enes Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Sunt Sorin, nou intre voi, si noua mea masina este un Pajero scurt 2.8 intercooler , fabricatie 1998. Poze mai tarziu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosty90 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Constantin Mihai sunt din Bucuresti si am 21 ani si sunt pasionat de masini(de putin timp) si pot sa spun ca mati uimit de ce se intampla pe acest forum cu 4X4. Detin un Discovery 3 din 2007. Caut ceea ce sper sa gasesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Orasan Dumitru-Ioan Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Ma numesc Orasan Dumitru. Incep un proiect pentru buggy 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aws Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc Vlad,si am un Nissan pick up d22, an 2000.sper sa gasesc aici ceea ce cautam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună seara tuturor membrilor, sunt Madi și dețin două mașini, un BMW e70 și un Nissan Patrol y60 pregătit de război. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BobbyFurtuna Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bobby, momentan nu am masini care le pot numii de off road decat un X5 2010, fara nici un fel de modificari! Urmeaza probabil un Enduro sau un ATV! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISTIdoc Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristi, incepator, nu am masina inca, nu stiu inca sa merg cu ea, dar as vrea. Toate au un inceput, sper sa se intample cat mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
auriciu2003 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara tuturor .sunt aurel ,proaspat printre voi si conduc un mitsu 2.8 swb englezoi adus cu minutele mele din indepartata anglie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Salutare Tuturor ! Sint Viorel din Bucuresti, sint pasionat de off road ,am in dotare un Suzuki Samurai SJ 50, recent preparat,si sint foarte bucuros sa intilnesc oameni care au aceleeasi pasiuni ca si mine . Incerc sa pun un mic filmulet cu masina ,sper sa reusesc . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt florin ,suceava, am un nissan patrol gr si vreau sa-l duc pe deal cat o sa poata el,ajutandul cu ceva modificari... Hai la cursa cu el sa vedem ce poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dinulescu daniel Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari la toti colegii.ma numesc daniel si tocmai am achizitionat si eu un land disc 2 din 2001.tocmai m-am logat si eu la forumul 4x4[al vostru] si vreau sa purtam discutii interesante si utile.cu respect daniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albin73 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Alin din Sibiu. Nu am masina off-road (inca...)...am un BMW 530xd din 2006... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota LJ70 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ...ma numesc Mihai sunt din Arad si am 33 de ani. Am un G si o Toyota LJ 70 ....si era sa uit am 42 la pantofi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peter99_ro Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt din bucuresti, am 36 ani vreau sa-mi cumpar un freelander second hand, sper sa reusesc in curand sfaturile celor experimentati imi vor fi de mare folos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Desi sunt membru de ceva timp (fara prea multa activitatea) am avut un Ford F150 si un Y61, am un Dodge Durango, dar acum pot spune ca am o masina pentru off road.... Jeep Wrangler Yj, motor 2.5 diesel de pe pajero. Super masinuta..... Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DACH Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti, posesor Toyota 4Runner,'92 pe care o "testez" din cand in cand. Sper sa ies mai des anul acesta si sa adun ceva experienta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sny Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Ziua buna , ma numesc Vali , sunt din Bucuresti , mai nou fericit posesor al unui SJ . Rookie in ale off-roadului sper sa prind experienta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gndusd Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor impatimitilor si bine v-am gasit ! Ma numesc Valentin Gândea, sunt din Slanic Prahova, am 34 de ani,casatorit, un baietel si sufar de aceiasi boala ca si voi ,,PASIUNEA PENTRU 4x4”, Masina este un ARO 10 1.9 D.(reno). Date contact: e-mail gndusd@yahoo.com tel.0744195341. Va multumesc si ma simt onorat pentru ca ati fost de accord sa ma primiti in randul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Radu am un Vitara din 92 super buna gata de drum si eu la fel, sunt din Sinaia si merg pe munte cu el [ATTACH=CONFIG]102230[/ATTACH] Va salut pe toti cu respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator AndyB78 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Din pacate nu sunt prea multe de spus (cel putin in raport cu subiectul de discutie al acestui forum). Sunt Andrei, am 32 de ani, sunt din Galati, de formatie inginer, lucrez in IT si sunt mai putin decat incepator in domeniul AUTO in general si in 4x4 in special (mai exact acum invat pentru carnet). Deci...trebuie sa mai invat ca sa ajung sa pot spune ca nu stiu nimic... In prezent incerc sa determin daca pot sa-mi achizitionez si sa utilizez in conditii decente un offroad nu foarte mare: Suzuki Vitara, Land Rover Freelander sau ceva similar. Mai exact inca incerc sa-mi dau seama daca e de "nasul meu" o asemenea masina (ca si costuri dar si din alte puncte de vedere). Cum masina va fi folosita impreuna cu perechea mea trebuie sa indeplineasca si niste conditii de relativ confort si siguranta ceea ce combinat cu un buget nu foarte mare imi restrictioneaza destul de mult libertatea de alegere. Imi doresc un offroad pentru ca eu consider ca este cu mult mai mult decat un simplu autoturism. Editat Martie 30, 2011 de AndyB78 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
h.andrei Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Post dublu. Imi cer scuze. Daca nu ma gasiti la paine,cautati-ma la oua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zapp_robert Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor! (e seara cand scriu, asa ca...) Ma numesc Robert, locuiesc langa Targoviste si, sper ca pe parcursul timpului sa ne cunoastem, fie si in spatiul virtual si, sa ne putem fi de folos unii celorlalti. De profesie, desi acum practic alta meserie, sunt inginer mecanic motoare aviatie si, pasiunea "coclaurilor" o am inca de cand eram mic. In prezent, am un Jeep YJ de 4200 cc, un Jeep XJ cu motor HO de 4000 cc si un Pontiac TransSport de 3800 cc, ca masinii, un ATV CanAm de 750 cc si, trei motociclete, un Ducati Elefant 900, un Moto Guzzi Florida cu motor schimbat, de 1100 in locul celui original de 650 si, un KTM MX 500. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Bine v-am gasit,sunt proaspat membru si ma bucur sa fac parte din comunitatea voastra .Am un pajero 2,5td ,din 92 ,o masinuta extraordinara . Cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gerri Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, ma numesc Angelo si sunt italian. Locuiesc in Focsani si am un WJ 2.7 CRD LMT. Nu stiu sa scriu in limba rumana, deci nu va superati daca gresesc...dar stiu destule despre Jeepul meu si poate pot ajuta cu niste informati. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel marciu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Sunt Gabriel Marciu din Craiova, mare amator de iesiri in natura. Mi-am dorit mult timp o masina pentru offroad si acum am ajuns in posesia a doua, Mitsubishi Pajero (diesel 2.500 ) si Suzuki Vitara (benzina 1.600). Sunt incepator in domeniu si ma bucur ca v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate