Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Mă numesc Bogdan, am 38 de ani și sunt din Ramnicu Valcea. Am devenit din vara propietarul unui Mitsubishi L 200 adus din Anglia. Multumesc pentru primirea in club. Nu practic Of road extrem dar merg săptamânal pe drumuri de tara și sunt pasionat de 4x4.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topic de prezentare a membrilor

buna tuturor ,sunt nou pe aici si as vrea sa ma prezint,sunt un tanar pasionat d off road mostenind aceasta pasiune de la tata. Anul acesta am achizitionat o Niva urmand sa o repar iar mai apoi s o modific.Singura problema a ei este calculatorul care este defect asa ca va rog daca cineva poate sami dea detali de unde as putea cumpara unul( de preferat second)las ruga sa posteze

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Prezentare

Salut, ma numesc Ieronim sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee,anul fabricatiei 2001.Sunt foarte multumit si mandru de aceasta marca.

Jeep Grand Cherokee 3.1td
Link spre comentariu

Salut ! Cristi B. esta (pre)numele meu,sunt din Zalau dar locuiesc de 10 ani in Sacuieu,jud.Cluj,la poalele Vf.Vladeasa(1848m) din M-tii.Apuseni ,motiv pentru care mi-am luat un Samurai SJ413V,motor G13BA,52KW,an 1992.basset2.gif.ac0433286642994079e4d3cc51a1c64e.gif

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Alex, din Bucuresti, mare fan de offroad insa fara o masina corespunzatoare momentan.

Am o motocicleta BMW F650GS din 2000 cu care ma dau pe coclauri si am in plan sa imi iau un 4x4 cand se vor ivi ceva bani. :grin:

[ATTACH=CONFIG]122748[/ATTACH]

Bine ai venit! Cat despre masina, pina achizitionezi una, ia-l pe Ripperu' cu tot cu masina din dotare si mergeti pe coclau!:h5

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Buna sunt zdravco sunt din timisoara sunt posesor al unu mercedes ml 400 cdi iar acuma doresc sa achizitionez o masina 4x4 cu care sa pot participa la concursuri.am si un motor suzuki dr big dar mai mult imi place viata 4x4.

Editat de off road4ever
jeep cherokee 4l
Link spre comentariu

Vizitator IulianMelinteanu

Sunt Iulian Melinteanu din Focsani , nu-s tocmai nou pe forum , am ID Iulian1900 , renunt sa mai scriu pe acel ID deoarece toti offroadisti ma recunosc dupa numele meu , nu dupa un nume ,user, care nici eu nu stiu de unde a aparut . :grin:

Am un Jeep Wrangler din 1989 , 2.5 benzina , sunt amator de iesiri in aer liber , intalniri prietenesti in diverse locatii apropriate Vrancei .

Link spre comentariu

Salut,Costy (costy2coool) ma numesc , din buzau sunt nou printre voi am un ims restaurat de mine cu motor de mercedes 124 de 3000cm ,servodirectie de bmw sii vreau sa cunosc cat mai multe despre offroad

Editat de costy2coool
Link spre comentariu

Salut, sunt Razvan din Galati, "muscat" de curand de "microbul" off-road, pana acum singurele iesiri "off-road" le-am facut cu Loganul din dotare, mi-am planificat un 4x4 adevarat pentru anul viitor, pana atunci caut sa ma informez asupra alegerii!

Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Adi din Sibiu si sunt un mare pasionat al aventurilor off road atat pe 4 roti cat si pe 2. Nu posed un 4x4, dar ma straduiesc zilnic sa strang banii necesari achizitionarii unuia. Momentan folosesc forumul acesta pt acumularea de informatii despre diferite modele 4x4.

Multumesc celor care-si impartasesc pe acest forum cunostintele tehnice despre diferitele modele 4x4 care le conduc si serviseaza, care vorbesc din experienta si ii detest pe cei care posteaza fara a avea habar despre ce vorbesc.

O zi buna! :wink:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare