Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Topic de prezentare a membrilor

Salutare la toata lumea, ma numesc Dorin si sunt din Sibiu.

Am avut un Opel Frontera A Sport 2.Oi de care am fost foarte multumit, l-am vandut si acum intentionez sa imi un Jimny:banana benzina si cu ajutorul vostru sa il prepar offroad :hl

Hoby: masini ico%20%2812%29.gif

mecanica auto, pescuitul :shrk

muzica, calatorii

ico%20%2819%29.gif

si nu in ultimul rand off road-ul

icona%20%28200%29.gif

Editat de dorin4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Numele meu este Catalin, sunt din Bistrita si dupa cateva iesiri cu un Suzuki Samurai al unui prieten ma gandesc serios sa achizitionez ceva asemanator. Probabil un S Vitara.

Site-ul mi se pare excelent pt a gasi informatiile de care ai nevoie ca incepator si nu numai.

Link spre comentariu

Salut la toti

SALUT

Sunt Radu fac off road de mult timp am incercat multe marci de 4x4 momentan merg pe Land Rover.

Sper sa ne vedem la concursuri si iesiri prietenesti

Salut

Editat de rrv8
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Ovidiu, sunt posesor de Dodge Caliber '07 si Ford Taunus '71. Cat despre 4x4, am in proiect un Range Rover Classic, multe idei si aspiratii.

Pace!

Link spre comentariu

Salut,

Cristi e numele meu, sunt nou venit in lumea 4x4 si mi-am facut cont pe acest forum pentru a ma ghida in achizitia unei masini 4x4, ceva cu 4 locuri, intretinere de bun simt. Cel mai important e sa o pot duce pe fiica mea la gradinita fara sa sara prin masina ca o minge, iar in weekend sa pot merge la pescuit sau pe dealuri la off road soft.

Cu stima,

Cristi

Link spre comentariu

Salut,

Sunt membru nou, chiar foarte nou, adica de ieri. Fiind iarna, in loc sa "iau" un virus de raceala, am luat unul de 4x4... Mai exact mi-am luat un Patrol Y60 LWB 1992 2.8TD. Momentan este cat se poate de stoc, dar planuiesc sa il cresc mai mare si mai frumos decat s-a nascut. Sper sa mai primiti inca un Patrol, pentru ca nu ma pricep si o sa va "disper" cu fel si fel de probleme in materie de modificari.

Cosmin.

NISSAN PATROL Y60 2.8TD LWB

OPEL CALIBRA 2.0 TURBO 4X4

VW PASSAT CC

Link spre comentariu

Salut! Sunt Radu din Sibiu, urmaresc forumul de ceva timp. Pana acum am avut contact cu off-road-ul doar prin intermediul motocicletei, insa imi doresc si o masina de teren, pe care sper s-o achizitionez in viitorul apropiat.

Vreau sa felicit echipa forumului pentru treaba pe care o fac aici. Respect!

:tk

Link spre comentariu

Ma numesc Cristi,sunt din Baia Mare,m-am inscris anul trecut in septembrie si de atunci urmaresc acest forum,momentan nu am masina dar sunt in cautare de pickup-uri americane si asiatice.Sper ca am postat unde trebuie,felicitari moderatorilor acestui forum petru munca depusa.Va salut!

Link spre comentariu

Salut,

sunt Andrei si de ceva vreme am luat microbul 4x4...Sper ca in curand sa pun mana si pe un "fier adecvat"....

Felicitari moderatorilor pentru munca depusa. Este un forum super!

Link spre comentariu

Este cam deplasat sa zic : m-am inscris in Club 4x4 cu un suv, dar daca e 4x4, cred ca merge. Dan ma "intitulez", iar suv-ul Santa Fe 2007, 2.2 CRDI, 4x4. In Bucuresti este o masina foarte utila in zile precum cele precedente si probabil inca 2 saptamani, insa pe timpul verii prefer Chevroletul Aveo 1.2, in principal datorita locurilor de parcare, consumul fiind acelasi :cr

Editat de legix
Link spre comentariu

Salut tutor ,

Sunt Florian si doresc sa ma alatur pasionatilor de 4x4 mai curand si din pozitia de posesor de astfel de utilaj. Intentionez sa achizitionez 2 masini 4x4 , un Freelander2 pt mers de zi cu zi si un Samurai pt fun in salbaticie.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare