunt din Bucuresti am un Jeep Grand Cherokee din 2008 si as vrea sa i fac unele modificari pentru off road ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor !:hi Ma numesc Razvan sunt din Bucuresti si sunt posesor de Hilux 2.5 D4D achizitionat de nou in 2009, ce sa spun sunt mai mult decat incantat de aceasta masina cu toate ca sunt cam novice in ale off road-ului, aceasta fiind prima mea masina 4x4, dar sper sa aflu mai multe cu ajutorul vostru. Bine v-am gasit ! Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jeleu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt din Cluj, posesor de Range Rover 2.5 DSE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Marian,am intrat pe forum din interes pentru nissan patrol ,piese de schimb etc. Detin Nissan Patrol y60 lung 1994 Tuningat .http://img59.imageshack.us/img59/7280/dsc01500q.jpg Deci tu ai luat Patrolul asta... :grin: La cat s-a bagat in el, a fost de pomana... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kln Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt Calin din Bucuresti, posesor Aro M461C ( L25) din 1975 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
09mm Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari si bine v-am gasit . Ma numesc Alin Bucur ,sunt din Bucuresti si de curand sunt mandrul si necajitul posesor al unui Nissan King-cab din anul 1989 ,motor 2400 benzina. Masina banuiesc ca o cunoasteti de pe net,inca mai este postat anuntul pe autovit ,de ce am spus si necajitul posesor ? Pt ca arborele motorului este distrus si nu gasesc decat original (nu face masina cat costa el :grin: ) ,si nici alt motor Z24 .Ma rog ,nu-mi ramane decat varianta de a pune alt motor 2.7 diesel cu toate ca este mult de munca ,dupa care alergatura pe la Rar pt omologare (doamne ajuta) . Sunt incepator in ale noroaielor dar foarte entuziasmat si dornic de a invata asa ca aveti mila ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Elisei Craciun din Bucuresti. In timpul liber pescuiesc la crap si merg in offroad. Posesor de Land Cruiser V8, ma bucura noroaiele adanci si pantele abrupte. Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Marian,am intrat pe forum din interes pentru nissan patrol ,piese de schimb etc. Detin Nissan Patrol y60 lung 1994 Tuningat .http://img59.imageshack.us/img59/7280/dsc01500q.jpg Bine ai venit! desi acum te-ai inregistrat, noi iti cunoastem masina de mult timp. Indelung a fost aclamata! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! desi acum te-ai inregistrat, noi iti cunoastem masina de mult timp. Indelung a fost aclamata! Ba chiar am prezentat`o la un moment dat la sectiunea poze ... Era prin CT si ne intrebam cine e impatimitul ... :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andy_Ro Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Robert, din Bucuresti si de catva timp cochetz cu ideea de a achizitiona o masina off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Ma numesc Gheorghitoiu Bogdan si sunt posesorul unui freelander din 200 motor td4 si am o groaza de intrebari :D E primul meu 4x4 dar sunt sigur ca nu voi mai avea de acum decat 4x4. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matos Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare !....mihai ma numesc si ...cam tarziu ma prezint dar pana acum am mai incercat fara succes...sper ca de aceasta data sa ma dumiresc si eu cum e cu prezentarea...cam atat cu scuzele ....e mare, cam greu, mai in varsta .... dar ma bucura de fiecare data cand ajungem intregi impreuna , in cele din urma, acasa... pufi (alint personal) e un patrol 2.8 td modelul top line putin mai inalt decat la nastere si cu picioarele (rotile) putin mai umflate (33-uri)....cam atat ...inca o data salutari tuturor utilizatorilor si nu numai !...cu respect matos( mihai in buletin)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macabelus Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Ziua buna, Cristi ma numesc. Pasionat de pescuit, mi-am facut varza skoda fabia acum doi ai undeva pe somesul rece, asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar un 4x4. Din 2008 ma dau, mai mult prin Bucuresti, cu un Pajero Pinin. Simpatic, cateodata scoate fum, imi place. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
groove_addicted Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Vlad Cojocaru, sunt din Bucuresti si-mi plac foarte mult muzica, natura & masinile. Nu am inca un 4x4 dar imi doresc unul in viitorul apropiat. Sunt totodata incantat sa intru in grupul vostru. Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt George, din Bucuresti. Am "distrus" cateva masini de oras pe un drum pietruit iar acum sunt in cautarea unei masini, mai fiabila pe acest traseu, de anduranta. Practic masina nu o sa mai vada niciodata asfaltul. You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Multe salutari noilor membri!:W :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aurimpres Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Aurelian, in cautarea primei achizitii offf road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Numele meu este Alex , iar masina este un Hyundai Galloper 2.5td varianta lunga 7 locuri . Am intrat pe acest forum sa invat mai multe despre modelul pe care il posed , si in primul rand pt. hobby-ul acesta! Welcome :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurasky Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Auras din Focsani. De o saptamana am in garaj primul meu 4x4 - o Lada Niva. Am intrat pe acest forum in speranta ca voi afla cat mai multe despre aceasta masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Paul si vreau sa ma alatur clubului 4x4 cu un Patrol lung, numai bun de mers pe drumurile "judetene" pline de noroi prietenos si sleauri cat o roata de logan. (asta din urma va renunta sa mai fie masina de offroad :grin:) Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Florin, din Timisoara, conduc un Patrol din '83, pasionat de off-road si vanatoare, este un forum foarte bun din care ai ce invata! Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Florin, din Timisoara, conduc un Patrol din '83, pasionat de off-road si vanatoare, este un forum foarte bun din care ai ce invata! Bine ai venit! Dan din Timisoara Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5 !!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mamutul Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Numele este Cristi si sunt din bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate