teddybear Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Florin si sunt din Bucuresti. Proaspat posesor de Land Rover Discovery I, sunt pasionat de vanatoare. Masina a devenit o necesitate datorita pasiunii mele. Achizitionata din Olanda, (autoutilitara) este in curs de modificare. Primii pasi facuti: -reparatii minore cutie de transfer (nu bloca diferentialul) -idem cutia de viteze -anvelope 235 85 16 Imediat urmeaza: -kit suspensie +2' -decupare usoara caroserie -overfendere -bara fata -troliu Dupa toate acestea, mai vedem!:wink: [ATTACH=CONFIG]122033[/ATTACH] Salut! Si bine ai venit in gashka "suferinzilor" (boala grea LR-ul asta). Frumos utilajul, sa te poarte pe unde vrei! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
osmos Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Si bine ai venit in gashka "suferinzilor" (boala grea LR-ul asta). Frumos utilajul, sa te poarte pe unde vrei! Multumesc! Sper sa nu devina o pasiune! Inghite deja mai multi bani decat prima!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Catalin si sunt pasionat de offroad.Sunt din constanta..Pana anul asta am folosit un opel astra si m-am mai scapat intentionat prin iarba si nisip.De anul asta am un Opel frontera 2.0i.Inainte faceam escapade mai singurel .Acum fac iesiri cu asociatia locala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE, MA NUMESC CRISTIAN RADES,SUNT DIN BOTOSANI SI DETIN IN MOMENTUL DE FATA O VITARA 1.6 DIN 97 TOTUL A INCEPUT CU O PROBLEMA TEHNICA LA UN L200 DE ACUM 2 ANI SI DE ATUNCI VA URMARESC NON STOP:D:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Marian a.k.a. Packard din Bucuresti, m-am dat acum vreun an de zile cu un samurai preparat la Pitesti si de atunci tot caut sa cumpar unul, sper sa il gasesc aici. Ca si informatie suplimentara detin doua service-uri auto unul in Bucuresti unul in Pitesti asa ca daca aeti nevoie de ceva nu ezitati. nu suntem specilaizati pe off-road dar avem oameni foarte capabili si scule cat incape. Gata, ma duc in aria de publicitate sa devin membru cu acte:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIBANEZUL Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Numele meu este Catalin Stanciu,sunt din Buzau, momentan locuiesc in Spania. Urmaresc de mult acest :cl si chiar i-mi place,felicitari celor care l-au infiintat si tuturor membrilor. De meserie sunt mecanic,asa ca o mana de ajutor celor interesati cred ca nu strica. Detin un Chevrolet Epica diesel,motor 2000,an 2007 si de curand in familia noastra a mai intrat un Suzuki Samurai, benzinar de 1.3 din 1998. Sper ca pe parcurs sa ne cunoastem mai bine. Va saluta LIBANEZUL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE, MA NUMESC CRISTIAN RADES,SUNT DIN BOTOSANI SI DETIN IN MOMENTUL DE FATA O VITARA 1.6 DIN 97 TOTUL A INCEPUT CU O PROBLEMA TEHNICA LA UN L200 DE ACUM 2 ANI SI DE ATUNCI VA URMARESC NON STOP:D:cl .....Si de cand ne urmaresti nu ai aflat ca nu se scrie cu litere mari pe acest forum ? Ca nimeni nu scrie cu litere mari ? Ca si in Regulament e precizat lucrul asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,citesc de multa vreme acest forum si pot spune ca am invatat destule din experienta forumistilor. Detin un JEEP WRANGLER din 2000 Editat Noiembrie 20, 2011 de ortopex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,citesc de multa vreme acest forum si pot spune ca am invatat destule din experienta forumistilor. Detin un JEEP RANGLER din 2000 Bine ai venit ! :h5 "Rangler" nu cred sa fi existat vreodata, poate WRANGLER........modifica si in profilul tau ca te vad iubitorii marcii........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit ! :h5 "Rangler" nu cred sa fi existat vreodata, poate WRANGLER........modifica si in profilul tau ca te vad iubitorii marcii........poate nu au bagat de seama,rectific!!!!mersi de atentionare:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Silviu, sunt din Roman, si de curand sunt posesorul unui SJ410 din 1983. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor bun venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brezy Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc Alex Brezeanu si sunt nou pe aici.Inca nu am un 4x4 dar intentionez sa imi iau cat de curand.Chestia este ca nu stiu ce anume Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopex Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor cred ca rasfoirea forumului te-ar ajuta sa iei o decizie...acum depinde si de buget. bine ai venit!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Adrian si sunt bucuros sa va cunosc . Am un Tiguan si vreau sa cunosc mai bine masinile 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi todoran Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut ma numesc adi sunt din lupeni judetul hunedoara si detin un suzuki samurai din 1995. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rcodrut46 Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Sunt Codrut din Tm si ma bucur ca pot lua parte la o comunitate asa mare despre subiectul masini 4x4...am de multa vreme mai multe subiecte de lamurit pe aceasta tema si sper ca pe viitor sa ma ajutati cu rezolvarea lor. Sunt om de outdoor, pasionat de munte si zapada atat cat se poate si ne ingaduie Cel de Sus. Sunt deschis sa particip la dialoguri ce fac subiectul ski, supravietuire, masinarii4x4 si altele conexe. Toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popescu luigi Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Luigi, am 47 de ani si nu le am prea mult cu computerele, mai mult cu masinile. Sunt ing. mecanic si detin un Ssangyong Rexton, prin vointa sotiei mele, care s-a indragostit subit de masina:)) Va doresc numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Thor Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sint Adrian,sint din Caransebes,si cu amabilitatea lui Robert Enoiu am devenit de foarte curand un pasionat de tot ce inseamna 4x4 in Romania.Momentan nu detin o masina 4x4,dar,intentionez sa imi achizitionez una ...Imi place forumul,si in special sectiunea mecanica,il rasfoiesc cu drag de fiecare data cand am timp...Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare din Galati de la Cristi. Inca nu sunt un pasionat de offroad pentru ca momentan detin un Hyundai Santa Fe 2, deci nu prea am cu ce, dar vreau sa ma schimb ... spre un Jimny. Mai multe despre mine si durerile mele in sectiunea de Jimny unde incet incet vreau sa ma incadrez. Editat Noiembrie 22, 2011 de thecriss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt silviu,locuiesc in iasi.de curand mi-am luat un Bertone Freeclimber 2. an1992,motor de 1.6 de bmw(asa vine echipat din fabrica)4x4.am o mica problema cu el,am nevoie de planetara stanga fata,si ambele reductoare de pe fata.daca ma poate ajuta cineva,ca masina asta nu au cei de la magazinele de piese auto in programele lor.va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea. Ma numesc Bogdan Ghita sunt din Bucuresti si am 26 de ani. De o saptamana detin un Samurai din 96 echipat, inaltat. nu mi l-am procurat pentru off extrem ma duc cu el la vanatoare si pescuit. De trei ani ma tot uit dupa aceasta jucarie si sper sa ma poarte prin multe noroaie si zapezi. Cu stima Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi stan Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 salut ma numesc gabi si sunt nou pe acest forum am cumparat un land rover freelander 1.8 i si as dori sa stiu daca e normal ca la 95-100km-h masina sa aibe 3000ture multumesc si scuze de deranj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: salut ma numesc gabi si sunt nou pe acest forum Salut. detalii despre Freelander gasesti aici :http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?542-Freelander Editat Noiembrie 22, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cubbusiness Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Sunt Bogdan , am 31 de ani sunt din Bucuresti, si in cateva zile voi avea un Ssangyong Actyon 4x4. Pana acum nu am mai avut o masina 4x4 dar am citit de mai multe ori informatii de pe forumul vostru. Sper sa gasesc ilucruri interesante in continuare si despre Actyon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate