Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor, ma bucur sa ma aflu printre voi si sper sa invat cat mai multe de pe acest site.

Numele meu este ADY si lcrez ca Inginer de Proiect intr-o fabrica de ciment in orasul Alesd (jud. Bihor), sunt casatorit si am o fetita de 6 ani.

Recent am achizitionat un Suzuki Vitara 1.6 16v, din '95, pe doresc sa o folosesc cat mai mult mergand la pescuit. Nu sunt pasionat de offrod...nu inca ... deci nu stiu prea multe despre acest hobby, dar ma documentez...

:fh Vitara 1.6 G16B
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Eu deocamdata caut mai intai sa cumpar un Nissan Terrano II.

Dupa ce il achizitionez (daca moderatorii imi vor permite in cele din urma sa vad si eu rubrica de vanzari) va voi spune ce masina 4 x 4 am.

Stima

Link spre comentariu

Salve

Sunt Spyros (Viorel) ,sunt din Galati dar momentan locuiesc in afara tarii si doresc cind ma intoc sa cumpar ceva 4x4 mai uzat gen Suzuki, Ims ,Lada sa o "rup " pe diferite terenuri unde nu ma lasa inima sa intru cu actuala Honda Crv.

Link spre comentariu

salutare tutur! ma numesc emil, sunt din Vulcan, HD, de aproximativ o luna sunt posesorul unui LandRover Freelander motor TD4 din 2001 cutie viteze manuala. Ca ocupatie, am un magazin de piese auto iar ca habby-uri, in limita timpului liber si cate putin din fiecare, plimbari pe drumuri "unde nu sunt banii dumneavoastra", pescuit, iesiri cu cortul. Sunt foarte bucuros ca exista acest forum, am mai intrat de-a lungul timpului pe el dar eram posesor de vw polo si nu prea ma regaseam printre mebrii, chiar daca si cu polo am calcat ceva drumuri "saltarete".

voi citi cu atentie post-urile in limita timpului pe care il voi avea insa m-ar bucura orice sfat legat de freelanderul pe care am placerea sa-l posed.

am sa atasez cateva poze dar din pacate sunt facute cu telefonul, camera foto am avut "norocul" sa-mi fie furata de vreo doua luni in parcare in Targu Jiu.

Editat de emil notar

LandRover Freelander TD4 2001:dr1

"Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa."

Link spre comentariu

Vizitator raduslucian

salut! sunt Lucian si ma bucur ca ma aflu printre voi! Nu am inca un 4X4 dar ma intereseaza o toyota hilux!

Link spre comentariu

Vizitator Motorman

Numa: Gabi

Masina: Nissan Pathfinder

In primul rand caut sa cumpar o masina de la un membru de incredere - ma intereseaza ceva pentru vanatoare si sper s-o gasesc aici. O sa apelez si la sfaturile voastre inainte de a face alegerea.

Multumesc,

Link spre comentariu

Va salut forumisti si bine v-am gasit!

Ma numesc Viorel, sunt din or. Bals, jud Olt, momentan nu am 4x4 dar doresc sa achizitionez un Isuzu Trooper, '88, 2,2td

Ma pasioneaza vanatoarea, motociclismul si 4x4.

Editat de eti79ety

Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine!

eti79ety@politisti.ro

Link spre comentariu

salutare! sunt Daniel din iasi posesorul unui pajero scurt 2,5 tdi din 95 dotat cu jante intoarse si cauciucuri pe 31 mud, troliu electric de 4,3 t cu care ies la off road mediu aproape in fiecare week end inclusiv ieri cand distractia a fost intrerupta de ruperea planetarei dreapta fatza in mijlocul unei mlastine.. caut doua puntzi de patrol, wrangler sau altceva ce s-ar potrivi la pajero (la un pret bun) pentru a scapa de rupt planetare brate si bineinteles pentru a-i ridica garda si atitudinea :P succes tuturor!

Editat de pajero_sport
nu goni mai tare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare!
Link spre comentariu

Salut, la toti membrii acestui Forum

ma numesc Andy, locatie Nasaud,BN, posesorul unui Nissan Y60 4,2 scurt, echipat pt offroad extrem, ma bucur sa ma aflu printre voi, pasionati de offroad

salut cu respect

We are all made of stars
Link spre comentariu

Salutare tuturor!!!

Eu sunt Ionut din Brasov, 24 ani, inginer auto si tocmai mi-am achizitionat un freelander 2003, 1.8, deocamdata cu volan pe dreapta (in cel mai scurt timp sper sa il aduc pe drumul cel bun - cu volanu pe stanga)

iar pe offroad pana acum mi-am omorat timpul cu un ATV...

Land Rover Freelander 2003 1.8

Opel corsa B 1999 1.0

Link spre comentariu

Vizitator Toparcean Mihai

Salutare!sant nou pintre voi,ma numesc Toparcean Mihai,casatorit,am un baiat de trei ani jumate,detin un suzuhi vitara 1.6,jlx,92.

Posesor acestui mini suv de un an,toamna asta am reusit o capitala complecta la tabla si vopsita,la care urmeaza,un troliu si analtata putin,sa ne antalnim cu bine.

Link spre comentariu

salut si bine v-am gasit,imi cer scuze ca nu m-am prezentat pana acum,ma numesc Sorin Bosneagu sunt din Constanta,30 ani ,casatorit ,2 baieti(2 ani si4 luni respectiv 4 luni)detin un Chevrolet Tahoe 5,7 si un Aro 243 ma bucur sa ma aflu printre voi, pasionati de offroad eu sunt mai la inceput daca se poate spune asa.

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

salut, sunt Marius Hermeneanu, 47ani, Bucuresti, copilot Tudor, 16 ani (fi-miu), care m-a si bagat in nebunia asta,( ca sunt om batran sa tarai masina pe portiere si s-o urc prin copaci), si The New Rambler, un Samurai care arata in firea lui pana acum 6 luni cand a inceput sa mearga pe coclauri

the new rambler
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Andrei, sunt din Buftea, am 27 de ani si de prin februarie detin un Suzuki Samurai. Dupa indelungi cautari si diverse topicuri citite pe acest forum este mai nou intr-un proces de recalibrare pentru nevoile mele, drept pentu care este intr-o vizita prelungita la Peris la Mauritio in service. Poate candva cu ajutorul lui Mauritio am sa ii fac o prezentare mai amanuntita.

Va salut pe toti

Sa auzim de bine :cl

Editat de cristeaandm

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator geo79tyg

sall sunt george am 31 ani sunt din dragasani, am un baiat de 4 ani si sunt posesor de un ARO 10 4X4. Va salut si va multumesc ptr invitatie.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare