Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari tuturor,

Eu sunt Rares, din Bucuresti, am fost motorist de cross si trial, nevasta avand cuvantul cel mai greu in traba asta, sunt in cautare de 4 roti pentru noroi.

De profesie sunt geograf, am 32 de ani, dar ma ocup cu sporturile extreme ca river rafting, canyonning, alpinism, speologie...si nu in ultimul rand, chiar deloc, scufundari, sport in care am ajuns instructor NAUI #52723.

In mare cam asta sunt, bucurus sa ma gasesc intre voi.

We are not doing these things to escape from life, but to prevent life escaping from us!

NAUI Instructor no. #52723

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator vleydyx

Salutari! Sunt Vlad, am 23 de ani,pasionat de mecanica si motoare (2 si 4 roti deopotriva) si deocamdata "utilajul"meu 4x4 este un M461

Link spre comentariu

Re: Salut!

Mă numesc Cătălin, am 23 de ani şi sunt din Arad. Masina de zi cu zi e un Land Rover Freelander 2. Voi cumpăra în curând un auto pt. off-road.

On topic: bine ai venit...

Off topic:...mi se pare mie sau avem aceiasi semnatura?...sau detii si un pajero2.5/'93....:grin: ...nu ca ar conta dar sunt curios...:ha:

Link spre comentariu

Scurta prezentare

salut comunitate a offroad-istilor !!! ma numesc Adi , sunt din Brasov, am un 4x4 ( Pajero L040) si din întîmplare am descoperit pe net acest site unde poti afla aproape orice în privinta masinilor offroad. Pt ca sunt în cautarea unor cauciucuri de teren m-am înscris aici si sper ca în timpul cel mai scurt sa gasesc asa ceva, poate chiar aici pe forum. În rest va doresc la toti cei care vizitati acest forum o zi cît mai faina (desi afara e frig si ploua).

Link spre comentariu

Salut. Sunt Vali . Sunt posesor de 4x4 din 2002 ( unele mai off road altele mai putin) : 2 pajero SWB unul de 2.8 unul de 3.2, audi allroad 2.5 tdi, passat 4 motion,audi a4 3.0tdi quattro. Ultimele sunt 2 Bmw X3 2.0i si 3.0sd pe care le am in prezent. De asemenea in prezent mai detin un papuc dacia 4x4 inaltat de unde s-a putut, care s-a dovedit mult mai capabil decat ai zice. Insa masina care m-a facut sa ma inscriu pe acest forum, e un UAZ 469 din 1982. E varianta militara ( cu punti cu reductoare la roata ), are 12 000 km si e aproape originala. I-am schimbat anvelopele cu unele cu profil simex, proiectoare hella luminator si turometru.

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

1842458305_uaz469001.thumb.jpg.14d4db87a42cb3418898aead88ebbddb.jpgSalutari la toata lumea.Numele meu e Andrei Daniel,inginer mecanic de profesie,deocamdata activez la un service Iveco si sunt si eu,ca si voi,pasionat de ceva noroaie "hard".Am 29 de ani si mai tarziu o sa va prezint si masina:un UAZ 469.

Link spre comentariu

Salut!!!

Sunt Mitica Vrabies din Arad, am 42 de ani si sunt posesesorul unui Suzuki Samurai din 2007. Sunt pasionat de vanatoare si sunt foarte multumit de acest 4x4. Incerc toate posibilitatile sa rezolv toate defectiunile care apar in cel ami scurt timp. Din ceea ce am invatat va voi ajuta si pe voi cu ce pot.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Ciorba Radu,sunt din Reghin si sunt un pusti de 16 ani caruia ii place la nebunie tot ceea ce inseamna 4x4...am evitat sa imi fac o prezentare,desi sunt inscris pe forum de vreo 2 ani,tocmai din cauza varstei mele care este una destul de firava pentru aceasta comunitate...Am prins "microbul off road" pe un Terracan si pe un Pajero I,acesta din urma fiind si principalul motiv pentru care am indraznit sa imi fac aceasta prezentare,deoarece am cateva probleme care nu prea reusesc sa le dau de cap,si sper ca aici voi gasi raspuns la toate...

Am o patima si-un dor / Sa-mi cumpar Nissan Patrol

Sau Pajero de o fi / Dar cu troliu si simex-uri !

Link spre comentariu

Servus la toata lumea.Ma numesc ovidiu,sant din Caransebes,Caras-Severin si "folosesc" un k5m1oo9 Blazer,spun 'folosesc" pt ca e inmatriculat in Germania .

Profesia: inginer electroenergetician

DSC02004.thumb.jpg.7f4c98a1ee47c3f03536dd75396160b4.jpg

DSC01993.thumb.jpg.55f36cbd4ea1db37405b3aea44b6391a.jpg

DSC01774.thumb.jpg.55d9a30e653c23042caf8165d9ff8a54.jpg

DSC01777.thumb.jpg.d9d1806b3ca44b89b5c7989bc2c4272b.jpg

DSC02001.thumb.jpg.3d7261a1e4fc8b3b6024ede157e3c8c5.jpg

Link spre comentariu

Vizitator Udrescu Florin

Salut prieteni!

Sunt un nou membru incepator in offroad. Posed un Jeep Wrangler 2,5 din 2005.

Paste fericit tuturor!!!!:tk

Link spre comentariu

Buna ziua ,

Ma numesc Stefan sunt din Bucuresti si am doar 19 ani insa sunt un pasionat al offroad-ului. Detin un Mitsubishi Pajero 89' 3000cc V6 si un Chevrolete Scottdale( nu modelul pick-up) care este inca pe butuci.Urmaresc acest forum de ceva vreme si mi-a fost foarte folositor....Sper sa fiu bine primit printre pasionati offroad-ului!

:tk

DSC_9779.thumb.jpg.564d9c3869f4a3cf2f9611859571ef23.jpgDSC_9808.thumb.jpg.8eec3821e26e0ea26c3eba81171c685b.jpg

Noi sa fim sanatosi ca de belele dam oricum!

Mitsubishi Pajero MK I 3.0 V6

Link spre comentariu

Va salut domnilor.

Sunt Klauss din Bucuresti. Am un Grand Cherokee 2002, Overland, 2.7 CRD.

Sunt pasionat de offroad si cu motorul si cu masina. Imi fac singur majoritatea reparatiilor la fiare.

Sper sa ajut cat mai multi oameni de pe acest forum si sa invat cat mai multe.

Link spre comentariu

Vizitator iuzze

Salut all ,

Ma numesc Iuzeir , locuiesc in Bucuresti , am 27 ani ,

Sunt posesorul unui LR Freelander 2.0D din 1999 , imi plac masinile 4x4 si sper sa invat cat mai multe despre offroad .

Sarbatori Fericite !

Link spre comentariu

Re : Topic de prezentare a membrilor

HRISTOS A INVIAT ! Ma numesc Melen Vasile Sunt din Radauti jud Suceava si urmaresc de mult discutiile de pe forumul Club 4x4 si nu numai. Sunt pasionat de mecanica auto , sunt posesor de aro m461 din anul 2002, motor mercedes 2,4 d cutie viteze originala m461 (fara reductor -desigur) .M-ul meu are carcasa de ambreiaj confectionata home made de mine si functioneaza din 2004 pina in prezent foarte bine .

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Clementin si am un Samurai pe care il folosesc la munca in Parcul Natural Bucegi , unde sunt ranger . Ma bucur sa fiu membru a acestui club ,va pot ajuta cu informatii despre aceasta zona si va multumesc pentru viitoarele sfaturi.

Link spre comentariu

Servus la toata lumea.Ma numesc ovidiu,sant din Caransebes,Caras-Severin si "folosesc" un k5m1oo9 Blazer,spun 'folosesc" pt ca e inmatriculat in Germania .

Profesia: inginer electroenergetician

Bine ai venit!

Masina a fost cumparata din Oradea?

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare