Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut pe toti,

Relu imi zice am 54 de an si sunt din Tg. Jiu. De doi ani am un l200 din 2003 si din cate am facut eu cu el nu i-am atins inca limitele. Deci sunt fan Mitsu pentru teren, cum sunt fan Audi pentru asfalt.

Imi plac iesirile in natura si pescuitul. Am gasit aici multi oameni deosebiti si pasionati de cea ce fac pentru ei si pentru masinile lor si ma bucur ca existati.

Va doresc numai bine la toti si viata lunga Forumului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut pe toata lumea!

... ma numesc Andrei Cristian. Andi pentru prieteni! deci puteti sa-mi spuneti Andi, deoarece numai prieteni intentionez sa-mi fac.... vedem ce iese...:grin: sunt din bucuresti, am 32 de ani si imi place sa pescuiesc.:wink:

Sunt un fost posesor de Scenic RX4, masina Cu deosebite calitati de Off-road:ha:... lipsa. e numai un 4x4. atat. acum am un freelander. dar nu am avut cand sa-l bag prin noroi... in rest... nu stiu ce sa mai scriu.

Link spre comentariu

salutare la toata lumea numele meu este Paul Biro ,27 anisori, din Gherla jud Cluj, momentan popesor al unui Terrano 1 ,motor 2,7tdi,(momentan in lucruu:grin:)fost detinator al unui grand cheroke v8 ,un terrano 2 si vreo 3 mitshubishi pajero de 2,5 ,mai am si o cagiva de 125cmc, imi place la nebunie off road-ul (momentan sant doar la inceput inca invat)sper sa imi fac cati mai multi prieteni in randul off roadului si poate sa mai invat cate ceva de la cei mai in varsta in off road.:cl ms mult si sa ne auzim cu bine. poate facem si o ieseala canva:banana

Link spre comentariu

Vizitator morrys

Salut..ma numesc Ionut sunt din Bumbesti-Jiu un orasel din jud. Gorj..si am 19 ani si tocmai c am achizitionat un land rover freelander model 1989.:tk

Link spre comentariu

salutare la toata lumea. sunt catalin si sunt nou printre voi.am un daihatsu feroza din '94 si abia astept sa aflu cat mai multe noutati.merg cu el la pescuit si pe multe coclauri din bacau.

Link spre comentariu

Vizitator GESTAN

salut sant george din dambovita si am 33 de ani in cele din urma m-am hotarat sa achizitionez o masina de teren momentan detin un ford focus insa imi doresc ceva mai mare insa domnii de la bucuresti se pare ca nu vor sa ma lase(taxa bat-o vina)asadar orice sfat ar fii bine venit

Link spre comentariu

Land Rover Defender

Salut, sunt Raul si am un Defender...:j, pe care tocmai l-am rasturnat... In rest, toate bune si frumoase, nu sunt familiarizat cu forumul inca, sunt in perioada de acomodare...

Link spre comentariu

Salutare si bine v-am gasit.:cl

sunt ciprian din arad, 35 de ani deocamdata si asta pana in aprilie, am un baietel Mihail pe nume ( 2 ani jumate) ca si pasiuni (enumar doar cateva) iesitul in natura, gastronomia ( asa ca va astept la un ceaun plin de fasole cu afumatura cand treceti pe la arad), muuzichie rock si sculele high end , iar mai nou datorita unui prieten si anume Soimu am ajuns pe forumul acesta.

Eu deocamdata nu am nici o masina 4x4 ( are muierea o toyota rav), dar sper ca in maxim 2 luni sa achizitionez o camioneta solida si MARRREEE,

in rest sa auzim de bine

Link spre comentariu

Vizitator Hunter2

:cl Va Salut, numele meu este Cristi. Sunt pasionat de arme si natura. Mi-am luat de curand un Mitsubishi Pajero scurt si astfel m-am alaturat clubului vostru.

Link spre comentariu

Salut baieti si bine v-am gasit ! Sunt Mirel din Buzau ,sunt pasionat de zonele muntoase implicit si de masinile de teren . Momentan nu am decat un atv Linhai cu care am participat la citeva iesiri si a fost ok . Baietii sunt de treaba si asta ma face sa tind catre un atv mai mare sau o masina de teren . Va urez sanatate sa aveti parte de masini bune si astept sa iesim la cat mai multe trsee sa ne cunoastem si sa discutam .:2dr

Link spre comentariu

salutare la toata lumea, am intrat pe forumul acesta calare pe un Samurai care are ditamai rotile si se pare ca nu ai gasesc limitele...,oricum ai caut un troliu ptr orice eventualitate, va multumesc, eu sunt Lector:banana

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Numele meu este Marius si sunt din Bucuresti. Am fost infestat de curand cu virusul offroad si a cam inceput sa imi placa noroiul. In momentul asta nu sunt posesor de masina corespunzatoare pentru ca inca nu am gasit-o pe cea care sa imi placa cel mai mult. Pana acum am avut si plimbat pe coclauri o Lada Niva (vreo 3 luni) si un Jeep Cherokee... acum studiez un Wrangler. Ma bucur sa fiu printre voi si sunt convins ca voi invata foarte multe de la cei mai vechi in domeniu.

Nu te teme de clipa! Asa canta glasul eternitatii
Link spre comentariu

Vizitator utea

Salutare!

My name is Ute and I´m from Germany

I hope some of you can read and write in english for unfortunately I only knew very few romanian words:scr

I have been to Romania several times to go offroad - but only in the Banat yet. Now we are planning a tour end of april/begin of may and I have a lot of questions..:hl:hl

I hope, you guys will help me!!:tk

Drum bun

Ute

Link spre comentariu

Salut la toata lumea

ma numesc mihai am 27 de ani si de un an am descoperit intamplator pasiunea pentru offroad.

am un patrol y60 din 1991 preparat in cluj de dan (cine cunoaste)

P1060271.thumb.jpg.f107abdad082c4e87c02c9cded9592c2.jpgP1060275.thumb.jpg.c60d6e00689f17fc5d4f35ad65e7afd4.jpg

pencil.png

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Buna tuturor! :)

Numele meu este Dan Vlad si impreuna cu tatal meu cautam de ceva timp o masina de teren cu 7 locuri pentru mici iesiri cu familia in Bihor.Daca intr-un final achizitionez una vreau sa aflu cat mai multe despre offroad si cum pot imbunatati performantele.

:tk

[scuze pt ca am postat inainte sa ma prezint]

Editat de DanT

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Salut. Sunt Bogdan Oprea sau Bogdan BGS ( cum vreti voi ). Iata ca am intrat si eu pe forum si sper sa fie ok ( sunt pt prima data pe un forum :)). Despre mine: ma dau in campionat de 3 ani, am facut o pasiune pt Jeep-ul Wrangler care acum e depasita de cea pt buggy-uri. Ca atare, am intrat in posesia a 4 Jeep-uri si 2 buggy-uri. De toate sunt foarte multumit, asa ca nu regret nimic din pct asta de vedere. Cum am zis , imi plac motoarele de viteza ( m-am dat si la curse ) si cainii ( am si am avut tot timpul caini super tari ).Nu stiu cum sa inserez ceva poze, dar poate pe parcurs...

Imi e tare drag sa vad poza lui Bogdan 4x4 care mi-a fost un prieten drag. Asta inseamna ca aici valorile conteaza, ceea ce e bine.

Link spre comentariu

Salut. Sunt Bogdan Oprea sau Bogdan BGS ( cum vreti voi ). Iata ca am intrat si eu pe forum si sper sa fie ok ( sunt pt prima data pe un forum :)). Despre mine: ma dau in campionat de 3 ani, am facut o pasiune pt Jeep-ul Wrangler care acum e depasita de cea pt buggy-uri. Ca atare, am intrat in posesia a 4 Jeep-uri si 2 buggy-uri. De toate sunt foarte multumit, asa ca nu regret nimic din pct asta de vedere. Cum am zis , imi plac motoarele de viteza ( m-am dat si la curse ) si cainii ( am si am avut tot timpul caini super tari ).Nu stiu cum sa inserez ceva poze, dar poate pe parcurs...

Imi e tare drag sa vad poza lui Bogdan 4x4 care mi-a fost un prieten drag. Asta inseamna ca aici valorile conteaza, ceea ce e bine.

Bun venit Bogdane! :h5

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare