sik Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc marius,momentan am un ml 280 dar as vrea sa-mi iau si ceva pt off road,probabil o japoneza mica.asa ca informatiile de pe acest forum sunt binevenite si ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Adrian, sunt incepator in off road,am trecut de curand de la atv la masina,am luat o suzuka pe care incerc sa o pregatesc cat mai bine pentru iesiri. Sa ne auzim cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin Petrescu Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Salutare tuturor ... Buna ziua Catalin ma numesc sant din Bucuresti si nu sant nou pe forum ci din 2009 inca dar din pacate am facut fatala greseala de a nu pune imagini intr un anunt fapt ce a dus la stergerea contului meu pe acest forum fara nici o explicatie fapt considerat de mine a fi un abuz ... Cum nu ma pot abtine de a nu raspunde colegilor la multe intrebari tehnice mi am facut alt cont pt a furniza din cunostiintele si experienta mea si celor care au nevoie in masura priceperii bineinteles. Va multumesc.. Editat Februarie 15, 2012 de Catalin Petrescu Nissan Navara Nissan Terrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei1315 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Andrei D din Bucuresti si ma pregatesc sa achizitionez un SJ pentru distractie si putina natura :banana O zi buna :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: Salutare tuturor ... Buna ziua Catalin ma numesc sant din Bucuresti si nu sant nou pe forum ci din 2009 inca dar din pacate am facut fatala greseala de a nu pune imagini intr un anunt fapt ce a dus la stergerea contului meu pe acest forum fara nici o explicatie fapt considerat de mine a fi un abuz ... Cum nu ma pot abtine de a nu raspunde colegilor la multe intrebari tehnice mi am facut alt cont pt a furniza din cunostiintele si experienta mea si celor care au nevoie in masura priceperii bineinteles. Va multumesc.. Refuzul tau de a posta anunturi complete inclusiv poze asa cum cere Regulamentul forumului este un abuz din partea ta. Moderatorii ti-au cerut ca sa pui poze dar nu ti-a pasat. Te inseli daca crezi ca cineva e obligat ca sa se roage de tine ca sa pui un anunt complet. La inscrierea pe forum ti-ai dat acceptul legat de respectarea regulamentului dar observ ca e degeaba. Faptul ca ti-ai facut alt cont si ca ne acuzi de abuz, nu iti rezolva cu nimic situatia. O chestie de bun simt era ca sa recunosti ca ai gresit si sa iti corectezi gresala nu sa fi arogant cu noi. Sanatate! Editat Februarie 15, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Marius ,sunt din Nasaud (B-N) ,detin un Suzuki Vitara V6 ,din 1998 ,benzina ,136cp,cutie automata,5usi.......cam asta ar fi.....la capitolul 4x4 .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt marian, bucuresti. sper sa fiu cat mai curand posesor de lc 120. offroad mai mult cu motocicleta am facut pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian timisoara Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor !!! Sunt Aurelian, din Timisoara si sunt posesorul unui Nisan Patfhinder an 2007, ma bucur sa fiu alaturi de voi aici:cl Cu respec va salut pe toti. Aurelian Timisoara:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OVY Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Satut tuturor, ma numesc Ovidiu R din turda si m-am inscris pe acest forum pentru a pune intrebari legate de achizitionarea unui Suzuki Samurai sau Jimny, pentru excursii si iesiri in natura. Am un job care implica in majoritea timpului deplasari pe teren (masuratori,cadastru) pe toate tipurile de relief cu masina de serviciu (Hyundai Tucson) dar vreau ceva pentru mine sa ma bucur in weekend-uri,fiind pasionat de munte.Pana acum ma mai distram oczional cu o moto cagiva 250 enduro dar de la o anumita varsta un autovehicul off road ar fi mai potrivit (batranetea nu iarta):grin:.Cunosc zona apusenilor dinspre Cluj si tot Bazinul Vaii Ariesului din scoarta in scoarta si sunt zone splendide unde nu poti ajunge daca nu ai "utilaj" corespunzator. Va multumesc,o zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KONSTANTIN Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara! gabriel aici , fost asistent medical , acutal vopsitor auto, fotograf amator, motociclist( vitezana) mecanic si proaspat propiretar de galloper v6 benzina 1998 an de fabricatie. ps: cuibul e in bucuresti:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thedude Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Silviu, student la biologie, amator de 4x4. Nu am încă una de teren personală dar sper ca situația să schimbe în următoarea perioadă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Catalin ma numesc sant din Bucuresti si nu sant nou pe forum ci din 2009 inca dar din pacate am facut fatala greseala de a nu pune imagini intr un anunt fapt ce a dus la stergerea contului meu pe acest forum fara nici o explicatie fapt considerat de mine a fi un abuz ... Cum nu ma pot abtine de a nu raspunde colegilor la multe intrebari tehnice mi am facut alt cont pt a furniza din cunostiintele si experienta mea si celor care au nevoie in masura priceperii bineinteles. Va multumesc.. Refuzul tau de a posta anunturi complete inclusiv poze asa cum cere Regulamentul forumului este un abuz din partea ta. Moderatorii ti-au cerut ca sa pui poze dar nu ti-a pasat. Te inseli daca crezi ca cineva e obligat ca sa se roage de tine ca sa pui un anunt complet. La inscrierea pe forum ti-ai dat acceptul legat de respectarea regulamentului dar observ ca e degeaba. Faptul ca ti-ai facut alt cont si ca ne acuzi de abuz, nu iti rezolva cu nimic situatia. O chestie de bun simt era ca sa recunosti ca ai gresit si sa iti corectezi gresala nu sa fi arogant cu noi. Sanatate! Mda......astia-s oamenii, Max, astea-s vremurile, asta-i societatea noastra : incalcam cu tupeu maxim legea, iar daca suntem avertizati, iar apoi penalizati in limtele legii, se cheama ca am fost abuzati.........:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeman Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: salutare Ma numesc Octavian traesc in Jibou jud.Salaj si sunt nou in forrum.Am un Freelander din 1999 diesel pe care vreau sa-l prepar cit de cit pt.drumuri grele asadar orice sfat imi va fi de mare ajutor.Multumesc tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: salutare Ma numesc Octavian traesc in Jibou jud.Salaj si sunt nou in forrum.Am un Freelander din 1999 diesel pe care vreau sa-l prepar cit de cit pt.drumuri grele asadar orice sfat imi va fi de mare ajutor.Multumesc tuturor. Bine ai venit Despre Freelandere se discuta aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?542-Freelander S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
indy Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Dupa ce mi-am chinuit (cu grija si afectiune) actuala masina pe diverse forestiere, am decis ca urmatoarea trebuie sa fie neaparat 4x4 cu veleitati de off-road (no offence pt posesori, dar SUV-urile nu-s de mine), asadar iata-ma-s printre voi. Abia astept sa frunzaresc forumul si sa acumulez informatii interesante care sa ma determine sa decid exact ce model voi achizitiona. Pana acum, sunt foarte entuziasmat de Wrangler... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sphynx Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare,sunt Dragos din Ploiesti si pt moment nu am un 4x4.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lui cat Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna , sunt luiza si vreau un jimny.cam de cand am actuala masina vreau un jimny adica din 2005; poate anul asta reusesc :old sa-mi cumpar unul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nina Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Nina , locuiesc in Austria si am o Navara D40 automatica, 2,5 litri , cu 190 CP din 2010.Sper ca este in Club un loc si pentru noi.Multumesc. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spinner Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Numele meu este Marius si sunt din Bucuresti. Momentan sunt posesorul unei Alfa Romeo 147 si membru in Alfaclub. Probabil unii dintre voi se vor intreba ce caut pe aici, raspunsul este simplu: informatii si sfaturi. Intentionez sa cumpar o masina cu tractiune integrala si garda la sol decenta (inca nu stiu exact ce, dar sa aiba 2 usi), astfel incat am considerat ca aici pot gasi cele mai multe si mai utile informatii. Cu stima, Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad0025 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Vlad si conduc un Freelander 2 (2007) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubu_021 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt andi, din bucuresti si trebuie sa fac primul post ca sa vad sectiunea toyota... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby88 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc bobby,am 24 ani si sunt din deva,sunt posesorul unui nissan patrol k160 3,3 d, imi place mult natura si tot ce tine de cutreierat dealurile,in special offroad.multa stima si toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit!!! :h5 Sunt Lucian din Ploiesti, de fapt din Chitorani si sunt pasionat de off road! Am un Patrol de 3.3L alb. :ca Am participat cu prieteni din Ploiesti :dr1 la o actiune Umanitara, miercuri in jud.BZ. Toate cele bune! :tk 1 Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine ai venit pe la noi @lucica! :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ne-ai gasit :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate