Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

buna sint tibi am un freelander 1.8 din 2004 si nu pot activa sistemul de comunicare al masinii cu telefonul mobil . este un aparat thb si nu se conecteaza cu bluetooth-ul telefonului. daca ma poate cineva ajuta. va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut tuturor. ma numesc Cimpeanu Adrian sint sofer profi. am 40 de ani si am un baiat de 16 ani care i mi impartaseste dragostea de fiare si de senzatii tari, am avut in posesie un mitsu 2.5 td/92 dar costurile de intretinere m au obligat sa il vind si asa am ajuns posesorul unui suzuki santana 1.0/85, masina pe care am inceput sa o respect tot mai mult. nu am intentia sa bag bani in modificari , am incercat sa le fac chiar eu. as dori sa colaborez sau sa schimbam idei cu cei care chiar incearca sa construiasca aceste mini monstere.am sa revin cu ceva poze. multumesc ca am fost primiti in acest club . ps. sper ca nu este de fite si de baieti de bani gata.sadisfactia e mare cind vezi ca munca ta te duce pe culmi si noroaie .

Link spre comentariu

vreau sa postezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:tk

Buna seara domnilor!Sint mai nou printre voi,m a luat flama cam tare ...de un mertan G si,cum singele apa nu se face,asta e,mi a intrat nu mai iese nici cu schimbat grupa sanguina!La baza sint mecanic auto-conf liceului si diplomei,actualmnete ing in c tii civ...Flama cu mercedes clasa G o am de ceva timp,dar,trebuie si ceva banuti caci altfel nu se poate,inca mai string ce mai se poate,vreau sa ma informez corespunzator cerintelor,sa nu arunc banii pe geam,sint munciti si truditi,daca era vreo mostenire nu era bai mare!Am observat ca exista respect mult pe acest forum,tin la glume (sa fie bune),am vauzt citeva "goange" de am lesinat de ris pe aici,deci e liber la d astea ,ok!Va multumesc pt primire,recrutare,n a fost greu deloc!:tkCiao, montoya

Link spre comentariu

salut,sunt snicolaescu din Resita,conduc un Cherokee din 1996 turbo diesel,folosesc numai BF Goodrich Mud Terrain km2 si m-am indragostit de OFF acum 24 ani,pe cand conduceam un 244,echipat cu balon de Floresti...numai bine tuturor...

Link spre comentariu

Salut , sant Mihai Popescu, am o "fierarie" in Bucuresti unde fac mai toate draciile, 4x4 nu am inca, intentionez sa fac cadou dubei mele MERCEDES 210 o tractiune de la IGLHAUT si atunci o sa va plictisesc cu realizarile mele. Toate cele bune.

Mpopescu

Link spre comentariu

Salut ,

sunt Aleko, specializarea mea este motocicleta cu atas, 3x1 dar si 3x2.

Ma bate gandul sa devin proprietarul unui 4x4 Luaz Volin.

Bun venit Aleko. Cred ca ne stim de pe forumul moto.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut sunt Furduy din Bucuresti si sunt posesorul unui Isuzu Rodeo 4 WD, model american, motor 3200, benzina, anul 1992 (o sa vina si pozele). Va salut si numai bine.:2dr

Link spre comentariu

Salut ,ma numesc Rentea Daniel si sunt din Constanta. Nu posed inca o masina de teren dar sper ca in curind sa achizitionez un Mitsubishi Pajero (inca nu m-am hotarat in privinta modelului). Acum conduc un bmw 320d 136 cai din 2001. Va salut cu respect!

Jeep Cherokee 2.1 TD
Link spre comentariu

Salut.. sunt Bogdan din Cluj.. detin un Samurai putin echipat de offroad :) scopul inregistrarii mele pe acest forum este acela de a cunoaste oameni pasionati de noroaie si aventuri de pe langa cluj si nu numa. Salutari si astept o eventuala iesire pe langa Cj.

Link spre comentariu

Salut.. sunt Bogdan din Cluj.. detin un Samurai putin echipat de offroad :) scopul inregistrarii mele pe acest forum este acela de a cunoaste oameni pasionati de noroaie si aventuri de pe langa cluj si nu numa. Salutari si astept o eventuala iesire pe langa Cj.

bine ai venit!

chiar in cluj exista unul dintre cele mai vechi cluburi de offroad...

www.offroadtranssylvania.ro

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

bine ai venit!

chiar in cluj exista unul dintre cele mai vechi cluburi de offroad...

www.offroadtranssylvania.ro

da.. stiu.. :) am cativa prieteni care sunt inscrisi acolo... :) in viitorul apropiat o sa ma inscriu si eu :)

Ps: deoarece inca nu am suficiente post-uri... tin sa va anunt cu mare drag ( sper sa nu se supere moderatorii pe mine ) k am de vanzare 4 buc Fimex profil Simex reesapate 215/75 r15.. . motivul vanzarii.. am luat altele mai mari :) .

Editat de Cj01Fiz
Link spre comentariu

Ma numesc Janos, am 31 ani si sant din BV.

Am un Logan MCV dar vreau sa-mi cumpar un 4x4....

M-am inscris aici ca sa ma orientez un pic, ce merita luat si ce nu.

Am nevoie de un 4x4 puternic pentru ca trebuie sa car greutati cu remorca pe teren accidentat, drum forestier sau de camp dar si asfalt.

Deci neaparat inmatriculat in RO, preferabil pe motorina..... si normal la un pret OK!!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare