1bogdan Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Mă numesc Bogdan, am 38 de ani și sunt din Ramnicu Valcea. Am devenit din vara propietarul unui Mitsubishi L 200 adus din Anglia. Multumesc pentru primirea in club. Nu practic Of road extrem dar merg săptamânal pe drumuri de tara și sunt pasionat de 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JohnnyTuning Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Topic de prezentare a membrilor buna tuturor ,sunt nou pe aici si as vrea sa ma prezint,sunt un tanar pasionat d off road mostenind aceasta pasiune de la tata. Anul acesta am achizitionat o Niva urmand sa o repar iar mai apoi s o modific.Singura problema a ei este calculatorul care este defect asa ca va rog daca cineva poate sami dea detali de unde as putea cumpara unul( de preferat second)las ruga sa posteze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srsilviu Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare... Silviu din Bucuresti, posesor de Outlander 2009 pentru oras, lucrez in IT si intentionez sa achizitionez un 4x4 pentru noroaie, zapezi si drumetii... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu lucian Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Toate cele bune la toata lumea! Sunt Radu din Bucuresti, posesor al unui Land Rover Freelander 1 produs in 2001! ma bucur ca v-am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dassy Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Dan (Dassy) si sunt un proaspat si mandru posesor de Suzuki SJ413 care arata cam asa: http://i26.photobucket.com/albums/c148/dassy810/Samurache/th_2011-10-12164142.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c148/dassy810/Samurache/th_2011-10-12164149.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c148/dassy810/Samurache/th_2011-10-12164204.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc George sunt din Calarasi, detin un vw passat si sunt interesat de masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aborzea Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 salutare ma numesc Adrian sunt din Tg Mures si sunt posesorul unei Toyota Hillux an fabricatie 2005.Sunt foarte multumit si mandru de ea :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zero Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Prezentare Salut sunt Dan din Constanta,momentan fara 4x4 dar cu prieteni aici pe forum..interesat cam de orice cu motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Aloha de la Tudor din Targu Jiu, practicant de off road cu Terrano 2 SWB 2.7TDI.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iero Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Prezentare Salut, ma numesc Ieronim sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee,anul fabricatiei 2001.Sunt foarte multumit si mandru de aceasta marca. Jeep Grand Cherokee 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caesar1 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Cristi B. esta (pre)numele meu,sunt din Zalau dar locuiesc de 10 ani in Sacuieu,jud.Cluj,la poalele Vf.Vladeasa(1848m) din M-tii.Apuseni ,motiv pentru care mi-am luat un Samurai SJ413V,motor G13BA,52KW,an 1992. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bughy_go Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Buna ! Numele meu este Bogdan sunt din Resita, am o colectie de masini vechi, iar mai departe vreau sa achizitionez ceva masini 4x4 vechi si asi dori ca voi sa imi fiti de ajutor,cu sfaturi,reparatii,etc,multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex, din Bucuresti, mare fan de offroad insa fara o masina corespunzatoare momentan. Am o motocicleta BMW F650GS din 2000 cu care ma dau pe coclauri si am in plan sa imi iau un 4x4 cand se vor ivi ceva bani. :grin: [ATTACH=CONFIG]122748[/ATTACH] Bine ai venit! Cat despre masina, pina achizitionezi una, ia-l pe Ripperu' cu tot cu masina din dotare si mergeti pe coclau!:h5 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fisherman Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT! sunt lali din baia mare ,sunt posesorul unui freelander td4 an 2002 si sunt super incantat de ea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gl_marza_nicu Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Nicu din galati si sunt posesorul unui GRAND CHEROKEE 2,7 diesel din2003 ,sunt pasionat de pescuit si de aceea am achizitionat aceasta masina pentru a putea trage o barca dupa ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
off road4ever Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt zdravco sunt din timisoara sunt posesor al unu mercedes ml 400 cdi iar acuma doresc sa achizitionez o masina 4x4 cu care sa pot participa la concursuri.am si un motor suzuki dr big dar mai mult imi place viata 4x4. Editat Decembrie 4, 2011 de off road4ever jeep cherokee 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barcsaiuliu Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc iuliu si inca nu sunt un posesor de 4x4 doar de dacia nova dar urmeaza o lada niva da ca imi va da voie sotia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc iuliu si inca nu sunt un posesor de 4x4 doar de dacia nova dar urmeaza o lada niva, daca imi va da voie sotia Nasol.......:ha:...... Bine ai venit ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator IulianMelinteanu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Iulian Melinteanu din Focsani , nu-s tocmai nou pe forum , am ID Iulian1900 , renunt sa mai scriu pe acel ID deoarece toti offroadisti ma recunosc dupa numele meu , nu dupa un nume ,user, care nici eu nu stiu de unde a aparut . :grin: Am un Jeep Wrangler din 1989 , 2.5 benzina , sunt amator de iesiri in aer liber , intalniri prietenesti in diverse locatii apropriate Vrancei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SYM20 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare....Vali din piatra-neamt...posesor de samurai...preparat offroad... bine v-am gasit...:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
isebi Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara sunt sebi din sv si ma chinui cu un freelander din 2001 diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin12 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Florin din Bucuresti si sper sa acumulez cunostinte despre autoturismele de teren si eventual sa leg prietenii cu persoane care au aceleas interese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,Costy (costy2coool) ma numesc , din buzau sunt nou printre voi am un ims restaurat de mine cu motor de mercedes 124 de 3000cm ,servodirectie de bmw sii vreau sa cunosc cat mai multe despre offroad Editat Decembrie 5, 2011 de costy2coool Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
garett Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Razvan din Galati, "muscat" de curand de "microbul" off-road, pana acum singurele iesiri "off-road" le-am facut cu Loganul din dotare, mi-am planificat un 4x4 adevarat pentru anul viitor, pana atunci caut sa ma informez asupra alegerii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi2cox Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Adi din Sibiu si sunt un mare pasionat al aventurilor off road atat pe 4 roti cat si pe 2. Nu posed un 4x4, dar ma straduiesc zilnic sa strang banii necesari achizitionarii unuia. Momentan folosesc forumul acesta pt acumularea de informatii despre diferite modele 4x4. Multumesc celor care-si impartasesc pe acest forum cunostintele tehnice despre diferitele modele 4x4 care le conduc si serviseaza, care vorbesc din experienta si ii detest pe cei care posteaza fara a avea habar despre ce vorbesc. O zi buna! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate