Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut. Ma numesc Pavel am 22 de ani si sunt nou in ale off-road si sunt detinatorul unui Grand Cherokee 2.5 din '97 .

Acest forum este foarte informativ si va multumesc. Unele topicuri m-au ajutat foarte mult.

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Ma numesc Sorin si pot sa spun ca sunt fericitul(sau ghinionistul) nu stiu inca , al unui Land Rover Discovery 3

Sunt Sorin si detin un Discovery 3

Editat de Astral
Link spre comentariu

Va salut pe toti,sunt Claudiu din Arad si vreau sa va intreb ce parere aveti despre Toyota RAV4 ca offroad? Pentru ca am incercat de cateva ori,dar am cam ramas impotmolit.Poate sa-mi spuna cineva daca se pot face ceva modificari la suspensie si daca se poate monta "troliu"?

Editat de claudiuxxl74
Link spre comentariu

Va salut pe toti,sunt Claudiu din Arad si vreau sa va intreb ce parere aveti despre Toyota RAV4 ca offroad? Pentru ca am incercat de cateva ori,dar am cam ramas impotmolit.Poate sa-mi spuna cineva daca se pot face ceva modificari la suspensie si daca se poate monta "troliu"?

Bine ai venit.:W

De ce nu deschizi un topic cu masina sa ne dai mai multe date si cu siguranta vei gasi si raspunsuri la intrebarile tale.:h5

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Stefan, am 20 de ani si multe vise. Unul dintre ele este o masina de off-road. Pt inceput mi-as dori un Aro.

Sunt student la Ingineria Transporturilor si Trafic , pasionat de masini si motoare.

Urmaresc de cativa ani acest forum si imi place foarte mult.

Link spre comentariu

Eu sunt Florin din Cluj si am o suzuki vitara 1997 2.0 tdi. Sper sa reusesc sa o fac sa mearga pe ulei vegetal. Am vazut ca pe acest forum sunt discutii intresante despre asta. Va salut!

Link spre comentariu

Buna sant Ovidiu din Seini Maramures, un admirator al off-road-ului am si eu un Suzuki Samurai

Si care ai luat locul 2 la Maramures Offroad Fest anul trecut la categoria Open. :grin:

Bine ai venit! :h5

Link spre comentariu

Iti recomand sa-i faci o resoftare speciala pentru a o adapta perfect la nou combustibil.

Dar de unde cumperi ulei vegetal?

Exista topic dedicat acestor discutii? De ce trebuie sa amestecam treburile aici?

Link spre comentariu

Buna

am un suzuki samurai putin modificat dar nu imi mai rezista puntile de aceea m-am gandint sa pun punti de nissan gr y60 pt ca sant rapoarte de 3,63 la recomandarea unor prieteni.

Am cutia de trasfer modificata si motor de 101 cp daca a facut cineva si ma poate indruma

Link spre comentariu

Salutare. Ma numesc George, sunt din Bucuresti. Am 43 ani si sunt novice in 4x4. Pana acum am avut numai turisme. Acum am un Freelander TD4 fabricatie 2003.

Link spre comentariu

Buna seara!

Sunt Mircea din Sibiu, am un subaru forester si un fiat panda 4x4.

Aproape in fiecare sambata urmaresc forumul si imi place ce faceti!

Felicitari si sunt cu ochii pe voi.

Link spre comentariu

Va salut pe toti pasionati de off road, numele meu este ionut si sunt de pe langa timisoara detin un tanc rusesc adica un nissan patrol din 1990 2.8i benzina de care nu am cuvinte sa va pot spune cat sunt de multumit. bine v-am gasit si la cat mai multe turatii.

Link spre comentariu

scurta prezentare

Salutare tuturor de pe acest forum..Ma numesc Narcis si sunt in Cipru, pentru inca un an,cred...Masina pe care o am este un land rover freelander din 1998, care mi-a mancat zilele..(Vorbeste lumea ca masina este a doua nevasta,ei bine eu pot sa zic ca am 4 neveste)...Masina este manuala 1,8 16v si am intrat in posesia ei acum doua luni..In curand o sa postez cateva fotografii..Va salut cu respect si DRUMURI BUNE

Link spre comentariu

Salut offroaderilor

Am si eu o masinauta de plimbat prin paduri si drumuri forestiere (Frontera A) dar ma intereseaza discutiile de aici si vreau sa aflu mai multe si eventual piese de schimb sau cauciucuri/trolii/proiectoare

Sper sa fie ok cu voi

Apropos sunt din ploiesti

Editat de matea bogdan
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Iustin , am 32 ani - detin un Mitsubishi Outlander 2.2. M-am alaturat acestui club din pasiune pt lumea 4x4 ( nu ma pot lauda cu o prea mare experienta in off-road). Sper ca intr-un timp destul de scurt sa pot sa-mi achizitionez un 4x4 veritabil .

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Turcu,sunt nou pe forum,am in familie o Toyota LC120 stock 2008 si un Hilux 2009 putin modificat(blocant spate de la ARB, scuturi Asfir, warn 9500XP si proiectoare IPF.

NDSC01809.thumb.JPG.8757e625a2ff1f726fbe3809030d9e7a.JPGDSC01802.thumb.JPG.f10099d4c06f9d6c1094f6695c932e37.JPGDSC01804.thumb.JPG.96b9ca09dd6a4066c3f1fc3238f44f5f.JPGDSC01807.thumb.JPG.f112dd30a7a5bfb5e54eea31d8e6eb85.JPGe auzim pe forum.

Link spre comentariu

photo.thumb.jpg.a2502050663c8086cb271a0d5aef48b6.jpg

Dupa cum spuneam,intentionam sa achizitionez un Nissan Patrol Y60 GR 4.2 Kat din 1994.Am intrat in posesia masinii,si pentru inceput am pus un set de anvelope de 31" Fimex.O sa urmeze un kit de inaltare de 5 cm pentru inceput si restaurare generala.

As dori sa aflu cam ce probleme au aceste motoare,daca stie cineva.

Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Adrian si sunt din Craiova. Sunt nou in domeniu, nu am o masina a mea, dar din bunatatea apropiatilor ma dau cu l200 si Patrol y61. Ca masina a mea imi doresc un patrol sau un pajero. Pana acum am practicat decat soft off road. Sper ca pe viitor sa am o masina a mea

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare