jimrux Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt George, am 34 de ani, locuiesc in Galati si sunt proaspatul posesor al unui LR Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi stan Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut daca actionu e diesel 2.7 sa stii ca o sa ai probleme foarte mari cu injectia si nu ti-as dorii. eu am avut un rexton 2.7 din 2006 si nu mai vreau sa aud de marca asta pentru ca am vinduto si cand am facut calculul am iesit 8500euro pierdere. o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi2124 Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Cristi an 25 ani sunt din Teleorman dar locuiesc in Bucuresti si sunt nou intre voi! Sunt un nou posesor de Toyota 4Runner 3L TD si astept cu nerabdare sfaturi de la voi .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lsd_andrei Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Andrei , locuiesc in Londra si sunt posesorul a 3 Land Rover Freelander TD4 . Pasionat de 4x4....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianKTM Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, sunt Adrian, detin un Audi AllRoad, nu este cine stie ce offroader, chiar deloc dar momentan este ok, mai multe motocicleta KTM si o Yamaha XT, mai multe aflam pe parcurs! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NaeToyota Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt din Ploiesti. Pasionat de iesiri in natura si detin o toyota:grin:. http://img72.imageshack.us/img72/6815/p1080456x.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut @nae si bine ai venit!:h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gojo_maci Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Jozsef, sunt Salajan. In cautare de un M sau GAZ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ropan Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna,sunt mihai din baia mare,am doua toyota land cruiser din care una echipata un picut de off road.daca stie careva dintre voi un motor mare de toyota va rog sa i-mi spuneti ca as vrea sa maresc puterea.0743215945 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadcb Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Cristi, am un Mitsubishi Pajero si sper sa ne vedem in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Jozsef, sunt Salajan. In cautare de un M sau GAZ... Un GAZ este in Targu Lapus Maramures ,tot ce stiu despre el este ca are motor de mercedes in el,daca esti interesat iti fac rost de nr de tel. a omului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ma numesc Paul si sunt din ARAD.............. si vreau sa imi iau un daihatsu feroza .....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazydiver Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Sunt Flavius din Timisoara si detin un Land Rover Freelander din 2001, benzina. Sunt foarte multumit de ceea ce poate aceasta masina pentru ca ma ajuta foarte mult la job-ul meu si anume, scufundarile. Deoarece piesele de Land Rover sunt ori foarte scumpe ori nu se gasesc, mi-am achizitionat de curand inca un Land Rover pentru a-mi imbunatatii propria masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rush Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Rares si am un Mitsubishi Pajero 2,5 td din 1997, de care sunt tare mandru pentru ca nu m-a lasat niciodata da ceruta prin locurile in care am indraznit sa ma aventurez (unele destul de periculoase). Pentru cazuri exceptionale am apelat la Nissan-ul fratelui meu (de obicei mergem impreuna), ca de, ce-ar fi off-road-ul fara intrajutorare. Pentru cei din Bucuresti recomand dealurile si padurea de langa Calugareni (exista aproape toate provocarile). Pentru doritorii din zona (dar nu numai), astept mesaje pentru iesiri (cel putin) interesante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
THC Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex, din Bucuresti, mare fan de offroad insa fara o masina corespunzatoare momentan. Am o motocicleta BMW F650GS din 2000 cu care ma dau pe coclauri si am in plan sa imi iau un 4x4 cand se vor ivi ceva bani. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guardpsg Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt posesorul unui nissan terrano II motor 2,7 din Satu Mare. Masina mea are si un tatic care se ocupa de ea, adica Domide Ovidiu. Ma bucur sa fiu alaturi de voi.Va salut cu respect. Din luna octombrie am schimbat terrano cu un patrol 2,8. Taticul nu sa schimbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
memeberofmayday Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Dan, momentan stau in Tulcea, zona prielnica pt safari in Babadag, in adancul sufletului meu motociclist endurist (am un kawasaki klr 600), de cand m-am insurat am devenit si 'conservar':grin: 4x4. Acum am un mit pajero lwb sport, colectez informatii cum sa-l inalt 5 cm si cum sa-i montez un blocant spate, fara sa fiu rupt la buzunare. Imi pare bine sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor in primul rand un HELLO ptr forumisti 4x4, pentru admini, pentru moderatori, etc. sa incep cu inceputul; detin un nissan x-trail 2008 2.0l dci 150cp si am intrat pe acest forum pentru ca sunt foarte interesat de masinile de teren si-mi place fr mult sa port discutii despre aceste modele. nu am o foarte mare experienta in masinile de teren, este prima masina 4x4 care o detin si am de gand in timp sa avansez la asa zise adevaratele masini de drumuri grele; landcruiser,patrol, etc. pot sa spun ca pina la aceasta masina am avut numai masini berline, de care m-am cam saturat si pe zi ce trece devin din ce in ce mai interesat de lumea offroad. asa ca am sa va ascult parerile si sfaturile am sa citesc tot ce este de citit pe acest forum pentru ca vreau sa ma informez bine asupra acestor masini si a tuturor lucrurilor legate de ele. sper sa ma primiti printre voi si sa va cunosc. cu respect mac01! sanatate maxima! Editat Noiembrie 26, 2011 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fordxad Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Vali, un pasionat Aro, proprietar al unui M461, inmatriculat in Botosani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m0rpheus04 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Mihai din Oradea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hurtoi Alexandru Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti baieti. Alex ma numesc, nu ma pot numi un pasionat de masini si nici expert in acest domeniu (doar daca trebuie sa schimb o platina la dacie :grin:). Inginer de meserie, mai exact Priectant Naval (corp, structuri, tubulatura, etc.) Constantea, momentan locuiec in Scotia. Desi am avut o Dacie 1410 si acum detin un Matiz intot deauna am adorat potecile forestiere, mocirlele, dealurile si drumurile inaccesibile. Cam greu sa ma bucur la maxim de acestea cu o masina 2x4 (desi am ramas profund impresionat de ce poate sa faca un Matiz) si din acest motiv m-am alaturat radurilor voastre in speranta de a-mi satisface placerile off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snow68 Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Alin Covaciu, locuiesc in Hunedoara si conduc zi de zi un Suzuki Vitara 5 usi, 1.6 16V benzina. Nu sunt un neaparat un impatimit de off road, insa imi place ideea de a conduce un autoturism de gabarit mediu care sa imi poata oferi satisfactia de a iesi de pe asfalt pe forestiere vara si la ski iarna. Mai detin si o "motoreta" Honda NX 650 Dominator care, din pacate toata vara asta a fost bolnava, dar sigur va fi pregatita in sezonul urmator. Consolarea a fost ca, pe chestia asta, am revenit la excursiile pe bicicleta pe timpul verii. In viata de zi cu zi, desi ca profesie sunt inginer electrotehnist, ma ocup alaturi de sotie de administrarea celor doua magazine de mobila pe care le avem in Hunedoara si Deva. Am 2 fetite de 7, respectiv 11 ani si cam atat despre mine. Ma bucur ca exista acest club, unde ne putem impartasi parerile, putem sa lamurim impreuna problemele care ne framanta si nu in ultimul rand ne putem cunoaste. Va doresc tuturor cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Charly Kardan Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Carol Sipos(Charly) , nascut in Baia Mare cetatean austriac.Hobby-ul meu sunt masinile de teren.Dupa mai multe incercari cu Pajero am trecut de cativa ani la Mercedes G. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rultar Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari forumului club 4x4 , salutari tuturor. Sunt Alexandru ,pasionat de off road ,locuiesc in Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don.joker Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Ma numesc Adrian, am 23 de ani, sunt din bucuresti si conduc un bmw x5 3.0d din 2004. Imi plac masinile echipate pentru off road si preferatul meu este jeep wrangler yj. Sper ca in viitorul apropiat sa pot achizitiona un exemplar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate