EDI OPREA Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, numele meu este edi oprea,am 45 de ani, locuiesc in rm.valcea,fac parte cu mandrie din clubul x3m offroad valcea inca de la infiintare si sunt posesorul unui mitsubishi pajero 3000 v6 "94. Am parcurs 11.000 km cu atv-ul,dupa care am trecut la clasa mare. As fi bucuros si onorat daca m-ati primi in randurile dumneavoastra. Editat Septembrie 19, 2012 de EDI OPREA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doua_beri Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Nae (Vasile Ilie) din Otopeni. Nu am maşină pentru offroad (încă) dar îmi plac activităţile outdoor. Pasionat de informatică, hărţi, bărci şi activităţi în aer liber. Am avut ocazia să ies în ultima vreme cu unii din membrii clubului şi am decis să ţin aproape, primul pas fiind crearea unui cont aici. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzutzy Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari ! momentan in cautare de fiara :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toaca Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt bulgaru. cristi bulgaru, din Bucuresti si conduc un mitsubishi pajero sport. Ma bucur sa ma alatur... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr_apostol Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Dragos si sunt din Ploiesti. Sunt in perioada de documentare in vederea achizitionarii unui 4x4 si datorita acestui site am invatat multe lucruri. Va multumesc. Numai bine si ceva mai mult, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trueblood Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Dragos si sunt din Ploiesti. Sunt in perioada de documentare in vederea achizitionarii unui 4x4 si datorita acestui site am invatat multe lucruri. Va multumesc. Numai bine si ceva mai mult, Dragos Banii sunt principalul factor, urmeaza modelul care ti-ar face cu ochiul ... si alte cele (consum, fiabilitate, costuri de intretinere ..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sal, coincidenta dar ca shi pe colegul de ieri tot de Cristi Bulgaru ( pt. ca ma cheama Cristi Ilie si stau in Bulgaria la Ruse :grin:) . Ma bate gindul sa ma i-au de offroad, am citiva prieteni care nu imi dau pace. Sunt aici pentru documentat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sal, coincidenta dar ca shi pe colegul de ieri tot de Cristi Bulgaru ( pt. ca ma cheama Cristi Ilie si stau in Bulgaria la Ruse :grin:) . Ma bate gindul sa ma i-au de offroad, am citiva prieteni care nu imi dau pace. Sunt aici pentru documentat. Pentru documentat ma aflu si eu aici . Probabil este cel mai bun forum de pana acum si am aflat o multime de lucruri. Bine ai venit. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris1badea Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Cristi, proaspat posesor(de vreo 3 luni) de mitsubishi pajero 2500 din 95. Nu mai are rost sa spun ca imi place off-road-ul. Pe langa asta ma dau in vant dupa munte si fotografie. Sper ca in curand sa incep (dupa buget) sa fac cate ceva la masinuta. In primul rand incaltata, pe urma...usor usor un troliu etc. Poze mai incolo, alea pe care la am acum sunt mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quercus73 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, numele meu este Marius, sunt din Cluj si sunt posesor al unui Patrol Y60. Fiind inca un incepator, mai am foarte multe de invatat despre ceea ce inseamna cu adevarat off-road. Ma bucur ca exista acest forum. Cu cele mai bune ganduri, Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cainamisir Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Adrian si reprezint Elca Auto - dealer autorizat Hyundai in Ploiesti. Firma noastra reprezinta o alternativa mai putin costisitoare pentru intretinerea si repararea autoturismelor Hyundai din zona Prahova si imprejurimi: Bucuresti, Brasov, Targoviste, Buzau si altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
borbath Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Borbath Attila. Inca nu am masina se teren dar vreau sa cumpar, si cu ajutorul vostru sper ca o sa fac alegerea perfecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cr1571 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Cristi De 2 zile sunt posesorul unui Ssangyong Rexton 2.7 Xdi, pana acum foarte multumit de alegere :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaFinutz Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mircea, sunt din Bucuresti si momentan nu am un agregat 4x4, dar sunt in cautare de un V6 sau un V8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Badi Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Badi, din Brasov. Aveam de gand mai de mult sa-mi iau o masina de teren, iar de curand am reusit sa-mi achizitionez un Suzuki Samurai. Deocamdata sunt in proces de acomodare cu masina, dar invatrepede. Multa sanatate va doresc si succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bezsnei_andor Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! caut o masina off road de accea sunt pe site bafta la toti ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brady Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Bradut, am 46 ani si sunt din Bucuresti. Nu sunt un impatimit de off-road dar imi plac deplasarile in natura, pe drumuri forestiere. Sunt interesat sa invat cat mai multe din experienta voastra. Imi place sa vad masinile si realizarila voastre. M-as bucura sa imi gasesc un loc in radul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huba Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor0 Buna! Huba sunt din Miercurea Ciuc. Sunt incepator, si vreau informatii. Bafta la 4x4! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kryneel Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt din Buzau, ma numesc Crinel, fac off road de nevoie si caut cat mai multe informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
h2oxtreme Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mihai si mi-am cumparat de curand un Land Rover Freelander (2003). Nu ma asteptam sa imi placa asa de multa aceasta masina. Vreau sa fiu activ in cercul posesorilor de 4x4. :grin: Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
btkons Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit ma numesc Doru si momentan nu am un 4x4 dar sunt in cautare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasile_clau Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Claudiu, sunt din Buzau si recent am devenit posesor de auto 4x4 Lada Niva.Sper sa-mi foloseasca experienta voastra pentru viitoarele momente alaturi de rusoaica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ualida Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt Adrian si sunt fercitul posesor al unui zuzu ț96 sotf top Sunt din Negrest-Oas si cam atat .... Sa va mearga bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryyss33 Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna , sunt Cristi si vreau sa imi iau o masina de teren .... inca nu m-am hotarat ce marca , sper sa gasesc aici , pe acest site , ceva lamuriri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaimatei Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari pentru toata lumea,Sunt Mihai din Bucuresti si sunt posesor de Nissan Patrol fabricatie 2003. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate