Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari, ma numesc Tavi am 28 ani si sunt foarte pasionat de off road , am achizitionat recent un mitsubishi L200, urmand ca in maxim o luna sa reusesc sa ii fac toate modificarile necesare pt. a participa si eu alaturi de voi la iesirile de la sfarsit de saptamana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

ma numesc Adrian Burca , am 33 ani, sunt din Bucuresti, sector 3, job - de luni pana sambata in vanzari materiale pentru constructii.(facem schimb de sfaturi!!!)

Am avut un Frontera din 95 5 usi 2,3 td -dar mi l-a confiscat sotia -si abia am scapat de el (prob mecanice)...

Acum si-a luat(sotia) un vw tiguan 4motion(pt oras)...Eu umblu cu un polo (din cauza job-ului trebuie sa am masina mica,economica si sa incap in orice loc de parcare pe aici prin buc-cine e din buc stie ce prb e cu locurile de parcare)

Dar....anu asta vreau sa achizitionez un 4x4 doar pt offroad, de aici si inscrierea pe acest site, asa ca sper sa primesc cele mai bune sfaturi pt achizitionarea unui " fier".

Din cautarile mele cred ca ma opresc la : Toyota & Nissan

Cu stima

Adrian Burca

0726262623

http://www.b2b.co.ro

adrian@business-2-business.ro

Link spre comentariu

Buna dimineata,

Eu sunt Florin zis FLO si impartasesc aceeasi pasiune cu voi.

Intentionez sa-mi achizitionez o masina de teren Lada Niva 1.7i pe care sa o pastrez foarte aproape de stock si sa-i exploatez decent calitatile.

Am terminat Politehnica din Bucuresti si ...

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Adrian, am 42 de ani, din Brasov.

Sunt inginer electro, hobbyuri; pescuit si vanatoare.

Conduc acum un Pajero scurt, clasic din 2004, 2.5Tdi care e pe cale de a fi transformat doar o tara (bodylift 5cm, dots-uri sau flanse de vreo 3cm, un airocker si pe fata -pe spate "ezista" din fabrica, troliu). Si o revizie completa.

Daca imi ajuta astrele urmeaza anul asta un Rubicon nou nout preparat direct in fabrica cu punti de ceva TAF daca se poate. Pacat ca nu-s electrice, sa fie in domeniul meu:ha:.

Samurai-ul l-am vandut si sa nu mai aud de ele!

Diferenta intre noi pescar/vanatorii si offroaderii este ca noi nu tinem sa ne rupem masinile ABSOLUT de loc, le conducem cat e drumul cat de cat in siguranta, dupa care TALPA e sfanta!

Multumesc de primire,

Adi

Pajero clasic SWB din 2004, V20/VE21, motor 4D56, 2.5TDi
Link spre comentariu

Salut,ma numesc Marius am 17 ani si sunt un pasionat de off-road,m-am inregistrat pe acest forum pt.a a citi si afla mai multe informatii privind domeniul off road.

Pasiunea pt. off road mi-a intrat in sange atunci cand tatal meu a cumparat un Hyundai H-1 4x4 si am mers cu el prin paduri,zapezi etc,mi-a placut enorm,acum nu mai avem nici o masina si urmeaza sa luam anul acesta prin vara o masina 4x4,poate o Toyota Hilux sau un Mitsubishi L200.

:C
Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Bogdan, am 21 de ani,student, sunt pasionat de off-road si de vanatoare! Am condus masini de teren pe off-road iar acum intentionez sa imi achizitionez propria "jucarie"...

M-am inscri pe forum pentru a ma ajuta de exprienta celorlalti Off-roaderi in alegerea unei masinute...

Link spre comentariu

Salut!

Numele meu este Florin, am 40 ani, sunt inginer, placerea mea este sa modific masini.

De mai multi ani am primit "virusul" pentru off-road si masini de teren.

Pana acum am condus masini de imprumut dar vreau sa-mi cumpar un Nissan Patrol sau un Mitsubishi MK2 pe care sa-l modific.

Ma bucur ca existati:cl

Link spre comentariu

Hello

Ma numesc Sebastian si de ceva vreme urmaresc forumul.Detinem o casuta la munte si avem nevoie de o masina puternica 4x4 care sa ne ajute cu treburile casei iar eu doresc sa imbin treburile "casnice" cu pasiunea mai veche pentru offroad.

Mersi

Link spre comentariu

Pai inca nu m-am hotarat ce sa iau,dar tind spre ceva 2,5-3l tdi de preferinta stoc pe care sa il pot modela dupa dorintele mele si avand in vedere ca ar fii o masina hobby/magar de lucru va fii ceva mai vechi un pic.

Link spre comentariu

Salutare tuturor , ma numesc Marin Tiberius , sunt din Ploiesti , am 35 de ani si sunt pasionat de tot ce inseamna 4x4 . Posibilitatile m-au oprit la un Land Rover Freelander 2.0 di din 2000 , masina care imi satisface si nevoile familiei si setea de aventura , munte , aer curat si nu in ultimul rand de intalniri cu oameni muscati de acelasi ,,microb'' .:cl

Salut Tibi si bine te-am gasit! :lr

:2dr

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Re: Probleme P38

Ti-as raspunde la salut dar nu am la ce... te rog citeste intai regulamentul, apoi fa-ti o scurta prezenatre aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page301 , apoi poate vei primi si ceva raspunsuri care sa te ajute.

sant Tilica Cristian din gura humorului jud.SUCEAVA .off road bucovina.ma poate ajuta cineva la problema cu cutia.VA MULTUMESC

Link spre comentariu

Salutare din Ploiesti.

Ma numesc Laura Prisaciuc si datorita sotului (Plitz) si a numerosilor prieteni cu acest hobby, am luat si eu microbul.

Cum nu e frumos sa intri pe contul altuia, a trebuit sa ma inscriu si eu.

Bravo :cl , multe lucruri interesante si folositoare pe Forum.

Link spre comentariu

Salut! ma numesc Dragos, am 32 ani, sunt din Bacau si am un Jeep Grand Cherokee 2.7 crd din 2002. Abia mi-am cumparat aceasta masina si nu stiu foarte multe despre ea! Vreau sa invat mai multe de la voi, si in special despre off road! Va multumesc!

Link spre comentariu

Salut tuturor!

Sunt Dan din Slatina

Conduc o Toyota HDJ 100 din 2000. ,4,2. In pregatire pt 37" :banana

Si un FJ Cruiser TRD din 2007

Cam atat merita mentionat pe :cl

2003 Lexus LX470 :grin: 2006 Patrol Y61 33"

2010 Jaguar XKR :banana

Link spre comentariu

Salut tuturor!

Sunt Dan din Slatina

Conduc o Toyota HDJ 100 din 2000. ,4,2. In pregatire pt 37" :banana

Si un FJ Cruiser TRD din 2007

Cam atat merita mentionat pe :cl

Bun venit!

Hai ca meritam si niste poze cu utilajele.

Si mai ales niste detalii despre pregatirea 100-ului pt 37"

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare