bayetas Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea ma numesc virgil locuiesc in cipru si sunt pasionat de tot ce este motorizat off road-ul fiind noua mea descoperire deci sunt nou in acest domeniu . sunt proaspat posesor de samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosteanucatalin Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Catalin si detin o Toyota Hilux. Sunt pasionat de offroad, locuiesc in Valcea, deci orice alt valcean este bine-venit sa dea PM sa iesim la un "ride". Am mai adus ceva modificari zilele astea. Mai am de lucru, sunt la inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STIN7 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Costin din Bucuresti,am 41 ani si sunt fericitul poprietar al unui PATROL Y60 2.8 diesel fabricat in 1997. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nechiti Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu e Nicky, am doar o Mazda 3, nu am inca un 4x4 personal, doar conduc un Nissan Terrano II de la job. Sunt in cautare de Samurai... Toate cele bune! traieste azi maine poate te cauta o gluga cu o coasa in mana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALBERTO Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Numele meu este Alberto,am 16 ani,sunt din craiova.Detin un OPEL FRONTERA si un ARO M461! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai1959 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui UAZ 469 avand ca provenienta stocurile MApN Masina este fabricata in 1972 are ceva peste 9000 de km la bord si se gaseste in faza de reconstructie, faza mult intarziata, din pacate din mai multe motive intre care cel mai important este timpul la dispozitie. Sunt interesat de schimbul de informatii cu privire la problemele legate de restaurarea masinii, cu mentiunea ca doresc sa o pastrez cat mai mult posibil in configuratia initiala. Pe langa batranul UAZ, inca nefunctional, mai am un ARO 320 cu motor L 25 cumparat "ca sa fie pe langa casa" si care se apropie de sfarsitul rolului pe care l-a avut dar, pe care as dori sa l pastrez poate numai dupa o posibila, sper, operatiune de schimbare a caroseriei astfel incat sa obtin un 324. Urmeaza sa pun si fotografii cu cele doua masini. Editat Iunie 10, 2012 de mihai1959 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmosu Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Alex Ciungu este numele meu! Sunt nou pe acest site cat si in lumea OFFROAD - asta insemnand ca sunt fara cunostiinte in domeniu dar vreau sa le capat in timp... Am un Pajero scurt cu motor de 2800 intercooler , an 95 , volan pe dreapta putin pregatit de offroad (asa l-am luat) Calitatea Primeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kosmo Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Cosmin si sunt din Sibiu. In ultimul an de zile am tot haladuit prin jurul Sibiului si am realizat ca sunt o multime de locuri accesibile doar cu o masina 4x4. Vreau sa achizitionez o masina off-road in viitorul apropiat si ma gandeam ca oamenii de pe forumul acesta m-ar putea ajuta sa fac o alegere cat mai buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozenel Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Mihai. Originar din Pusau City (Buzau) dar de ani buni pierde-vara prin capitala noastra europeana Bucuresti. Forumul il citesc cam de un an si jumatate - doi. Nu detin 4x4 dar din nevoie (pescar doritor de liniste) si dupa iarna aceasta in Bucuresti am luat hotararea ca iarna 2012-2013 sa nu ma mai prinda descoperit. Loganul si-a facut treaba pana acum dar sper ca pana la toamna sa mai ocup un loc de parcare langa el cu ceva mai potrivit nevoilor sezoniere. Mersi de atentie si bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pethorudolf Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Sunt din Cluj si particip alaturi de membri CERT Transilvania la iesiri off road si actiuni de binefacere. in momentul de fata caut o masina 4x4 pentru a-mi mari satisfactia la iesiri in tura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iahooo Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Am intrat pe acest forum din dorinta de a invata mai multe despre masini. Si unde, daca nu acolo unde sunt "chinuite" cel mai mult? :-) Il citesc din cand in cand insa acum m-am si inregistrat in speranta ca voi fi ajutat in alegerea (pentru inceput) unei masini 4x4. Detin un Suzuki SX4 4x4 insa as dori sa il mai menajez si sa folosesc o masina rulata pentru trasee mai grele. Plus ca as putea lasa SX4 pentru sotie ;-) Am mai citit anul trecut recomandari dar le-am uitat; voi folosi functia "Search" pentru dorinte similare, eventual voi deschide un nou topic. Rog sa ma atentionati daca pierd ceva din vedere in posturi sau daca ma repet - ar fi doar neatentie. Multumesc pentru timpul acordat. Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpanu Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt de obste din Buzau, traiesc de vreo 10 ani in Bucuresti. Nu detin un 4x4 adevarat, desi drumurile mele pe digurile si prin lunca Dunarii ar necesita cateodata prezenta unui offroader. Am in schimb un subaru forester 2.0x pe care l-am inaltat recent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
glucian Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Lucian si sunt din Bucuresti. Sunt pe cale sa achizitionez un Suzuki Grand Vitara 2001 pt iesiri weekend, concedii, pescuit in special. M-am inregistrat pe acest forum pt a afla cat mai multe despre masinile 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nemuro Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cosmin, din Bucuresti si am venit sa casc gura. Poate cine stie, dupa ce mai ingros portofelul ma si pricopsesc cu Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAIHATSU 4X4 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor DAIHATSU 4X4 Buna tuturor! Ma numesc Manu sunt din Orastie si de o perioada de timp sunt interesat de tot ce inseamna 4x4. Am desfasurat activitati de vanzare a autovehiculor 4x4 atat in trecut cat si in prezent(MITSUBISHI,SUZUKI,respectiv DAIHATSU). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulus Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor Club 4x4! Numele meu este Romeo si conduc un Freelander TD4 ES auto din 2001. De-a lungul timpului mi-am facut obiceiul de a ma inscrie pe diverse forumuri auto, in functie de masina pe care o conduceam si pot spune ca rar te lovesti de o problema care sa nu fie prezentata in forumul respectiv si careia sa nu-i gasesti rezolvare sau diverse sfaturi utile. Eu insumi sunt recunoscator si multumesc inca o data pentru informatiile de pe acest forum care sunt gratis si care necesita timp si atentie sporita pentru a le inmagazina. Am inceput cu mioritica Dacia si acum iata-ma cocotat intr-un Freelander. Familia mea indrageste acest model de Land Rover datorita liniei simple si robustetii caroseriei. Am ales modelul diesel pentru motorul BMW. Atat eu cat si sotia mea, speram sa o conducem multi km. de acum inaine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreeaN Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: buna buna....ma numesc Andreea, sunt din Hateg jud Hunedoara... mi-am achizitionat de curand un suzuki samurai (placerea sotului :) ) , ma pasioneaza si pe mine off-road-ul, detin un magazin de piese auto in orasul meu, ma mai pasioneaza cainii , iesirile in natura cu sau fara masinuta :) . va doresc o zi buna tuturor si va multumesc ca m-ati primit in comunitatea vostra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreeaN Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 buna buna..ma numesc Andreea...sunt din Hateg jud Hunedoara... mi-am achizitionat de curand un Suzuki Samurai. ma pasioneaza calatoriile in natura cu sau fara masinuta , masinuta este la mici modificari..poze mai tarziu :grin: . ma bucur ca m-ati primit in comunitatea voastra si sper sa aflu cat mai raspunsuri la intrebarile mele legate de samurai.o zi cat mai placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamX Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc George, sunt fericitul posesor a unui Land Cruiser 120! O masina extraordinara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gavanu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Cornel si sunt proaspat posesor de Nissan Terrano. Va salut si va doresc sa aveti parte de toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annddyy Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc adrian sunt din Bucuresti si sper cat de curand posesorul unui Mitsu mk2. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diuzzen Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, ma numesc Sava Adrian si sunt in cautare de un 4x4 pt. pescuit si vanatoare...ms pt. oportunitate :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ce buget ai la dispozitie pentru asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate