Bogdan Poenaru Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Bogdan Poenaru, posesor de Samurai de vreo 10 ani. Imi amintesc cum ca la inceput nu stiam ca pentru a conferi tractiune puntii fata, trebuie "sa invarti ca la ARO", cum imi explica un prieten modul de anclasare a satelitilor... Acum, nu sunt la un nivel foarte departe de cel de atunci, dar incerc sa progresez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulllro Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut cu respect fani offroad. Paul ma numesc si ma bucur de un pajero mk2 2.5d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shomo Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Dan si posed un Samurai `88. Imi place ideea de off-road dar pana acum nu l-am folosit decat la sarcini usoare. Pe viitor intentionez o preparare potrivita. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Razvan si pentru moment studiez piata in vederea achizitionarii unui Land Rover Discovery 2. Cu stima "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt din Ploiesti si dupa ce am rasfoit forumul timp de doua saptamani, pentru informare, m-am decis sa imi fac si un cont, ca sa devina oficial. Nu am deocamdata masina de off-road dar intentionez sa imi achizitionez una cat de curand si trebuie sa recunosc ca informatiile accesate aici m-au ajutat intr-o mare masura. Am avut un 4x4, care si-a facut treaba si m-a scos de multe ori din situatii mai dificile. Nu am facut off, dar am avut nevoie sa cuplez si reductorul... Desi lucrez in IT, am ceva cunostinte de mecanica si imi place sa lucrez la masina(a mea, sau a sotiei). In momentul cand imi voi cumpara o masina sa merite a fi mentionata aici, voi atasa si fotografii. Voi posta mai mult in sectiunea de Pajero... Cu respect Alex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kid_traian Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Si bine v-am gasit. Traian ma numesc, sunt tanar si am venit sa fur "meserie":grin:. Locuiesc in Oradea, si tata mi-a "injectat" acest virus, placut, in vene. Deocamdata nu beneficiez de nicio masina ( aviz "mutule-tata" ), dar sunt copil in privinta carnetului, aprox 1 luna. Doresc sa invat cat mai multe despre off-road, si sunt convis ca voi si reusi, aici, alaturi de :cl. Multumesc ! O zi frumoasa tuturor.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remy1963 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Sunt Remus si incerc si eu sa ma alatur acestui grup minuntat. Am un "mic"Nissan Patrol 2.8 TD fabricat 1992, Iberica. Spun ci de la care l-am luat ca ar fi fost utilizat in Spania de catre politia lor. Il am de 7 ani si cam necesita niste reparatii dar pentru asta ne mai auzim. Cu respect, Remus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata21 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Salut Numele meu este Catalin am 20 de ani ,din Bucuresti si sunt un impatimit al masinilor 4x4 in special Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby88 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit!:ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.vn Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Florin , ma numsc, sunt din Focsani, tocmai am cumparat un Freelander 1,8 din 98 in 5 usi. Nu ma pasioneaza off roadul dar lam cumparat pentru ca imi place modelul. Nu cred ca o sa vada vreodata noroiul , dar poate o sa ma bucur de 4x4 pe zapada la iarna care vine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Florin , ma numsc, sunt din Focsani, tocmai am cumparat un Freelander 1,8 din 98 in 5 usi. Nu ma pasioneaza off roadul dar lam cumparat pentru ca imi place modelul. Nu cred ca o sa vada vreodata noroiul , dar poate o sa ma bucur de 4x4 pe zapada la iarna care vine. Daca ai ajuns pe forumul nostru, s-ar putea sa inceapa sa te pasioneze....... :W:cl:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut cu respect, ma numesc Cristi si sunt din Bucuresti, tocmai am foat virusat cu microbul off-road si mi-am cumparat un pajero 2,5 din 1994 pe care tocmai il pregatesc pt ce e mai rau,sper sa fac fata cu brio calitatii de membru club 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
billydump Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt nou pe aici si as vrea sa-mi cumpar un suzuki samurai. O zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ziua. Ma numesc Ciprian, sunt din Timisoara, tocmai am devenit posesorul unui Suzuki Samurai si as vrea sa-l customizez cu ajutorul vostru. Va doresc numai bine....:banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt un mic pasionat de offroad acum mai mult pe patrea de ATV-uri , dar in curand sper sa achizitionez un Suzuki Samurai. Sa auzim de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !Ma numesc Mardar Ciprian,am trei masini 4x4,un Touareg,Lada Niva si un Range Rover P38 am considerat ca asi putea sa-mi gasesc locul si pe acest forum. Editat Martie 15, 2012 de Mardar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
northwood Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Grigore Bogdan, Bucuresti. Conduc o masina de oras de la serviciu, nu conteaza marca, nu e a mea :) Singura masina proprietate personala este o Dacia 1310 Break din 1989. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei85 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Andrei, 27 de ani, din Bucuresti. Citesc cu placere acest forum de ceva timp, cu toate ca nu am habar de off-road. In prezent ma dau cu un Fiat Doblo. Va salut cu :rsp !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian.l Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ciprian din IAsi, conduc un passat 2011 ca si masina de servici si un passat 2007 sportline masina personala. Mai nou ma uit dupa un 4X4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Stima tuturor, Ma numesc Ionut, sunt din Tg-Jiu Sunt nou in breasla si vreau sa invat de la voi. Masina mea, Suzuki Vitara 1.6, 8valve, 1997 :) http://s13.postimage.org/blyahcdk3/Imag068.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut cu respect, ma numesc Cristi si sunt din Bucuresti, tocmai am foat virusat cu microbul off-road si mi-am cumparat un pajero 2,5 din 1994 pe care tocmai il pregatesc pt ce e mai rau,sper sa fac fata cu brio calitatii de membru club 4x4 semeni mult de tot cu mine :) Prezinta-ne si masina mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remy1963 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut cu respect, ma numesc Cristi si sunt din Bucuresti, tocmai am foat virusat cu microbul off-road si mi-am cumparat un pajero 2,5 din 1994 pe care tocmai il pregatesc pt ce e mai rau,sper sa fac fata cu brio calitatii de membru club 4x4 Te salut si eu, Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remy1963 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Grigore Bogdan, Bucuresti. Conduc o masina de oras de la serviciu, nu conteaza marca, nu e a mea :) Singura masina proprietate personala este o Dacia 1310 Break din 1989. Salut, Nu-ti face probleme, si eu pana acum 7 ani doar imi doream un 4x4 acum il am si este masina buna la toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remy1963 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !Ma numesc Mardar Ciprian,am trei masini 4x4,un Touareg,Lada Niva si un Range Rover P38 am considerat ca asi putea sa-mi gasesc locul si pe acest forum. Salut! Niva din poza este a ta? Si eu ma gandeam la a-mi folosi Nissanul cam la fel! Chiar foarte tare, cel putin la resedinta de la tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stavros Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt stavros iubesc muntele si din dorinta de a ajunge cit mai repede la gol ...alpin...am ajuns, cu totul intimplator sa ma folosesc din timp in timp de un rav si pentru ca mi se pare o masina destul de firava si nu ma lasa inima sa o solicit prea tare, am inceput sa caut informatii despre experientele altora cu astfel de masini.. nu de alta dar trebe sa ajung totusi cu ea inapoi acasa asa am ajuns aici si VA SALUT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate