Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut , ma numesc Zoltan Arpad si am ca nou hobby dorinta de a imi pregati un Ims pentru Offroad. Am pus pe el un motor de Toyota 2500 cc benzina de pe un van si cutie si punti de daihatssu Rocky. deci mai e Ims doar ca caroserie. Sper sa invat multe de forum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stima si Respect

Ma numesc Boda Stefan si sunt din Arad. Posed de ceva vreme agregatu (Grand Cherokee ZJ din 1993 5200cc), chiar am modificat cate ceva la el. De curand m-am mutat la tara si il voi folosi mai intens. Iubesc noroiul de pe vremea copilariei (endurist impatimit). Sunt convins ca voi gasi sfaturi utile aici.

jeep.thumb.jpg.fa84dacc3fd66f28437f5a653b8f8f14.jpg

Nu zbura mai tare decat ingerul tau pazitor!!!:dr1
Link spre comentariu

salutam

Buna ziua!Ma numesc Florin,locuiesc in Roma ,Italia si tocmai am achizitionat un Nissan Terrano II,2,7TD fabricatie 1996.Masina a fost dragoste la prima atingere,dar ca orice masina veche are problemele ei.

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc ClaUDIU si sunt un offroder incepator.Locatie BRAILA.Masinile 4x4 pe care le-am avut(in ordinea de achizitie):

-ARO 10 an 90 cu motorizare dacia (1310), mergea perfect 4x4 dar mi-a cam dat batai de cap carburatorul(consum peste 15)pana lam schimbat.Am ramas cu o parere foarte buna despre aceasta masina piese ieftine saream snturi si mergem pe campuri fara sa ma doara inima..

-SSANG YONG MUSSO an 99'' SUV(nici cal nici magar ci catar:g)motor 2900 td ,motor si transmisie mercedes,dotari peste dotari.Si de aici incepe povestea:Ma lasat cutia(manuala) treptele 1,2,3 am facuto ,ma lasat reductorul si o planeta,si uite asa am ramas cu tractiune spate de radeau de mine si cei cu tico iarna.Pareri ....hmmm pentru sosea parere bunicica,pentru off parere proasta dinj cauza reductorului care este electrovacumatic.

-JEEP GRAND CHEROKE an 94 motor 4000cm benzina.dotari full.am achizitionato cu cutia hidramata stricata(schimba treptele cand vroia),consum 15 pe computer.WOOOW ce masina si ce putere(ce dealuri am urcat asa cu cutia cum era ea).RESPECT JEEP.Multumesc forumistilor care miau dat sfaturi la momentul respectiv si scuze ca nu am mai intrat pe forum.

ULTIMA ACHIZITIE PAJERO MK2 LUNG CU 7 LOCURI.SI DE AICI INCEP:

l-am achizitionat de o saptamana, a avut volan pe dreapta(uk) l-a schimbat fostul propietar pe stanga(caseta,pod pedalier,frana,toata partea mecanica) aici incepe problema mea am bord de stanga nemontat,si instalatia aproape 50 la suta prelungita si daca nu gasesc in curand un electrician bun il dezmembrez ca deja nu se baga nimeni la iel si mi-a si scos peri albi.asa ca va rog frumos dak stiti un electrician priceput in braila sa imi dati si mie de stire.

cam atat despre mine

Editat de Astral
Link spre comentariu

salut! sunt nou pe-aici si n-am inca o masina de offroad... vreau un nissan patrol... m-am mai folosit de unul sa-mi car barca de colo colo, si mi-a placut! nu prea stau prin tara si m-am inscris in acest club in urma impresiei f puternice de iarna trecuta cand membrii club4x4 ajutau persoanele surprinse de nameti. sunt alaturi de voi si va sustin!

p.s. am sa fiu o pacoste. stiu cu cheia, surubelnita, strung s.a. , dar nu stiu nimic despre tuningul offroad...

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Levi din Satu Mare, medic veterinar, dar iubesc si natura asa ca am nevoie de un 4x4 valabil. Momentan posed un Suzuki Vitara, 1.6, dar in curand vreau sa achizitionez un nissan y61 lung. Pa!!

Link spre comentariu

[Ma numesc Dragos Nicusan 33 ani, din Mures. Curand am achizitionat masina de teren un L200 din 2008. Vreau sa invat sa il folosesc corespunzatorinvatand din experienta celor de pe acest forum. Imi plac noroaiele dar nu le-am strabatut decat cu motociclete acum venind vremea celor 4 roti.

Link spre comentariu

Salut ,

sunt ovidiu si am un mitsubishi outlander din 2006 ... nu sunt sigur ca este bun de ceva pe offroad cum vad masinile de pe forum, insa sunt convins ca pe asfalt recupereaza :))

deocamdata nu am poze, dar vor venii foarte repede.

Link spre comentariu

Hi Everybody,

Unfortunately i dont speak romanian but wants to change it :)

I write to You from Poland. I have LR discovery 300tdi prepared to expeditions, not hardcore off road.

On july I and my friends plan to tour around Romania.

I was in Romania on motorcycle trips a few times but never on my car. In this year we plan off road travel in the most interesting parts of Your beautiful country. I register on the forum to read some info about country, nature and cool roads ands offroads tracks. If you have any gps tracks or sites with routes i will be grateful.

greetings

Michal

Link spre comentariu

Salut,

numele meu este Dan si sunt din Brasov. Din dec 2011 sunt posesorul unui Ssangyong Korando 2.3i din 1997.

Numai bine,

Dna

SSangYong Korando 2.3i GPL
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare