Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut sunt Razvan si sunt din Bucuresti.

Am achizitionat de curand un Land Rover Discovery din 98 si sunt fascinat de el.

E prima mea masina 4x4 si abea astept sa aflu cat mai multe despre ea, o sa postez intrebarile mele la sectiunea potrivita.

Ziua buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare , sunt Vlad din Bucuresti si de foarte putin timp mai exact cateva ore sunt proaspat posesor de Samurai ,an 1994 hard top.Atasez o poza..facuta in graba..dar promit ca voi face unele calitative.

Photo0120.thumb.jpg.ec0bdf07ac266f145b2316955d85aaac.jpg

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Cristian, sunt din Brasov, si de cand mi-a trecut febra masinilor sport, se pare ca o iau incet-incet spre 4x4 si offroad, fiindca imi place de nenumarate ori mai mult natura decat asfaltul :-)

Continund ideea de mai sus, am achizitionat un VW Tiguan Track&Style 2.0 TSI (voit-fortat - masina de serviciu) cu care intentionez sa incep sa ma dau jos de pe sosea.

Stiu ca este un fel de gradinita, grupa mica, dar, de undeva trebuie sa incepem cu totii :-)

Sa auzim numai de bine si ne vedem afara!

Link spre comentariu

Salut, tuturor, si bine (ca) v-am gasit! Sunt Elian, din Brasov / Sanpetru, mai de demult iubitoriu de jucarii motorizate. Dupa un periplu de experiente frumoase cu 2 ATV-uri si apoi un motor, incep sa cochetez cu ideea de offroad auto... Ma bucur sa va cunosc si sper sa aveti rabdare cu mine atunci cand va voi necaji cu intrebari in sectiunile adecvate!

Link spre comentariu

buna seara

sunt nou in bresa cu jeep`uriile dar imi place maxim , am 2 masini de 5,9 una de 5,2 si ultima 4,7 . ce pot sa spun e ca vreau sa invat mai multe de pe siteu asta , sper sa ma inteleaga lumea finca nu prea le am .

Link spre comentariu

Salutare tuturor si bine v am gasit!Sunt din Husi ,jud.Vaslui si detin un Land Rover Freelander 1 Td4 din 2001 de care sunt foarte multumit.:tk

Link spre comentariu

salutare oameni buni ! incerc sa fiu cat mai scurt : sunt nou pe aici dar pasiunea pentru off road e veche.... ultima achizitie, un Y60, care acum este intr o reparatie capitala.... cand o fi gata, o sa pun si niste poze cu ,,monsterul":sc dar mai mult decat orice, abia astept sa i fac rodajul acolo unde i place cel mai mult Lui :wink: introducerea fiind facuta, doresc multa bafta tuturor:cl

Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde !
Link spre comentariu

va salut! nou dupa cum se vede pe aici...scurt sa zik de mine...pasionat de munte, natura in general... dar pana acum soft doar pe 2 roti cu "forte proprii"(mountain bike Merida TFS x-edition)...si de aku "calare" pe SuZi:banana...multumesc

Link spre comentariu

va salut ma numesc marinescu alin sunt din turnu severin, imi caut ce cateva luni un pajero dar am avut 3 incercari esuate una la valcea una la arad si ultima de acum o saptamana la bucuresti unde am vazut ultima ``caruta``vai mama ei,

sper sa ma intelegeti dar sunt foarte suparat pentru ca imi doresc o masina si sunt pacalit de fel si fel de indivizi care m-au facut sa cheltuiesc cateva sute pe drumuri pentru a vedea masinile lor...

am facut cont pe forum cu ideea ca o sa gasesc aici oameni de incredere

primul m-a dezamagit extraordinar de mult http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66473-Vand-Mitsubishi-Pajero-MK2-GLX

am atasat link cu masina respectiva care este ultima coaje nu arata ca in poze si nici nu este ca in descrierea facuta de propietar

Slow as possible, Fast as necessary
Link spre comentariu

.........

am facut cont pe forum cu ideea ca o sa gasesc aici oameni de incredere

primul m-a dezamagit extraordinar de mult http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66473-Vand-Mitsubishi-Pajero-MK2-GLX

am atasat link cu masina respectiva care este ultima coaje nu arata ca in poze si nici nu este ca in descrierea facuta de propietar

Sa intelegem ca ai cumparat masina din link-ul postat ?

Link spre comentariu

Buna seara tuturor !

Deoarece a venit timpul ca si eu sa imi fac prezentarea pe forum , o sa si incep :banana

Sunt Noemi, din Brasov, mi se mai zice si Metru , Duracell sau Duracell de un metru :ha:.

Din pacate deocamdata nu sunt posesoarea a nici unui autoturism 4x4 dar iubesc acest sport si mai ales noroiul :ypu

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

Buna seara tuturor !

Deoarece a venit timpul ca si eu sa imi fac prezentarea pe forum , o sa si incep :banana

Sunt Noemi, din Brasov, mi se mai zice si Metru , Duracell sau Duracell de un metru :ha:.

Din pacate deocamdata nu sunt posesoarea a nici unui autoturism 4x4 dar iubesc acest sport si mai ales noroiul :ypu

bine ai venit!!!!:br

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Buna seara tuturor !

Prea tarziu. Stim deja ce iti poate capu' . :ha:

Bine ... ca esti aici! :wink:

Link spre comentariu

Prea tarziu. Stim deja ce iti poate capu' . :ha:

Bine ... ca esti aici! :wink:

:banana:banana:banana mersi Max :grin:

Salutari tuturor de la Brasov :D imbratisari de un metru :ha:

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

va salut din nou...nu stiu din ce motiv toate postarile mele anterioare au fost sterse precum si contul.......am reintrat cu acelasi id si aceeasi adresa de e-mail

dar sa trecem peste....sunt atins si eu de acest of (roud) am un dodge nitro pt oras ,toyota rav4 1995 pt coclauri si o chestie recent achizitionata cu motor de tractor 445 cv de la aro grupuri de IMS si cabina aferenta......deocamdata e pe post de gater:grin:

Link spre comentariu

sal tuturor! sunt un viitor posesor de patrol y60 2,8td...totul a inceput in momentul cand m-am „plimbat„cu un prieten de pe forum„robert enoiu„pt cei care il cunosc....iar in momentul de fata astept momenul cand voi gasi masina potrivita

cu stima ....si la multa noroiala!:banana

Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr
Link spre comentariu

va salut din nou...nu stiu din ce motiv toate postarile mele anterioare au fost sterse precum si contul.......am reintrat cu acelasi id si aceeasi adresa de e-mail

dar sa trecem peste....sunt atins si eu de acest of (roud) am un dodge nitro pt oras ,toyota rav4 1995 pt coclauri si o chestie recent achizitionata cu motor de tractor 445 cv de la aro grupuri de IMS si cabina aferenta......deocamdata e pe post de gater:grin:

Ar fi bine sa citesti Regulamentul forumului si vei intelege de ce contul tau a fost sters.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare