victor_eagle Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Victor-republican de la Ploiesti,novice in 4x4,proaspat posesor de Jeep Eagle 4.0 1991:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Victor-republican de la Ploiesti,novice in 4x4,proaspat posesor de Jeep Eagle 4.0 1991:banana Bun venit Victore in liga mare! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Victor-republican de la Ploiesti,novice in 4x4,proaspat posesor de Jeep Eagle 4.0 1991:banana Salutare Victore! :h5 Aste e cumva masina ta? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victor_eagle Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Las ca ma fac eu mare:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xstyle123 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor!Va salut chiar din mijlocul tarii , mai exact Agnita judetul Sibiu.Ma numesc Bogdan si sper sa invat cat mai multe.:banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danroman Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut pe toata lumea... sunt dan roman, am 61 de ani, posed o ,,vitara'' si am o slabiciune pentru ,,apuseni''. va urmaresc cu atentie [cu agenda de notite langa mine]si va marturisesc ca am aflat lucruri interesante de la multi dintre voi[ii ,,simt'' pe cei ce sunt la subiect]. va multumesc. ,,esti ceea ce lasi in urma ta ...'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator JeepEr Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor! Sunt Sorin si detin un Jeep Grand Cherokee ce imi face ceva probleme in ultima vreme. Sper sa aflu noutati interesante aici si eventual ceva ajutor pentru rezolvarea problemelor tehnice. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Frontera14 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal alla, am o frontera 2.4 sunt din cluj , si mai vedeem noi, numa bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator incubus Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt incubus, am un suzuki samurai si sper sa-l prepar cat de curand cat sa ma sui cu scara in el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihairinspeed Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mihai din Slatina- Olt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt florin ,suceava, am un nissan patrol gr si vreau sa-l duc pe deal cat o sa poata el,ajutandul cu ceva modificari... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_t11 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 salutari tuturor! ma numesc marius,sunt nou pe acest forum si in mai putin de o saptamana voi intra in posesia unui vitara ,imi place foarte mult off road-ul .voi reveni cu poze salutari la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :W 2 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adidaniu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Sunt Adrian din Campulung Muscel si sunt fericitul posesor al unui Samurai Rosu. Pe viitor si cateva poze de la iesirile noastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssmy Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Salut! Sunt Samy si am un ford ranger si vreau sa aflu mai multe despre utilizarea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator danezre Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, Sunt Marian, posesor de kia ceed..sper viitor posesor de 4x4. acum ceva ani am codus un Range Rover Vogue '89. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator DrLR Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor si moderatorilor acestui forum! Numele meu este ****** sau mai bine DrLR. Nu sunt posesor de 4x4 dar poate in viitor am sa devin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seapaladin Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare lume , sunt Cristi din jud Buzau , marinar de meserie ,sper cat de curand sa trec la 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius A Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut colegi de noroiala, Numele meu este Marius si de cativa ani m-am inregistrat pe acest forum dar am stat in 'umbra'. Pentru o perioada scurta m-am bucurat de prezenta unui pajero V6 de care am fost obligat sa ma despart prematur. In prezent cochetez cu enduro-crossul pentru a mai alina un pic dorul. In speranta ca viitorul va fi mai bun si pentru noi va doresc tuturor bafta in tot ceea ce faceti. Cu stima, Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hupi Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Nou pe aici Salutare, Sunt Vali si conduc un Peugeot 207. Nu am un 4x4, deocamdata, dar nu stim niciodata ce ne ascunde viitorul. Imi place ideea de a participa la manifestari offroad, cu prietenii, ceea ce am si facut pana in prezent. Toate cele bune, Vali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator horoiu ciprian Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor sal sant ciprian din iasi am 31 de ani am o lada niva din 2003 sant asistent medical generalist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
25slu Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor sunt Mihai(SLU) sunt un iubitor al naroiului dar si al asfaltului detin un freelander td4 si sunt mecanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_c Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt George din Iasi si am un Suzuki Ignis 4x4. Ma rog, cel putin a fost pana sa se duca vascocuplajul. Imi plac iesirile in natura si pescuitul. Vreau sa aduc mai multe modificari masinii si sper ca, avan ajutorul comunitatii de aici, sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balacenoiu Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :c1LA TOATA LUMEA Ma numesc Balacenoiu dan ,sunt din Tg-jiu ,pasionat de auto de teren si munte ca de altfel multi dintre dvs Masina mea este O ENGLEZOAICA ,Pajero 2,5 td ,1994. Va salaut si sper sa ne imprietenim repede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius dan Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari tuturor,sunt dan din zalau(sj) si sper sa-mi pot lua si eu un 4X4,dak stiti ceva ieftin va rog sa ma anuntati.(vitara):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate