Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

1768443847_Copyoftouaregx.thumb.jpg.87fda36a9ca1d99374107000eee05f70.jpgBuna!pasonati ai SUV-urilor.Ma numesc Paul si locuiesc intr-un oras langa judet-ul Hunedoara ,detin un VW Touareg 3.2 V6. de care pot spune ca sant multumit

Editat de Misteru
Pictures
Life Is A Mistery!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

Sunt waaky, originar din Iasi mutat pe plaiuri Sucevene, am fost in Germania anul trecut sa-mi iau un Mitsu Pinin, si am avut ghinion, cand ajungeam la cate unul ori avea un defect major de nu-l reparau aia, ori ajungeam la o zi dupa ce se vanduse...si cum nu sunt asa multe pinin-uri, dupa o sapt petrecuta acolo si vreo 2000km numai prin germania, mi-am luat un Rav4 scurt 2001 benzina VVTi 150CP.

L-am luat pentru ca aveam nevoie rapid de o masina cu ceva garda si 4x4 (m-am ocupat de o constructie pe un deal f abrupt o zona cu gropi santuri si alte alea) si in Jimny nu incap bine, am 2m si 116kg, pinin n-am gasit...m-am grabit asta e...

Stiu ca Rav-ul are 0 posibilitati de modificari after market in europa, nici in amerca sau in rest nu are ceva semnificativ...dar vara trecuta mi-a fost de mare ajutor si asta e ok...

Acum astept sa-mi recuperez taxa in judecata, mai fac cateva drumuri turistice si am s-o scot la vanzare pt ca ma gandesc la un L200 f serios...

Cam atat deocamdata, si asa am scris cam mult...am sa revin pe masura ce-mi mai incoltesc idei sau intrebari.Cheers!

Link spre comentariu

Vizitator lurimax

Hai noroc!

Sunt Gabriel, chiar daca am un Logan sper ca in curand sa fiu posesorul unui 4x4.

Link spre comentariu

Salut,sunt Daniel proaspat detinator al unui Mitsu din 96 de 2800 cm si dornic de cat mai multe de aflat din cunostintele voastre despre aceste masini si nu numai.

Link spre comentariu

Scuze ca am sarit pasul asta.

Jay, manuitor de guster 4x4 1,6 16v de prin iulie anul trecut. Inainte de guster am avut un logan (desi nu sunt fan Dacia:grin:; deh, considerentele economice primeaza). M-am mai dat cu destule masini insa in domeniul 4x4 am avut tangente cu un RAV4 de serviciu. Cu alte cuvinte, incepator in ale :cl .

Link spre comentariu

Vizitator adriansnow

Salutare toturor! Si eu am sarit pasul asta. Scuze!

Sunt Adrian din Arad, am 29 de ani. Am facut 3 iesiri la offroad cu niste prieteni, veterani in "arta" asta. E ceva super tare: natura, prieteni, competitie.

Link spre comentariu

Buna, sunt Dorin, am reusit destul de greu sa ma loghez si am si facut prima gafa (am postat inainte de a ma prezenta) motiv pentru care am fost putin mustrat de gepetto si pentru care vreau sa-mi cer scuze. Sunt din Tg.Lapus, MM, pasionat de plimbari cu masina pe coclauri si de pescuitul sportiv si am un Suzuky Jimny cabrio 1,3 16v din 2003 la care a-si dori sa-i aduc mai multe imbunatatiri pentru care vreau sa va cer pe viitor sugestii si sfaturi.

Salutare tuturor, sanatate si numai bine!

Link spre comentariu

Vizitator raducu

Buna ziua tuturor ,

Numele meu este Radu sunt din Cluj- Napoca , am un 4x4 Nissan Terrano 1 si ocazional exploatez diferite "Utilaje " 4x4 " si nu numai - de la Polaris.

Ma bucur sa gasesc aici o comunitate organizata si sper sa dobandesc si eu noi cunostinte utile din domeniu.

Link spre comentariu

Buna tuturor,

Sunt Lucian (37 din Bucuresti), am achizitionat de curand un Duster 4x4 si sunt relativ nou in acest domeniu. Sunt surprins placut de calitatea acestui forum si de aceea m-am inscris. Caut sa schimb experiente si sa gasesc prieteni cu SUV-uri carora sa ma alatur in trasee.

Duster PH1 4x4 1.5 dci 2011
Link spre comentariu

Salutare pentru toti membrii ai acestui site. Ma numesc GEORGE sunt din Constanta si de curand, mai exact 2 saptamani mi-am achizitionat un auto teren Mitsubishi Pajero. Am facut deja cateva iesiri off road si vreau sa spun ca ma simt atras de acest sport. Deoarece am un copil de 2 ani care imi ocupa destul de mult timp, incerc sa aloc ziua de sambata saptamanal iesirilor in off road. Masina este un mic tracturas, este inaltata deja, are cauciucuri off road, i-am montat un troliu fata. Sper sa reusesc sa imi fac timp sa ajung si la cateva intalniri organizate, despre care am inteles ca sunt super. Va multumesc pentru timpul acordat citirii prezentarii mele ca pachet masina-persoana si in speranta ca voi fi primit printre membri va urez toate cele bune!

Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sunt Kosa Pal, locuiesc in Odorheiul Secuiesc si sunt geolog. Am o pasiune extraordinara pentru masini, mai ales pentru cele off-road. Din 2007 am o Toyota Hilux, (pe linga o Skoda S 100 fabricata in 1972 si un Freelander TD4 din 2002) de 3.0l prevazuta cu kit tuning motor, (original Toyota) avind citiva CP peste 200. Decurind am reusit s-o pregatesc cit de cit pentru off-road, ceea ce ma bucura enorm.

Sper sa ma intilnesc si pe teren macar cu o parte din voi.

La revedere,

Pali

Toyota Hilux_front.pdf

Toyota Hilux_spate.pdf

Pali Kosa; +40 744 860 966

kosapal@hotmail.com ; palkosa@yahoo.com

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Socina Tiberiu sunt relativ nou pe site , si relativ tanar

Am 19 ani dar mare impatimit de off road , am crescut de mic la volanul unui Aro si a unui tractor fapt ce m a avantajat ! Sunt inca elev la liceu , si in timpul liber imi place sa o ard pe dealuri cu Mitsubishi Pajero 2.5 1995 varianta Off Road scurt , pe care nu de mult timp l am achizitionat . Inca mai am nevoie de sfaturi !

Vreau sa imi imbunatatesc masina , unde trebuie sa postez pt ceva intrebari?

Imagine0411.thumb.jpg.089fdf7167107e7e211021ff1a0cce0a.jpgImagine0415.thumb.jpg.3bfe07c2836c69584a191558e8ffa219.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

salutare tuturor! din cate imi aduc eu aminte m-am mai prezentat dar am sa o fac si a doua oara pentru ca dupa ce am facut un anunt in alta sectiune am fost avertizat sa citesc regulamentul si sa ma prezint membrilor in acest topic, ceia ce repet, am mai facut-o odata.

ma numesc Claudiu cu o varsta de 24 primaveri si conduc un grand cherokee wg model 2003 nepreparat inca de aproximativ 7 luni prin iasi.

cam atat cu prezentarea mea. char nu stiu ce sa mai spun despre mine.

va doresc conversatii placute. ne mai auzim si inca o data salutare tuturor!:tk

SNC00431.thumb.jpg.8c23ee09d4b699de822359446b4a8a9d.jpg

SNC00227.thumb.jpg.33c7a6c802610081a90f663ede231945.jpg

Link spre comentariu

Salutare, sunt Andrei din Constanta. Am un VW Golf, am avut lada niva, si daca mi-as mai lua masina de teren as vrea Monster Truck :)

Vad ca sunt foarte uniti posesorii acestor masini si organizeaza intalniri destul de des. BRAVO.

Link spre comentariu

Vizitator catalinpat

Salutare tuturor membrilor! Ma numesc Catalin si sunt din Galati. Detin un Hyundai Santa Fe din 2007 full, si sunt innebunit dupa excursiile copilariei : cu cortul prin tara .Vreau sa -mi duc si copii in locuri superbe, in mijlocul naturii ,sa participe activ la protejarea naturii si sa invete a se decurca in situatii limita .Am o pasiune extraordinara pentru masini, mai ales pentru cele off-road, chiar daca ultima achizitie este un suv.Imi doresc ca pe viitor sa pot achizitiona ( construi) un Rockcrawler .

Cam atat pentru inceput , va salut si va doresc numai bine !

Link spre comentariu

Vizitator Cosmina

Buna,

Sunt Cosmina. Sunt noua pe acest forum ( dedicat in mare parte barbatilor din cate observ :)) Sunt un fan al masinilor de teren si al competitiilor de off road. Pana nu demult obisnuiam sa le privesc de pe margine, de putin timp am inceput sa ma si implic. Am participat la cateva evenimente micute pana acum... Am concurat cu un suzuky jimny 1.300 / 2001

Link spre comentariu

Vizitator vandrei27

Salutari , ma numesc Andrei, am 25 de ani si sunt posesorul unui Freelander 1.8 16v, o sa revin si cu poze...

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor!Ma numesc Pesel Ioan nascut la ARAD acum sunt stabilit in Suedia. Sunt pasionat de mecanica si offroad asa ca si multi dintre voi. In tara am avut range rover momentan am o colektie de daihatsu rocky mie dor de voi de tara sim doresc sa conduc offroad in Romania,,,masinile diesel consuma cel mai putin benzina,,,,:ha:

Fiat 128 3p,2buc Talbot Matra Rancho,5buc Nissan Laurel,Renault rx4,Subaru Legacy,Volvo v70,si citeva DAIHATSU ROCKY momentan.............
Link spre comentariu

Vizitator greyland

Ciao! Sunt Corina, o recenta si mandra posesoare de Suzuki Vitara "nascuta" in 1994 si pusa in circulatie in 1995.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare