Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut ma numesc Constantin Mihai sunt din Bucuresti si am 21 ani si sunt pasionat de masini(de putin timp) si pot sa spun ca mati uimit de ce se intampla pe acest forum cu 4X4. Detin un Discovery 3 din 2007.

Caut ceea ce sper sa gasesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bună seara tuturor membrilor, sunt Madi și dețin două mașini, un BMW e70 și un Nissan Patrol y60 pregătit de război.

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu

Vizitator BobbyFurtuna

Salut,

Sunt Bobby, momentan nu am masini care le pot numii de off road decat un X5 2010, fara nici un fel de modificari! Urmeaza probabil un Enduro sau un ATV!

Link spre comentariu

Re: Salutare Tuturor !

Sint Viorel din Bucuresti, sint pasionat de off road ,am in dotare un Suzuki Samurai SJ 50, recent preparat,si sint foarte bucuros sa intilnesc oameni care au aceleeasi pasiuni ca si mine .

Incerc sa pun un mic filmulet cu masina ,sper sa reusesc .

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Vizitator peter99_ro

Salut,

sunt din bucuresti, am 36 ani

vreau sa-mi cumpar un freelander second hand, sper sa reusesc in curand

sfaturile celor experimentati imi vor fi de mare folos

Link spre comentariu

Desi sunt membru de ceva timp (fara prea multa activitatea) am avut un Ford F150 si un Y61, am un Dodge Durango, dar acum pot spune ca am o masina pentru off road.... Jeep Wrangler Yj, motor 2.5 diesel de pe pajero. Super masinuta.....

Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!!
Link spre comentariu

Salut tuturor,

Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti, posesor Toyota 4Runner,'92 pe care o "testez" din cand in cand. Sper sa ies mai des anul acesta si sa adun ceva experienta.

Link spre comentariu

Salutare tuturor impatimitilor si bine v-am gasit !

Ma numesc Valentin Gândea, sunt din Slanic Prahova, am 34 de ani,casatorit, un baietel si sufar de aceiasi boala ca si voi ,,PASIUNEA PENTRU 4x4”,

Masina este un ARO 10 1.9 D.(reno).

Date contact: e-mail gndusd@yahoo.com tel.0744195341.

Va multumesc si ma simt onorat pentru ca ati fost de accord sa ma primiti in randul vostru.

05112010(002).thumb.jpg.2f8e2c83cc2cb03b714185e5c858db5a.jpg

05112010(001).thumb.jpg.4b1040478d9a06fc6a461961cefa63de.jpg

Link spre comentariu

Vizitator AndyB78

Din pacate nu sunt prea multe de spus (cel putin in raport cu subiectul de discutie al acestui forum).

Sunt Andrei, am 32 de ani, sunt din Galati, de formatie inginer, lucrez in IT si sunt mai putin decat incepator in domeniul AUTO in general si in 4x4 in special (mai exact acum invat pentru carnet). Deci...trebuie sa mai invat ca sa ajung sa pot spune ca nu stiu nimic...

In prezent incerc sa determin daca pot sa-mi achizitionez si sa utilizez in conditii decente un offroad nu foarte mare: Suzuki Vitara, Land Rover Freelander sau ceva similar.

Mai exact inca incerc sa-mi dau seama daca e de "nasul meu" o asemenea masina (ca si costuri dar si din alte puncte de vedere). Cum masina va fi folosita impreuna cu perechea mea trebuie sa indeplineasca si niste conditii de relativ confort si siguranta ceea ce combinat cu un buget nu foarte mare imi restrictioneaza destul de mult libertatea de alegere.

Imi doresc un offroad pentru ca eu consider ca este cu mult mai mult decat un simplu autoturism.

Editat de AndyB78
Link spre comentariu

Buna seara tuturor! (e seara cand scriu, asa ca...)

Ma numesc Robert, locuiesc langa Targoviste si, sper ca pe parcursul timpului sa ne cunoastem, fie si in spatiul virtual si, sa ne putem fi de folos unii celorlalti.

De profesie, desi acum practic alta meserie, sunt inginer mecanic motoare aviatie si, pasiunea "coclaurilor" o am inca de cand eram mic.

In prezent, am un Jeep YJ de 4200 cc, un Jeep XJ cu motor HO de 4000 cc si un Pontiac TransSport de 3800 cc, ca masinii, un ATV CanAm de 750 cc si, trei motociclete, un Ducati Elefant 900, un Moto Guzzi Florida cu motor schimbat, de 1100 in locul celui original de 650 si, un KTM MX 500.

Image0824.thumb.jpg.ae5cb90a392e789de349a82747b1e7e4.jpg

Image0802.thumb.jpg.63acdf9fce5a6ae61d3bc0d1d2b88450.jpg

Image0510.thumb.jpg.40536a170e20a756119f79e67383fcfd.jpg

Link spre comentariu

Salut

Bine v-am gasit,sunt proaspat membru si ma bucur sa fac parte din comunitatea voastra .Am un pajero 2,5td ,din 92 ,o masinuta extraordinara .

Cu bine!

Link spre comentariu

Buna seara tuturor, ma numesc Angelo si sunt italian.

Locuiesc in Focsani si am un WJ 2.7 CRD LMT.

Nu stiu sa scriu in limba rumana, deci nu va superati daca gresesc...dar stiu destule despre Jeepul meu si poate pot ajuta cu niste informati.

Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2005 Whell Spacers AVM 1,5"
Link spre comentariu

Va salut pe toti.

Sunt Gabriel Marciu din Craiova, mare amator de iesiri in natura.

Mi-am dorit mult timp o masina pentru offroad si acum am ajuns in posesia a doua, Mitsubishi Pajero (diesel 2.500 ) si Suzuki Vitara (benzina 1.600).

Sunt incepator in domeniu si ma bucur ca v-am gasit.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare