mirel vicaru Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Mircea Vacariu, sunt din Timisoara si am in dotare un GAZ69 din 1969. Masina de fiecare zi este Dacia Duster. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidescu_radu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Davidescu Radu,36,pasiuni Enduro, Jetski STD-up,mecanica,off-rod mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Vasy, am 25 de ani si sunt din Ploiesti. Am inceput cu un Terrano 1 3.0 V6 iar in prezent detin un PATROL K260 2.8 D care acum incerc sa il ''aranjez'' cat de cat. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 (editat) Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea, ma numesc Dorin si sunt din Sibiu. Am avut un Opel Frontera A Sport 2.Oi de care am fost foarte multumit, l-am vandut si acum intentionez sa imi un Jimny:banana benzina si cu ajutorul vostru sa il prepar offroad :hl Hoby: masini mecanica auto, pescuitul :shrk muzica, calatorii si nu in ultimul rand off road-ul Editat Februarie 11, 2012 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata2202 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Catalin, sunt din Bistrita si dupa cateva iesiri cu un Suzuki Samurai al unui prieten ma gandesc serios sa achizitionez ceva asemanator. Probabil un S Vitara. Site-ul mi se pare excelent pt a gasi informatiile de care ai nevoie ca incepator si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrv8 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Salut la toti SALUT Sunt Radu fac off road de mult timp am incercat multe marci de 4x4 momentan merg pe Land Rover. Sper sa ne vedem la concursuri si iesiri prietenesti Salut Editat Februarie 12, 2012 de rrv8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clenutzu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Horea din Oradea, deocamdata nu am 4x4, dar va veni cat de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tekno Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc andrei sunt din cluj, nu am o masina de teren dar macar am autoblocant pe fata... :grin: XJ/NB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carpionutz Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor sunt nou pe forum, sunt din Iasi si tocmai am cumparat un suzuki samurai din ''96 alb :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudyu_slr Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Claudiu, sunt din Arges si sunt posesorul unui ARO 10.1 4X4. O sa atasez in curand si poze cu utilajul. Nu stiu alti cum sunt dar eu cand ma gandesc parca-mi sta mintea-n loc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elsogs Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Ovidiu, sunt posesor de Dodge Caliber '07 si Ford Taunus '71. Cat despre 4x4, am in proiect un Range Rover Classic, multe idei si aspiratii. Pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilyes.attila Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor ma numesc Ilyes Attila, sunt din Toplita. Sunt pasionat de off-road, am avut inainte trei Mitsubishi Pajero(sunt un fan al lor) iar acuma sunt posessor al unui Nissan Terrano. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebe99 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Cristi e numele meu, sunt nou venit in lumea 4x4 si mi-am facut cont pe acest forum pentru a ma ghida in achizitia unei masini 4x4, ceva cu 4 locuri, intretinere de bun simt. Cel mai important e sa o pot duce pe fiica mea la gradinita fara sa sara prin masina ca o minge, iar in weekend sa pot merge la pescuit sau pe dealuri la off road soft. Cu stima, Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin MSG Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt membru nou, chiar foarte nou, adica de ieri. Fiind iarna, in loc sa "iau" un virus de raceala, am luat unul de 4x4... Mai exact mi-am luat un Patrol Y60 LWB 1992 2.8TD. Momentan este cat se poate de stoc, dar planuiesc sa il cresc mai mare si mai frumos decat s-a nascut. Sper sa mai primiti inca un Patrol, pentru ca nu ma pricep si o sa va "disper" cu fel si fel de probleme in materie de modificari. Cosmin. NISSAN PATROL Y60 2.8TD LWB OPEL CALIBRA 2.0 TURBO 4X4 VW PASSAT CC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rostromer Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Florin sunt din Ploiesti si sper sa ma alatur si eu comunitatii voastre cu un 4x4 momentan rasfoiesc forumul ca sa ma decid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Juniorzone Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Radu din Sibiu, urmaresc forumul de ceva timp. Pana acum am avut contact cu off-road-ul doar prin intermediul motocicletei, insa imi doresc si o masina de teren, pe care sper s-o achizitionez in viitorul apropiat. Vreau sa felicit echipa forumului pentru treaba pe care o fac aici. Respect! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei3000 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Andrei bat la tobe cant la Vioara ooooof viata mea Editat Februarie 14, 2012 de Andrei3000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai8715 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mihai din Focsani si deocamdata nu am nici un 4x4 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tundra Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Cristi,sunt din Baia Mare,m-am inscris anul trecut in septembrie si de atunci urmaresc acest forum,momentan nu am masina dar sunt in cautare de pickup-uri americane si asiatice.Sper ca am postat unde trebuie,felicitari moderatorilor acestui forum petru munca depusa.Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei si de ceva vreme am luat microbul 4x4...Sper ca in curand sa pun mana si pe un "fier adecvat".... Felicitari moderatorilor pentru munca depusa. Este un forum super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
legix Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Este cam deplasat sa zic : m-am inscris in Club 4x4 cu un suv, dar daca e 4x4, cred ca merge. Dan ma "intitulez", iar suv-ul Santa Fe 2007, 2.2 CRDI, 4x4. In Bucuresti este o masina foarte utila in zile precum cele precedente si probabil inca 2 saptamani, insa pe timpul verii prefer Chevroletul Aveo 1.2, in principal datorita locurilor de parcare, consumul fiind acelasi :cr Editat Februarie 14, 2012 de legix Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian2012 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari tuturor.ma numesc cristian am 35 ani sunt din bucuresti.detin un logan bun de oras in cautare de un 4x4 pentru excursii la munte.felicitari moderatorilor pentru munca depusa.respect!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildcard Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tutor , Sunt Florian si doresc sa ma alatur pasionatilor de 4x4 mai curand si din pozitia de posesor de astfel de utilaj. Intentionez sa achizitionez 2 masini 4x4 , un Freelander2 pt mers de zi cu zi si un Samurai pt fun in salbaticie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m1utu Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Razvan e numele meu, sunt viitor posesor de Freelander 2 si sper sa ne mai auzim pe aici. Toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
restart_ltd Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut forum. ma numesc cosmin, a intrat virusul in mine cam de 4 - 5 ani. off roader amator. doua deja : mitsu 89 grand cherokee 93. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate