Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Vizitator DragosB

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Sunt Dragos Banica, inginer electronist, amator de 4x4. Fan Mitshubishi. Caut sa invat cat mai multe de pe forum. Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator cichician

Salutari,

Numele meu este Vatamanu Bogdan, arhitect, posesor de Suzuki Jimny.

Link spre comentariu

Va salut pe toti si bine v-am gasit!!!

Sunt Mihai Timbus, din Tg. Lapus - Maramures, am 29 de ani, si v-am gasit cautand pe net diverse informatii despre Toyota Landcruiser KDJ90 din 2001, masina pe care o detin si o folosesc la iesirile mele in teren.

Imi place off-roadul si il practic de pe la 14 ani, cand faceam iesiri cu IMS-ul tatalui meu, insa nu am participat la nicio competitie de acest gen.

Am avut multe iesiri cu IMS, ARO, Lada Niva, Mitsubishi Pahero, Toyota Landcruiser.

Alte pasiuni: vanatoarea, cainii de vanatoare, distractiile de orice fel, etc.

Bafta la toata lumea!

Link spre comentariu

Salutare la toti membrii acestui forum pe care il urmaresc cu interes maxim de mai mult de 6 luni. Ma numesc Silviu sunt din Braila si gata am luat hotararea cea mare : am achitat avansul la un mitsubishi L200. Pana la sfarsitul lunii sper sa il primesc si sa incep sa il ud cum se cuvine .:banana

Link spre comentariu

Vizitator Alin.MLK

salut!sunt alin si sunt nou pe acest forum si viitor posesor de mits. pajero.

Stima tuturor!

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Imi cer scuze ca a trebuit sa insistati atat ca sa ma prezint dar recunosc ca nu prea am citit regulamentul si ma gandeam ca sunt destule datele de inregistrare de la inscrierea in club 4x4 dealtfel fiind si primul forum in care m-am inscris si nu am prea multa experienta. Numele meu este Dan, am 35 de ani, sunt din Iasi si detin de vre-o 14 luni un land rover freelander td4 din 2001, pe care l-am cumparat pentru a merge la pescuit. Va doresc la toti multi km fara probleme.

Land Rover Freelander TD4 2001
Link spre comentariu

Vizitator Sulebeb

Salut, eu sunt Dragos, nu am inca masina, dar sunt foarte pasionat de off-road, momentan ma dau pe o bicla(KTM) :bc Daca intrebati dece vreau 4x4 este simplu pentru ca imi place noroiul si sa ma murdaresc, dar nu imi place sa ma arunc pur si simplu in balta, cu o masina as reusii mai eficient.

Sa ne auzim cu bine!

download.jpg.d2fbc24e4df71dc4990d845f758c5c3a.jpg19036108_download(1).jpg.71233a653b20a7f81bc39acada578c9c.jpg

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Albert si sunt din jud. Cluj. Sunt pasionat de masinile youngtimer si masini de teren. Experienta mea cu 4x4 a inceput cu un Aro 10 acum cateva ani...momentan detin Suzuki Jimny. Ma bucur ca v-am descoperit pe acest forum :grin:

1_resize.thumb.jpg.35a91b8776750a232ef287d99049ed63.jpg

Link spre comentariu

Salut, sunt Alex si de jumatate de an sunt posesorul unui Range rover P38 2.5 diesel

RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001
Link spre comentariu

Salutari si bine v-am gasit

Locuiesc in Bucuresti, insa, ca multi altii pe aici, tinjesc dupa aer curat de munte si experienta de off-road

Fost posesor de RAV4 scurt folosit la off-road usor, cautator de Mitsubihi Pajero pentru trecerea la nivelul 2

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

Vizitator Razvan Bari

Salutare tuturor. De 2 luni m-am apucat sa restaures un SJ 410 si asa am gasit acest forum cu informatii foarte utile. Sper ca in scurt timp sa termin proiectul si sa ma bucur de el. Pana atunci numai bine.

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Sunt posesorul unui LR Freelander din 2001, td4 de vreun an de zile.

Am trecut de multe ori pe aici, am vazut lumina, am intrat, am aruncat o privire, doua, v-am citit postarile. Acum as avea si eu ceva de intrebat, poate cineva a trecut prin asta si are vreun sfat.

Am intrat asadar aici intai, sa dau "Buna ziua" dupa cum citisem ca cer regulile casei, dupa care voi purcede in a-mi exprima of-ul.

Multumesc anticipat tuturor care isi vor da cu parerea.

Frank (Cluj-Napoca)

Link spre comentariu

Salut. Numele meu este Catalin, sant din Targoviste si cu siguranta voi fi un viitor posesor de 4x4. Deocamdata sant la nivelul de informare, cautare, detalii tehnice etc. Sper, cu ajutorul vostru, sa fac cea mai buna alegere. Respect.

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea !! si felicitari pt acest site,

sunt nicu din orsova -mehedinti,o zona cu potential pt offroad ,am un suzuki samurai din 86, 1.3 benzina, de mult visam la o masina 4x4 si iata ca am reusit in sfarsit sa achizitionez samuraiu' de care sunt foarte multumit si cat mai curand sa incep si modificarea lui ;

pasiuni : mecanica ,offroad ,inot si masini de orice natura de la excavator pana la smart !!!

va multumesc !! si sa ne vedem cu bine :x

Link spre comentariu

Salut, ma numesc adrian am 35 ani. experienta mea de pana acum s-a limitat doar la iesirile in teren la vanatoare. Am fost prin niste locuri foarte frumoase, lucru care ma face sa ma gandesc sa imi iau ceva dedicat pt off-road si sa ma bucur din plin de vremea frumosa care sper sa vina in curand.

stima

Link spre comentariu

salut ma numesc cezar si sunt din bucuresti, un vechi si impatimit vanator, un nou posesor a unui G din 1992, pasionat de 4x4, pana acum am avut doar toyote de care am fost foarte multumit. Experienta de offroud limitata doar la ce am facut odata cu iesirile la vanatoare.

Link spre comentariu

Vizitator Doru Marian

Buna ziua,

Doru Marian este numele meu, comercializez piese Land Rover si accesorii deasemenea.

Link spre comentariu

Buna seara la toata lumea. Ma numesc Geo sunt din Iasi si am 58 de ani. Incepand de azi detin un hyundai galloper 2.5 diesel lung.Multumesc celor de aici care m-au incurajat sa fac alegerea asta. Masina va lucra si la o mica stupina si cum am vazut ca vanatori si pescari sunt pe aici ,de ce nu ar fi si stupari? Toate cele bune

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Bogdan, newbie, caut sa-mi iau 4x4 de buget redus in special pt vanatoare.

Apreciez sfaturi / pareri de la cei experimentati

Link spre comentariu

Buna ma numesc adrian am 23 de ani sunt din arad si deocamdata sunt doar privitor off-road dar sper ca in cel mai scurt timp sa pot sa ma mandresc si eu cu o masina 4x4 pana atunci ma voi documenta si voi invata din experientele voastre. Multumesc

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare