Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut sunt alin, si prietenii imi spun dindan.

sunt posesorul unui suzuki samurai din 96 pe care l-am tot imbunatatit si pregatit pentru offroad. sunt inca la inceput dar ma fac eu mare

am 29 de ani, iar pasiunea pt offroad vine de prin septembrie 2010 cand eu si cu un prieten bun ne-am cumparat cate un samurai.

in viata de zi cu zi conduc un mercedes, iar diferentele sunt foarte mari, dar stiti cum e, odata ce-ti intra microbul in sange nimic nu mai conteaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma numesc Olanescu Valentin sunt din Rm Valcea si de ceva timp m-am stabilit in Baile Olanesti si nu imi pare rau pentru ca aici am descoperit o zona deosebit de frumoasa si incet incet am inceput sa o explorez.Anul trecut mi-am cumparat o masina 4x4 mecanica de vitara, caroseria e bugy, o combinatie interesanta zic eu si sunt foarte multumit de ea.:banana

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Bogdan, proaspat posesor de Vitara. Indragostit de 1 an de Vitara, posesor de fix 8 zile. Vreau sa fac o combinatie reusita intre asfalt si campuri. Sper sa si reusesc. Vreau sa fie deosebita. Senzatia de a o conduce merita consumul!

1.thumb.jpg.84eebdd22d86458d06ddbccf8728b63e.jpg007.thumb.jpg.aa90906cc350f334e8a53547d7515f96.jpgz12.thumb.JPG.25ddc3c96b79b09aec0ef0a2131e81c4.JPG

Asta e zapacita mea din '89.

Link spre comentariu

Vizitator bogdan murafa

Salut.

Folosesc acest forum pentru a-i saluta pe ceilalti iubitori de 4x4, plimbari, peisaje frumoase de fotografiat, locuri noi de explorat.

Fericit posesor de patrol rb30s benzina top line (poate singurul?)

Toate cele bune.

Bogdan

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Alexandru Dorin, sunt originar din Braila, am 28 de ani. Momentan stau in Constanta, de 9 ani si probabil aici o sa raman. Sunt inginer electromecanic la marina comerciala si datorita meseriei am dezvoltat o mare pasiune pentru tot ce tine de motoare.

Masina pe care o detin in prezent este un Seat Altea sin 2006. M-am inscris pe acest forum datorita catorva masini de teren aranjate frumos din Constanta, care purtau sigla clubului. Pasiunea pentru off-road nu am reusit sa o satisfac cu ajutorul ATV-ului sau moto-crossului detinute in prealabil, asa ca am decis sa incerc cu autoturism. Dupa ce am citit cateva din paginile forumului mi-am indreptat alegerea spre un Suzuki Samurai. Cat de curand voi achizitiona unul si voi incepe constructia lui.

Cam atat deocamdata, va multumesc pentru gazduire.

Link spre comentariu

Vizitator niculita30

Sunt Nicolae din Hunedoara ,conduc (dupa ce o pun la punct :)) Kia Spotage benzina ,sunt interesat in mod deosebit de Judetul Hunedoara + Campul lui Neag Herculane si Valea Frumoasei Obarsia Lotrului -Ranca ,Pasul Vulcan -Schela si Parcul Cioclovina-Sarmisegetusa.

(momentan caut cauciucuri 205/75/R15 95 s sau similar M+S cost efectiv.)

O primavara frumoasa tuturor !

Link spre comentariu

Va salut cu respect!

Sunt Mircea,med. fam in jud Satu Mare.Nu sunt impatimit al Off Road-ului.

Folosesc un Jeep Compass- Limited Edition-pt sosea,

Land Rover Freelander I td4-pt.mers pa coclauri[pacienti].

Sa auzim de bine!

P.S.Nu am poze disponibile pe acest calculator.. :(

Link spre comentariu

Salut! Sunt chello si m-am molipsit de virusul off-road am achizitionat un samurai si incerc sa il descopar, abia astept sa ne cunoastem! Sa auzim de bine:dr1:cort

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

SALUT

Sunt proaspat in bransa cu o Niva din 2008 proaspat achizitinata si nemodificata (inca) urmeaza cu timpul sa o aranjez pentru iesiri in teren in rest sunt foarte multumit de ea asa cum este ...

Sunt din Ploiesti si am ca hobby -alpinismul daca intereseaza pe cineva asta ..si de curand NIVA :wink:

IMG_2285.thumb.JPG.4351c5e1af6e953184bc89b4f99bf248.JPG

IMG_2296.thumb.JPG.a75f905faf2d21d5ad813a221a917b5c.JPG

LADA NIVA 2008 :lr
Link spre comentariu

Vizitator eduard_c

Salut ppl,

Eduard ma numesc, momentan nu am inca nici un off-road, deocamdata un CRX micut, nervos si de suflet. Din Bucuresti, out of Ro de ceva ani. Se pare ca vom achizitiona si noi un off-road, pana acum ne-am tot uitat la X5 3.0D, Touareg 5D, Jeep G.C.L. sa vedem cum si unde vom ajunge in saptamana care urmeaza:D. Multumes pentru indulgenta de primire ;)

Eduard

Link spre comentariu

Vizitator dorin

buna sunt dorin practic acest site de mult timp ,dar pana acum nu am avut nevoie de autentificare deoarece nu am postat nimik iar acum am avut nevoie de o postare.imi pare bine va salut pe toti.mentionez faptul ca posed un terrano de familie si un samurai pt distractie tipica acestui spor destul de costisitor

Link spre comentariu

buna, numele meu este adrian ,sunt fericitul posesor al unei VITARA (BUBURUZA) pe care o "chinui" prin munti din VALEA JIULUI, sunt onorat sa fac parte din :cl Momentan nu am imagini cu "agregatul" :jp1 dar voi posta in curind.

Link spre comentariu

049.thumb.jpg.493ff02efddf0e4f5779ac757c423b9b.jpgSalutare la toata lumea.

Sunt Nick din Timisoara.De obicei umblu cu prietenii prin Banatul muntos din Caras cu un Defender 90 60 years si pentru urgente un Discovery 3/2005.1647581043_OffroadLinefeld080.jpg.92fd546d98ae17ed5e6a5f9dc78bba09.jpg016.thumb.jpg.b034a3597f2c0cc517f11b7f5781d15c.jpg033.thumb.jpg.172905b88a5d5247b2f88c68292180a7.jpg

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

buna ziua tuturor.

numele meu este Marius Popescu si sunt proaspatul posesor al unei rusoaice,o lada Niva, fabricatie noiembrie 2006. Am facut o iesire pe zapada pe Valea Ialomitei,undeva mai sus de hotel Pestera.Zapada,noroi...ca la ea acasa.Acum o tunez un pic,i-am pus praguri laterale(regie proprie),astazi am primit bulbarul de la Cluj,joi troliul,portbagaj.....si cam atat.

Astept sa va cunosc si pe voi, pasionati ai muntelui,sa petrecem impreuna momente frumoase.

La cat mai multe iesiri impreuna,

Marius Popescu

Link spre comentariu

Re: Jeep Cherokee

Buna !acu o ora am registrat!

Sunt din judetul hargita ,din munti unde e ceva supravetuitor sa ai un Jeep!

Varsta 33 ani cu doi copii ,una fabricatie 2004 fata ,alta 2011 baiat

zaza

Editat de Astral
Link spre comentariu

buna ,ma numesc Arnold Zsok ,sint din Deva,posesor Discovery 2 din 2003.Sint nascut in 1971 ,de profesie inginer constructor ,si am ca hobby offroad-ul.Urmaresc de mai mult timp forumul dar bag de seama ca am uitat sa ma prezint (scuze)

Link spre comentariu

Un nou venit...

Salutare!!

Ma numesc Petroianu Ovidiu sunt din Focsani posesor de Suzuki Vitara, Land Rover 109 series 2A(1971) si Gaz51(Molotov) acesta din urma inca neinmatriculat (deocamdata) am 25 de ani.

Sunt pasionat de 4x4 la fel ca si tatal meu si impreuna supunem masinile la diferite incercari :)

Image0365.thumb.jpg.e8a336d778909efbb56457044d97c412.jpgImage0370.thumb.jpg.2865b1df64db927965b841fd7fb72f61.jpgDSC00008.thumb.jpg.a9f5b1dc5dda469d046a38b2af4db674.jpgDSC00588.thumb.jpg.a26ad5c314a4d6b5be68f07c6f36a98a.jpg

DSC00010.thumb.jpg.a4b5e1d24556364d17f4ebfa3302b8f5.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare