Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Eu sunt Dan, un nou venit in lumea 4x4 ... m-am decis sa activez pe acest forum pentru a capata cunostintele de baza si pentru a ma ghida in achizitia unei masini 4x4 (pana in prezent sunt fan Jeep - dar parerile se pot schimba in functie de ce aflu aici)

Orice sfat imi este util ...

Cu respect,

Dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nume: Teodor

Varsta: 25

Profesie: inginer

Auto: Peuget 206 2.0hdi, cp..ceva mai multi de 90, masina mica si nebunatica si aproape de pamant.

Planuri de viitor: Masina de Iarna--> un mic caraus 4X4

Link spre comentariu

Buna ziua , ma numesc Valentin intentionez sa achizitionez un Patrol si sa il modific cat mai aproape de un arctic truck. Am avut un patrol y61 iar acum ma zbat prin zapada cu un Duster care ma surprinde in mod placut .

Am intrat pe acest forum pentru a imi imbogatii cunostintele despre y61 si pentru a cunoaste pasionati in acest domeniu.

Link spre comentariu

Salut, sunt Nelu, 44 de ani. De 2 ani am un Jimny cabrio. Sunt multumit de masina si de cum se descurca offroad. O sa va intreb pe forum despre cum pot rezolva sau cum a-ti rezolvat voi diferse probleme, pe unde gasiti voi piese care vad ca sunt foarte scumpe pentru Jimmy. Meseriasi care se pricep la Jimny gasesti mai putin, chiar cei de la reprezentanta nu se prea pricep prea bine asa ca tot intre noi daca ne ajutam.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Mihai Florea , informatician din cluj, am un freelander td4 2005, sunt fan Land Rover si offroad, cel mai mult ma intereseaza cum sa imi intretin si sa imbunatatesc masina care o am.

Freelander td4 2005
Link spre comentariu

Salut ! Sunt Adi, din Bucuresti, si sper sa fiu posesor de 4x4 cat mai curand. Pana una, alta, o sa ma familiarizez cu forumul pentru a nu posta gresit. Despre mine: ofiter bancar (plati electronice) si webdesigner in timpul liber. Momentan, posesor de Logan modificat rally (aproape complet) si Peugeot 307. Tind spre o masina din seria Patrol, un Y60, Y61 sau un GR3.

Editat de ady_p
Link spre comentariu

salutare, sunt Iacob din Bistrita, stundent ultimu an si am si io un freelander 2.0 TDI. :) apreciez initiativa celor care au creat acest forum. :br

Link spre comentariu

Respectele mele tuturor !

Respectele mele tuturor, ma numesc Lucian Albu, sunt din Bucuresti, din pacate inca nu sunt posesor de masina 4x4 dar lucrez la acest aspect. Am auzit de acest forum dedicat si cred ca este locul perfect unde pot gasi sfaturi si sugestii in domeniu. Acum posed un Cadillac BLS pe benzina bun pe sosele si cred ca a venit timpul sa imi cumpar cat mai curand o masina 4x4. Ceea ce as vedea eu ca obtiuni ar fi Nissan Patrol 2005, Toyota Land Cruiser si Mitsubishi Pajero dupa 2008. Astept cu mare interes sfaturi.

Link spre comentariu

Re: Respectele mele tuturor !

Respectele mele tuturor, ma numesc Lucian Albu, sunt din Bucuresti, din pacate inca nu sunt posesor de masina 4x4 dar lucrez la acest aspect. Am auzit de acest forum dedicat si cred ca este locul perfect unde pot gasi sfaturi si sugestii in domeniu. Acum posed un Cadillac BLS pe benzina bun pe sosele si cred ca a venit timpul sa imi cumpar cat mai curand o masina 4x4. Ceea ce as vedea eu ca obtiuni ar fi Nissan Patrol 2005, Toyota Land Cruiser si Mitsubishi Pajero dupa 2008. Astept cu mare interes sfaturi.

Bine ai venit Lucian! :W

In sfarsit mai avem un membru cu Cadillac in afara de mine. :))

Nu mai sunt singurul PIMP de aici. :))

Cat despre 4x4, axeaza-te pe Nissan Patrol sau pe Toyota Landcruiser. Parerea mea... :grin:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare