Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna seara la toata lumea

Ma numesc H. Nicu sunt din Alba Iulia si sunt posesorul unei Dacii Pickup 4x4.

Folosesc masina la tara si prin padure pe drumuri forestiere (offroad usor). Pe viitor doresc sa achizitionez o camioneta 4x4 adevarata. Citest de deva vreme forumul acesta sunt un fan 4x4. Sper sa ne intelegem

O seara placuta la toata lumea.

ps: Sper ca am postat unde trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator grammy

Salutare!

Sunt Dragos din Constanta si proaspat posesor de L200 varianta 2010. Cat de curand sper sa postez si primele poze din teren cu masina.

Link spre comentariu

Salutare!

Sunt Dragos din Constanta si proaspat posesor de L200 varianta 2010. Cat de curand sper sa postez si primele poze din teren cu masina.

Dragos din Constanta de ce nu completezi locatia corect? Nu e pusa doar de forma acolo.

Link spre comentariu

Salutari tuturor membrilor va spune un nou venit printre voi. Am inceput privind,comercializand(ptr altii) si iata cum am devenit un posesor de Mitsubishi Pajero 2.8 diesel si in acelasi timp un pasionat al offroad-ului. Sper sa avem placerea sa ne cunoastem face2face la multele intalniri ale membrilor acestui club si nu numai. Pana atunci...nu va spun asfalt intins ci noroi adanc!!!

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Salut din nou , se pare ca vechile mele posturi nu mai exista , deci ... pasionat de automobile , in bransa cum se spune , caut acum un armasar de teren cu care sa mi satisfac nevoile de noroi si drumuri forestiere.

for all the cars i loved before ...
Link spre comentariu

Vizitator claudiu4x4

Salutare, ma numesc Claudiu, am 24 ani si sunt din Domnesti - Arges, student la universitatea Transilvania Brasov Cinegetica, pasionat de offroad, vanatoare, drumetii pe munte. Imi pare bine ca am dat peste acest forum foarte util cu foarte multi iubitori de offroad si natura.

Sunt posesor de aro 10.1 pe care il folosesc foarte des in drumetii pe munte, la vanatoare cat si zi de zi :y

Sper sa ne cunoastem cat mai bine si la cat mai multe evenimente placute :x

Iesire_pe_Valea_Rea

http://www.99poze.ro/hotlink/tn_32395c236ecbcecbba2cc2b9a87860ea.jpg http://www.99poze.ro/hotlink/tn_f8d39619a64d533f448730251e61c20a.jpg

Link spre comentariu

vreau si eu

Buna ziua la toti membrii acestui forum, ma numesc Silviu sunt din Braila si urmaresc acest forum de foarte mult timp si acum sunt hotarat sa imi achizitionez si eu o masinuta de teren. As dori sa gasesc un suzuki jimni sa incep sa invat putin cate putin din ceea ce inseamna off road. Sunt un pasionat de masini ,posesor de honda civic de plimbare si fiat ducato de munca, si as vrea acu si altceva. Sper sa ma acceptati in viitor si pe mine in randurile voastre. Va multumesc anticipat:tk

Link spre comentariu

salut tuturor

ma numesc alec preotu, 38 ani, bucuresti, casatorit, am o fetita de 4 ani.

Din 2009 am inceput sa merg cu cortul cu un passat 2006. Destul de repede mi-am dat seama ca nu pot ajunge la multe locuri frumoase cu aceasta masina, drept urmare in martie 2010 am cumparat un Terrano 2 din 2004 cu 5 usi, motor de 3.0 l diesel.

Sunt pasionat de iesiri la munte, de weekenduri cu cortul cu familia si prietenii.:2drgratare, mincare la ceaun, foc de tabara si bere scoasa din riu

Sper ca prin intermediul acestui forum sa imi fac prieteni noi, actualii mei prieteni nu sunt pasionati de cort, drumuri grele etc.

Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti

BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata

...dar cu portbagaj mare pe plafon.

Link spre comentariu

sunt aici doar sa citesc un anunt, si aveam nevoie de un post ca sa fac asta.

N-ai nimerit-o si nici n-ai citit cu atentie Regulamentul.....si pt faptul ca ti-ai trecut in profil , in bataie de joc, drept locatie, "pampulea", iti spunem in cor, nu "bun venit!", ci "LA REVEDERE ! " si multiple vizionari pe alte site-uri !!!

Link spre comentariu

Vizitator mihneamazilu

Salut!

Sint Mihnea si am ajuns pe aici la sugestia Tractozaur-ului. Am o Mazda B2500 pe care am inceput s-o imbunatatesc cite putin.

Link spre comentariu

salut sunt Stefan din Timisoara

:hlAnul tercut am fost la o "plimbare" pe munte (Vladeasa jud. Cj) cu o rapciuga de mitsubishi resuscitata de preotul din sat ,cu ocazia aceasta am descoperit pentru prima data frumusetea 4x4.Ma gandesc sa incep si eu dar la "bugetul" super auster (1000-1500eur) nu stiu daca pot cumpara o "jucarie montana".Mentionez ca nu am de gand sa o inmatriculez (nu e cazul pe coclaurile de acolo) dar trebuie sa fie ceva ce pot pregati pana la vara (transport cu peridocul) si "o data lansat" pe munte sa pot gasi eventuali " mesteri " de ocazie pentru cazuri de interventie rapida (eu locuiesc in Timisoara).Ca atare m-am gandit la un ARO 243, ARO 10 sau suzuchi vitara(am mai vazut prin sate pe acolo)Opel frontera (pe benzina adus di Germania).Inainte de a incepe sapaturi de piata asi dori si o parere avizata.:tk

pana ajung la primul 4x4 traiesc cu visul
Link spre comentariu

Vizitator BH 03 MAX

Salut, sant Cristi din

Oradea, bine v-am gasit.Sant nou pe acst forum, insa nu si in Offroad.Am un C-Crosser si un Discovery 3 din 2008, pe care le folosesc zi de zi.In acest moment sant in cautarea unei masini pe care sa o folosesc numai in teren.:y

In trecut am mai avut 1 Pajero MK1 LWB si 2 Pajero MK2 SWB, pe care insa nu le-am modificat in nici un fel.

Link spre comentariu

Vizitator LeoModl

Hallo,

mein Name ist Leo und bin aus Bayern. Ich bin 44 Jahre und fahre einen Toyota Hilux. Rumänien und die netten freundlichen Leute in diesem Land werden mich auch in der Zukunft wieder in dieses Land führen.

Bis bald in diesem Forum!

Leo

Link spre comentariu

Salut! sunt Dacian si locuiesc in Oradea, am un Samurai de care sunt foarte multumit, si urmatorul target este o Toyota Land Cruiser .

Ma bucur sa va cunosc.:h5

http://img295.imageshack.us/img295/6983/img3918320x200.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Salut tuturor; sunt un viitor posesor de Daihatsu Feroza si sper sa ne vedem la noroaie in anul ce urmeaza. Daca stie cineva o Feroza pe injectie sunt amator. Imi pare bine ca sunt intre voi. Toate cele bune

Link spre comentariu

Vizitator econiva

Salut la toata lumea de pe acest forum , si bine v-am gasit.

Sunt Viorica si sunt sotie de posesor de Niva . Am indraznit sa intru pe acest forum cu speranta ca poate asa am sa inteleg patima sotului meu fata de acest obiect , numit Niva.:wink:

Sper ca voi gasii raspunsul.:grin:

Link spre comentariu

Vizitator esox lucius

Am indraznit sa intru pe acest forum cu speranta ca poate asa am sa inteleg patima sotului meu fata de acest obiect , numit Niva.:wink:

Sper ca voi gasii raspunsul.:grin:

Niciodata :grin:

Link spre comentariu

Salutare pasionatilor de 4x4

Ma numesc Cristian, sunt din Bucuresti, posesor al unui LR Discovery 2 din 2002.

Nu sunt un off-roader hardcore, pasiunea pt masini 4x4 si pentru marca Land Rover a venit dupa achizitionarea unui teren la munte, unde este necesara o astfel de masina pt a ajunge.

Masina a fost cumparata din Olanda, are 220.000 km acum, fara probleme deocamdata, mai putin macaraua de la geamul soferului care a cedat la un momentdat.

Numai bine la toata lumea.

http://img696.imageshack.us/img696/3857/4x41.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu

Va salut, ma numesc Viorel. Sunt pasionat de offroad si de vanatoare. Am si eu doua rable, un Grand Cherokee 5.2 din `94 si un Land Rover Discovery 2.5 TDi tot din `94. Imi place forum-ul acesta foarte mult. Din postarile pe care le-am citit am ajuns la concluzia ca sunteti cu adevarat pasionati si saritori (nu toti dar fiecare padure are uscaturile ei). Keep up the good work si poate voi avea ocazia de a ma imprieteni cu cativa dintre voi, nu se poate cu toti. Multa sanatate la toata lumea.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare