farmfly Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sant din Braila, zburator de deltaplan in zona Dobrogei. Cum deltaplanul trebuie sa ajunga sus pe varful muntelui inainte de a arata ce poate, trebuie sa investesc putin in stiinta 4X4 pentru a putea zbura din locuri mai putin accesibile! Felicitari pentru calitatea forumului ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Deci ai si nevoie de sofera sa vina unde aterizezi... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bimbasul Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Mircea, Bucuresti, fara o pasiune "devastatoare" pentru offroad. Numai ca alte pasiuni ma fac "dependent", din cand in cand, de 4x4 pentru a ajunge in locuri izolate (foto, diving, climbing). Si cum no. 2 (junior) e pe drum...de acum light offroad. Nu sunt aici pentru a lega prietenii si a "ma da" cu masini pe coclauri (desi ii urmaresc cu respect pe cei care fac asta) ci doar pentru a fi la curent, in masura in care am nevoie, de minime cunostinte pentru a merge dintr-un loc in altul, uneori, obligatoriu mai motorizat decat mi-as dori. Editat Februarie 25, 2012 de Bimbasul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoamati Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Numele meu este Doru și sunt din Loc. Reghin, Jud. Mures. Ma bucur să fac parte din aceasta frumoasa echipa. http://forum.club4x4.ro/images/smilies/club4x4.gif Mult succes tuturor !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Costel din Sinaia am 51 de ani si am facut offroad cand eram mai tanar ,acum am un mitsubishi pajero 2800 tdi lung de 7 locuri si in functie de timpul liber mai fac iesiri offroad asa ca astept invitatii de la voi cand mai faceti iesiri in zona: Baiului ,Bucegi ,sau oriunde in judetul PH sau BV. Sunt vechi admirator al clubului 4x4 si va felicit pentru toate actiunile pe care le faceti. Sper sa pot sa fiu alaturi de voi la unele din actiunile voastre . Editat Februarie 25, 2012 de staicucostel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiv Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Mihai, din Constanta si am un Freelander 1.8i Fac offroad in toate modurile posibile, pe picioare, pe 2 si 4 roti. Deocamdata am un SUV dar vreau sa creasca intr-un Off-roader. Multumesc pentru faptul ca ma primiti in comunitatea voastra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Prowler Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Dragos,sunt medic dermatolog, ma pasioneaza offroad-ul acum sunt in cautarea unei masini... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu.cata Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Ma numesc Catalin din Bucuresti ,sant posesorul unui Land Rover Freelander din 2005 mortor 2000 td4 si ma bucur sa pot fi alaturi de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebylos Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc Sebastian sunt din constanta , am un suzuki x90 din 1996 4X4 cu motor 1.8 20valve turbo si 200 + cai . Imi cer scuze , data trecuta am prezentat intai masina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu esti cuminte deloc cu masina ai, fuge de rupe 150cp cu soft stagiul unu... Felicitari, apreciez proiectul tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris DaihastuF Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Cris Daihastu din Bucuresti, posesorul unui Feroza EL -II din 1993, inca neinmatriculata, nu stiu inca daca o pot inmatricula cu depreciere sau ca utilitara!? Va multumesc si ne auzim pe forum:alam sa pun si poze in curand. P.S Adm. Astral este OK !?:f2:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Cris Daihastu din Bucuresti, posesorul unui Feroza EL -II din 1993, inca neinmatriculata, nu stiu inca daca o pot inmatricula cu depreciere sau ca utilitara!? Va multumesc si ne auzim pe forum:alam sa pun si poze in curand. P.S Adm. Astral este OK !?:f2:tk :W:cl:h5....mai mult decat ok ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebylos Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu esti cuminte deloc cu masina ai, fuge de rupe 150cp cu soft stagiul unu... Felicitari, apreciez proiectul tau. Multumesc , nu merg cu viteza deca plec mai tare de pe loc , si poate mai fac fac un drift in parcare la aqua dar in rest nu merg cu viteza , ca nu ai unde , ii umilesc pe frustratii cu bmw ,s-uri sau alte fite la semafor pana in 60 care se uita la x90 ca la o caruta si rad :)). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Multumesc , nu merg cu viteza deca plec mai tare de pe loc , si poate mai fac fac un drift in parcare la aqua dar in rest nu merg cu viteza , ca nu ai unde , ii umilesc pe frustratii cu bmw ,s-uri sau alte fite la semafor pana in 60 care se uita la x90 ca la o caruta si rad :)). Nu cred ca poti sa spui o marca si sa-i asociezi cu frustrati. Sunt convins ca perfromantele sunt spectaculoase la puterea si cuplul de acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Bogdan Popa sunt din Bucuresti sunt casatorit ,am un copil si am 45 de ani.Conduc din iunie 2011 un Mitsu Pajero Sport fabricatie 2006.Imi place comunitatea voastra si am decis sa ma alatur si eu.Va multumesc de gazduire si doresc forumului viata lunga!!!:old 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ai venit si sper sa-ti fie de folos forumul.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi_O Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! ma numesc Adi Oprea am 31 de ani si privesc deocamdata cu jind la posesorii de 4x4! Sunt un iubitor de adrenalina obtinuta pe cale naturala din sporturi extreme. Bine v-am gasit!! Momentan am o skoda octavia 2 si imi doresc f mult o jucarie care sa ma duca spre nemarginitele culmi ale fericirii pe care majoritatea dintre voi le-ati simtit deja. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt o membra nou nouta a forumului, fac parte din Transsylvania Offroad Club de putina vreme dar sunt pasionata de offroad si ma voi implica atat cat timpul imi va permite in activitatile de aici de la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FLORIN-SB Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara si bine vam gasit. Ma numesc Florin si sunt posesorul unui OPEL FRONTERA 2,0 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cseke Alexandra Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alexandra si imi place offroadul! Am o masina Suzuki Vitara si as vrea sa o schimb. Ce imi recomandati? Editat Februarie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ati venit :wink:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor vinde skoda si i-ati un 4x4 ca sa poti sa-ti indeplinesti placerile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Am o masina Suzuki Vitara si as vrea sa o schimb. Ce imi recomandati? ...s-o schimbi daca asta vrei... .:grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cseke Alexandra Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Pai asta si vreau, sa o schimb, dar nu stiu cu ce. Ma gandeam ca poate primesc vreun sfat, cu ce as putea sa o inlocuiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladgsm1 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 salut Buna ma numesc vlad sant nou pe acest forum,mi-am luat de curand un suzuki vitara,imi place foarte mult muntele si noroiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate