Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut Florin ma numesc, am ajuns la voi noroiosilor in cautarea unui camion mare inalt si ieftin :banana, de preferinta patrol sau ceva in doua usi cu bena.

Era sa uit ceva care se preteaza mersului pe ulei/motorina daca aveti sugesti astept PM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutari tuturor

Salut si bine v-am gasit.

Numele meu este Dan - 35 ani - asa cum se vede sunt de langa bucuresti, si sper sa intru si eu pe deplin in aceasta comunitate - in sensul ca sper ca in curand sa achizitionez un "device" pentru a-mi potoli nevoile porcesti de noroiala...

Sunt absolut convins ca voi gasi in dumneavostra un sprijin serios in ceea ce priveste cea mai noua pasiune a mea - off road-ul!

Ca alte damblale cred ca ar fi de mentionat motoiclismul, acvaristica ... si ar mai fi cateva.

Sa ne citim cu bine pana una alta, sa auzim numai d-alea bune, si sa ne vedem pe (langa) sosele!

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Adi, sunt din Valea Jiului, 34 de ani si sper ca in curand posesorul unui Sami, urmaresc acest forum din 2009.... si pot spune ca mi-a fost de mare ajutor. :tk

Ai dracu" rusi au fost romanii...
Link spre comentariu

Re: salutari tuturor

Salut si bine v-am gasit.

Numele meu este Dan - 35 ani - asa cum se vede sunt de langa bucuresti, si sper sa intru si eu pe deplin in aceasta comunitate - in sensul ca sper ca in curand sa achizitionez un "device" pentru a-mi potoli nevoile porcesti de noroiala...

Sunt absolut convins ca voi gasi in dumneavostra un sprijin serios in ceea ce priveste cea mai noua pasiune a mea - off road-ul!

Ca alte damblale cred ca ar fi de mentionat motoiclismul, acvaristica ... si ar mai fi cateva.

Sa ne citim cu bine pana una alta, sa auzim numai d-alea bune, si sa ne vedem pe (langa) sosele!

Salut si bun venit!!!Cauta pe sectiunea Vanzari Cumparari ...poate vezi ceva care te aranjeaza...Bafta la cautat!

0744.374.122.
Link spre comentariu

Salut, sunt o noua membra a clubului din Timisoara si as dori sa aflu mai multe despre tot ceea ce inseamna Offroad! Ma puteti ajuta cu un sfat, o idee, orice?

As dori sa achizitionez o masina pt offroad.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Hello

Ma numesc Sebastian si de ceva vreme urmaresc forumul.Detinem o casuta la munte si avem nevoie de o masina puternica 4x4 care sa ne ajute cu treburile casei iar eu doresc sa imbin treburile "casnice" cu pasiunea mai veche pentru offroad.

Mersi

Salut. Te sfatuiesc sa -ti iei un g e cel mai tare din fabrica....

Salutare!!!

Sunt Cat din Iasi. Am un Land Rover Discovery si sper sa-mi fie de folos si sa ma distrez cu el.

Salutare! Pentru distractie si implicare vorbeste cu Robert www.offroadclubiasi.ro un club foarte serios si mare..

Salut, ma numesc Alexandra si imi place offroadul!

Am o masina Suzuki Vitara si as vrea sa o schimb. Ce imi recomandati?

Salut! Mercedes g

Salut,

ma numesc Dragos,sunt medic dermatolog, ma pasioneaza offroad-ul acum sunt in cautarea unei masini...

Salut! Eu recomand cu caldura mercedes g..

Salut sunt Daniel,din Iasi,30 ani, detin un Wrangler din`90 2,5

Salut! Iti recomand www.offroadclubiasi.ro sunf foarte seriosi si saritori baietii de acolo..

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare, bine ai venit in comunitatea celor pasionati de 4x4 :br Prezinta-ne si masina te rugam .

Un Pajero ce din fericire a mers doar pe strada pana acum, fiind in stare tehnica foarte buna. E varianta 2.5 diesel. Are cauciucuri Yokohama gelander 265 / 70 r15 A/T - S M+S in stare impecabila, pe care vreau sa le dau si sa o incalt cu Sahara / Cross Country / Traker

IMG_8456-1.thumb.jpg.90eee7bb728440802f443e3265ed087e.jpg

Link spre comentariu

Salutare tuturor!Ma numesc Alin si de curand mi-am achizitionat un Range Rover an 1999 si spre ghinionul meu se pare ca am dat de probleme.Sper sa gasesc rezolvarea lor cu ajutorul vostru.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Salut si bun venit!!!Cauta pe sectiunea Vanzari Cumparari ...poate vezi ceva care te aranjeaza...Bafta la cautat!

Multumesc frumos pentru buna primire.

Despre achizitie, inca sunt in faza de studiu, inclusiv a pietii de profil. Totusi mi-am format o parere, si chiar o "directie" - dat fiind faptul ca sunt rookie.

Ma gandesc la un carabus - un samurai din zona 96-98 pentru a fi si ieftin si inmatriculabil usor. Nu vreau sa ma complic cu inmatriculare pe alta tara (Bg de ex) pentru in acest moment nu stiu cum "functioneaza" lucrurile astea.

Din cate am citit pare ca saurache e tocmai buna pentru un entry-level asa ca mine. :wink:

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru buna primire.

Despre achizitie, inca sunt in faza de studiu, inclusiv a pietii de profil. Totusi mi-am format o parere, si chiar o "directie" - dat fiind faptul ca sunt rookie.

Ma gandesc la un carabus - un samurai din zona 96-98 pentru a fi si ieftin si inmatriculabil usor. Nu vreau sa ma complic cu inmatriculare pe alta tara (Bg de ex) pentru in acest moment nu stiu cum "functioneaza" lucrurile astea.

Din cate am citit pare ca saurache e tocmai buna pentru un entry-level asa ca mine. :wink:

Cauta la Mica publicitate la Vanzari 4x4 ...parca sa zic ca am vazut ceva...Samurai sau Jimny...oricum uite-te si acolo...:h5

0744.374.122.
Link spre comentariu

Buna Ziua.

NUmele meu este Rednic Sorin Ioan şi sunt din Sighetu Marmaţiei, Maramureş. În "coloana auto a familiei" deţin un Mercedes C200, un cabriolet Opel Tigra, iar mai nou un Freelander Td4 hardtop. Împreună cu un prieten mai scoatem sufletul pe dealurile patriei dintr-un G klase (proprietatea lui şi întreţinerea mea). Citesc de aproape un an postarile de pe forum atât la secţiunea Mercedes G-klase cât si la Freelander; interesante opinii şi sfaturi iar multe dintre ele demne de bagat în seamă, sens în care am decis să particip şi eu la această respectabilă comunitate. Multumesc pentru primire.

Link spre comentariu

Salut !

Valentin, din Bucuresti, Opel Frontera Sport A , 2000 cmc benzina. Masina o am din noiembrie.... Am reparat cite ceva la ea si pentru un incepator cred ca isi va face treaba. Nu e masina de zi cu zi, ci doar de iesiri mai "aventuroase"

Va citesc de citeva luni, am fost si la Impotmoliada din decembrie ca spectator.

Invatacel in ale offroad-ului, nu-mi propun offroad extrem ci doar cit poate duce masina.

Editat de vivasilache
Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Madalin - 28 ani - Vaslui , locuiesc in Bucuresti.

4x4 e momentan o tentatie pentru mine, care creste pe zi ce trece.

Sper ca pe viitor sa achizitionez ceva , chiar de la voi ;)

Link spre comentariu

Salut! M-a numesc Adrian, sunt din Onesti dar locuiesc in Irlanda de 10 ani, m-a bucur ca v-am descoperit avand acest microb ”offroad”. Sun incepator in materie, microbul l-am descoperit intamplator intr-un concediu aventurandu-ma ceva mai departe de asfalt cu masina acum vreo 3 ani cu un RAV4 din 96 pe care il aveam de vreo 5 ani si pe care nu-l despartisem de sosea, am fost super incantat de senzatii si de performantele masinii in teren...(categoria usoara) oricum acum e vanduta (tot in familie ca e prea buna de instrainat) si am cumparat recent un nissan mistral (terrano 2) scurt ,, sa trec la categori grea

Felicitari pentru forum, e fantastic cate poti afla si descoperi, m-a bucur ca sunt cativa ”offroad-isti” de nadejde si cu experienta in zona Onestiului de la care as avea ce invata,,, concedii daca ar fi mai multe....Cu stima!:tk

peugeot 406 hdi

rulota ”sprite esprite”

nissan mistral (work in progress)

Link spre comentariu

Salut,

Astazi m-am inscris si eu pe forum si am si inceput sa il "studiez".

Nu pot spune ca Mitsu Outlander ce il am e un 4X4 veritabil ,dar se descurca destul de onorabil.

:2830912117:
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare