Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut la toata lumea...

De ceva timp ( 4 luni ) sunt posesorul unui freelander din 1998 , 1.8 benzina...

sunt din bucuresti si sper sa ne vedem la o intalnire ceva...sa schimbam impresii...

Freelander - 1.8

1998

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Desi stiam de ceva vreme de acest forum, abia acum m-am invrednicit sa-mi fac si eu cont, asta probabil si datorita faptului ca inca nu posed un 4X4. Pana acum, iesirile off-road le-am facut cu motociclete duale, dar sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa am si un "monstrulet". In momentul de fata, imi fac cu ochiul Jimny si Samurai.

Toate cele bune!

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Bogdan, sunt din Bucuresti, medic veterinar, de curand posesor de Suzuki Vitara, 1.6, 1991, carburator, 80 CP. Felicitari celor care conduc si intretin aceasta Comunitate. Scuze, acesta ar fi trebuit sa fie primul mesaj.

Link spre comentariu

Salut!

Desi stiam de ceva vreme de acest forum, abia acum m-am invrednicit sa-mi fac si eu cont, asta probabil si datorita faptului ca inca nu posed un 4X4.

Bun venit!

Asa cum am mai scris, apartenenta la acest forum nu este conditionata de detinerea unui 4x4.

Numai bine,

Admin

Link spre comentariu

Vizitator ketty26

Salutare tuturor celor de pe acest forum.Ma numesc Catalin(ketty26) si sunt un proaspat detinator al unui Freelander 1.8i din 2000.Va urez tuturor sa aveti parte numai de clipe frumoase alaturi de masinile voastre...Cu respect acelas Catalin din TULCEA

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Cristian Filip, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Nissan Terrano 2, model 4 usi pe care il folosesc pentru iesirile la pescuit si vanatoare.

Privind off road-ul nu am experienta, sunt fascinat de modificarile ce pot fi aduse unei masini si de performantele ulterioare in teren. Imi doresc sa invat de la cei experimentati, sa imi fac noi prieteni si undeva in viitor sa incep propriul meu proiect.

Nissan Terrano II
Link spre comentariu

Buna ziua !

In primul rand as dorii sa salut toti membrii acestui forum si sa va spun ca ar fi o onoare pentru mine sa fac parte din aceasta comunitate !

Acum o sa scriu cateva cuvinte despre mine !

Ma numesc Bogdan ,am 43 de ani si locuiesc in Bucuresti , sau mai exact spus langa - la intrare in comuna Domnesti .

Masina mea curenta este un Range Rover Sport model 2008 . Sunt super incantat de aceasta masina ( inainte am condus un A6 ) , si usor , usor prin grija unor prieteni si prin iesiri pe terenuri cat de cat accidentate am inceput sa prind acest mocrob -off roade .

Acum , sau mai bine zis spre primavara doresc sa achizitionez o masina "preparata" si sa incep acest sport la nivel de placere deocamdata si cine stie , poate mai tarziu si la nivel competitional .

Nu stiu ce as mai putea scrie doacamdata asa ca inchid cu promisiunea sa completez pe parcurs aceasta sectiune cu ceva mai multe amanunte despre mine .

Bogdan.

Link spre comentariu

Va salut! Numele meu este Radu, sunt din Timisoara si sunt posesorul unui Opel Frontera Sport 2 l Benzina. M-am inscris pe acest forum pentru a invata lucruri noi depre masina mea si despre exploatarea ei in conditii de Off road. Imi plac iesirile la sfarsit de saptamana in natura, mai ales cu masinuta mea. In curadn pser sa trec la un model mai nou!

Va salut inca o dat cu respect, Radu!

Link spre comentariu

Buna baieti poate ma repet dar mai bine ma prezint de doua ori decait deloc.

De vre-un an caut noroiul in zona maramuresului istoric. Nu-s mecanic dar ma pasioneaza mecanaica.

Am un Opel Frontera (pe linga un megane 2007, un clio2005 si un suzuki bandit) si in citeva zile devin proprietarul unei suzuki samurai 1994.

Editat de zoran
Link spre comentariu

Salut. Sunt Vasile , traiesc in Spania de vre-o 10 ani , tir-ist , 43 ani. Cred ca o sa fac urmatoarele ; O sa-mi trag un cazan probabil patrol ori cheroke din 90 , se gasesc p´aci cu o mie-doua , o sa incerc sa-l mai inbunatatesc o tziruca....suspensii gume , la anu prin iunie il duc in Ro , cred ca acolo va ramine definitiv dar cu acte de Sp, si doua luni pe an o sa fiu ¨cel mai tare din parcare¨, o sa merg pe toate coclaurile si padurile patriei , o sa fac camping prin munti , o sa uit de toate......intr-un cuvint o sa fiu fericit.....Sunt de parere ca tara mama are ceva datorii la mine - am facut armata [i-am dat 1,5 ani din viata mea fara a primi nimic] ar mai fi citeva chestii pt care io consider ca tara mi-e datoare da nu vreau sa fac pe plingaciosu , sa ma lamentez pe aici. Pt asta am hotarit sa-mi trag un 4x4 sa merg in tara si s-o oblig [pe tara] sa-mi arate frumusetile ei.......Sper ca la final sa ma declar multumit.

Link spre comentariu

Vizitator Freelander 2.0di 1999

Salut, ma numesc Ilie 23 ani si sint din Rep. Moldova. Am si eu un LR Freelander 2.0di 1999. Ma bucu ca am gasit acest Forum:cl, poti gasi lucruri utile si interesante.

Link spre comentariu

Salutare, sper ca de data asta sa fi nimerit unde trebuie.

Sunt Paul din Brasov, 30 ani si sunt pasionat de offroad atunci cand drumurile se termina si eu nu am ajuns la destinatie. Deocamdata ma dau cu un Logan pe care vreau sa-l scutesc de chinurile de a se scoate din mocirla vreunui drum "judetean".

Nu as fi vrut, pentru ca am convingerea ca masina pe care o conduci trebuie sa care doar ce ai nevoie, si sa consume cat de putin, dar un cal si o caruta nu pot tin si nici timp sa le ingrijesc. :wink:

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu

Va salut pe toti,

Eu sunt Razvan ,locuiesc in Reghin.Pasiunea mea este mountain biking-ul.Nu ,nu am gresit forumul inscriindu-ma aici.Acum o luna ,in dorinta de a ajunge mai usor pe virfuri am cumparat o Vitara 3 usi din 97.De atunci insa timpul petrecut cu ea pe munti creste in defavoarea biking-ului.Am inceput deja mestereala cu un BL si cu SL, insa cel din urma nu a fost montat cauza fiind discutiile citite aici privind modificarea unghiurilor.Incerc la primavara cu un Calmini.Mai vorbim.

Respecte

Link spre comentariu

DSCF3093.jpg.b501abb42aead70fcf3bb6f20d81d8bc.jpgDSCF3095.jpg.4310db2cd9eb4ed9dbbcd71587ef7960.jpgSalutare tuturor

Ma bucaur ca am ocazia sa va cunosc si va declar cu mana pe inima ca suntem membrii in cel mai tare club din lume.

Sunt SAM din Cluj si am in posesie o rusoaica nabadaioasa rau.

Unde este o Niva acolo clar ca nu mai este nici un drum.

RESPECT

prin UNIRE cresc lucrurile mici, prin DEZBINARE se prabusesc cele mari
Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Bogdan si sunt posesorul unui Jeep Cherokee 2,5TD din 2000.

Pentru ca imi place acest sport si acest forum m-a convins si m-a captat, o sa merg mai departe si o sa imi transform visul in realitate.

Am inceput cu un ATV si acum vreau sa pot haladui(cat se va mai putea) pe toti coclaurii cu ceva upgrade.

Sper sa share-uim cat mai multe informatii(pentru inceput, probabil ca mai mult voi imi veti fi de ajutor).

Tineti-o tot asa!

Poaris Sportsmann 800cc

Suzuki Samurai 1,6 16v, blocant ARB spate, suspensie Calmini

Link spre comentariu

Buna!

Numele meu este Tibor am 44 ani si locuiesc in Targu Mures. Am intrat in contact cu off road-ul acum zece ani , cu un Isuzu Trooper. De atunci am mai avut un Grand Cherokee model 1995 motor V8 5.2L , apoi un Grand Cherokee model 2004 diesel iar acum circul pe sosea cu un ML 320 CDI din 2006 ( are pachet off road desigur :wink: ) . In primavara 2010 m-am cinstit cu un G 463 din 1990. Motorul este schimbat cu un turbodiesel 3000cmc de 177CP si cutie automata , are un mic body lift de 3cm,suspensia schimbata si un troliu Horn. La inceput am folosit BFG-uri KM2 de 33", dar cum nu am fost satisfacut cum se misca prin noroaie le-am schimbat pe un set de Silverstone Xtreme de 35". Performantele pe teren au crescut semnificativ si actualmente sunt foarte multumit de aceasta configuratie. KM2 ramane pentru ture mai lungi fara surprize deosebite in teren. Din tinerete sunt pasionat al muntilor, am urcat multe varfuri din tara si strainatate. In off road nu caut neaparat ravene sau locuri extreme pentru a demonstra calitatile masinii ( oricum toti stim ca le are ) ci mai mult imi place sa cutreier zone care cu alte mijoace de locomotie sunt dificil de parcurs.

Link spre comentariu

Salut , ma numesc Giani sunt prietenul lui Astral .... nu am masina , insa sunt un mare fan al off-road-ului , am participat la IMPOTMOLIADA 2010 un show superb , a meritat fiecare secunda suportand frigul si oboseala :) .. sper sa mai particip , bafta :banana

Link spre comentariu

Vizitator RaduG

Salutare tuturor,

Sunt Radu din Bucuresti, tocmai mi-am achizitionat un LR Discovery '94, de care sunt foarte incantat.

Am cumparat-o dintr-un anumit motiv si anume sa ma scoata din noroiul care este intre casa mea si drumul pavat, o zona cam de 1 km.

O zi maxima tuturor,

Radu

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare