Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

va salut pe toata lumea... sunt dan roman, am 61 de ani, posed o ,,vitara'' si am o slabiciune pentru ,,apuseni''. va urmaresc cu atentie [cu agenda de notite langa mine]si va marturisesc ca am aflat lucruri interesante de la multi dintre voi[ii ,,simt'' pe cei ce sunt la subiect]. va multumesc.

,,esti ceea ce lasi in urma ta ...''
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator JeepEr

Buna tuturor! Sunt Sorin si detin un Jeep Grand Cherokee ce imi face ceva probleme in ultima vreme. Sper sa aflu noutati interesante aici si eventual ceva ajutor pentru rezolvarea problemelor tehnice.

:tk

Link spre comentariu

Vizitator incubus

Buna, sunt incubus, am un suzuki samurai si sper sa-l prepar cat de curand cat sa ma sui cu scara in el.

Link spre comentariu

Vizitator danezre

salutare,

Sunt Marian, posesor de kia ceed..sper viitor posesor de 4x4. acum ceva ani am codus un Range Rover Vogue '89.

Link spre comentariu

Vizitator DrLR

Salutare tuturor membrilor si moderatorilor acestui forum! Numele meu este ****** sau mai bine DrLR. Nu sunt posesor de 4x4 dar poate in viitor am sa devin.

Link spre comentariu

Salut colegi de noroiala,

Numele meu este Marius si de cativa ani m-am inregistrat pe acest forum dar am stat in 'umbra'. Pentru o perioada scurta m-am bucurat de prezenta unui pajero V6 de care am fost obligat sa ma despart prematur. In prezent cochetez cu enduro-crossul pentru a mai alina un pic dorul.

In speranta ca viitorul va fi mai bun si pentru noi va doresc tuturor bafta in tot ceea ce faceti.

Cu stima,

Marius

Link spre comentariu

Vizitator hupi

Nou pe aici

Salutare,

Sunt Vali si conduc un Peugeot 207.

Nu am un 4x4, deocamdata, dar nu stim niciodata ce ne ascunde viitorul. Imi place ideea de a participa la manifestari offroad, cu prietenii, ceea ce am si facut pana in prezent.

Toate cele bune,

Vali

Link spre comentariu

Vizitator horoiu ciprian

sal sant ciprian din iasi am 31 de ani am o lada niva din 2003 sant asistent medical generalist

Link spre comentariu

Salut. Sunt George din Iasi si am un Suzuki Ignis 4x4. Ma rog, cel putin a fost pana sa se duca vascocuplajul. Imi plac iesirile in natura si pescuitul. Vreau sa aduc mai multe modificari masinii si sper ca, avan ajutorul comunitatii de aici, sa reusesc.

Link spre comentariu

:c1LA TOATA LUMEA

Ma numesc Balacenoiu dan ,sunt din Tg-jiu ,pasionat de auto de teren si munte ca de altfel multi dintre dvs

Masina mea este O ENGLEZOAICA ,Pajero 2,5 td ,1994.

Va salaut si sper sa ne imprietenim repede!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare