mesterX Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, incep prin a va spune ca sunt pasionat de 4X4 dar nu am avut pana acum norocul sa am una, am tot citit forumul inainte de a ma inregistra pentru ca ma cam gandesc sa fac pasul, sa imi iau primul 4x4. Am logan dci si mazda 6 , m-a cucerit Range Rover Evoque dar nu sunt momentan pregatit financiar pentru ea. Si un alt vis de al meu, Hummer H3 imi face cu ochiul dintr-un parc auto dar nu prea am curaj momentan....mai citesc pe aici si vad eu. Bine v-am gasit !:scr ...am venit sa invat de la voi ce inseamna 4x4. Editat August 30, 2012 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oana Jo Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Sunt noua pe acest site, inca nu detin un 4x4, dar nici nu exclud ideea..Din cunostintele putine pe care le am si sper sa le extind aici, ma gandesc ca urmatoare achizitie la Audi A6 Quattro.Momentan detin un Ford Ka, avand permisul de putin timp :) Va multumesc si sper sa ma primiti in familia 4x4 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Sunt noua pe acest site, inca nu detin un 4x4, dar nici nu exclud ideea..Din cunostintele putine pe care le am si sper sa le extind aici, ma gandesc ca urmatoare achizitie la Audi A6 Quattro.Momentan detin un Ford Ka, avand permisul de putin timp :) Va multumesc si sper sa ma primiti in familia 4x4 :) Buna seara, te primim cu drag in familie, o alegere inteleapta vis-a-vis de A6 quattro! Iti doresc mult succes si din partea noastră ai tot sprijinul... O zi minunata.... Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinphg Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 (editat) Stima si respect pt toata lumea ! Ma numesc Florin Murgeanu, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Jeep Commander 2987 cm³ (Putere 218 CP / 160 kW) Diesel din 2008. Bine v-am gasit Editat August 31, 2012 de florinphg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JULIEN Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Iulian din Focșani, si de aproape 4 luni posesorul unui Freelander 1, TD4, cutie automata, 2003, initial foarte incantat de masini iar acum mai putin deorece am aparut ca din senin mici probleme pe care le voi detalia la sectiune potrivita...Drumuri fara peripetii neplacute !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor! Ma numesc Cleo ,conduc o frumuseste de Toyota Hilux Surf 1992 Auto,Gargaritza -cum o numesc eu .Sotul conduce deasemenea oToyota Hilux SurfManuala ,amandoua Diesel.Bine v-am gasit! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LJ_70 Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Marius si de curind conduc o Toyota LJ 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maru Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Marius, si sunt in cautare de LJ 100. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galloperbar Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Marius din Bihor si masinutza mea este un Galloper 2,5 TDI varianta cu 73 KW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebigaja Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Sebi, vanzator si revanzator la un magazin online, 25 de ani si conduc un Dacia Duster 4X4 Diesel 1.5 litri 110 CP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciaurel Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristian si doresc sa imi achizitionez un auto de teren. Cred ca ma prinde si pe mine febra :) Sper sa gasesc toate informatiile si pasiunea in discutiile voastre :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Saveug Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Eugen.Am un Mitzubishi Pajero din '93 de 2500 cm TDI cu Trei usi.Vreau (sotia insista) sa cumpar ceva Mai nou ca ani,am gasit un 2800 cm din 1998 dar este ,,lung"adica de 7 locuri.ma ,,sperie" un pic trecerea de la o dimensiune la alta.ceva sfaturi de la ,,cunascatori" mi-ar prinde bine.Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Eugen.Am un Mitzubishi Pajero din '93 de 2500 cm TDI cu Trei usi.Vreau (sotia insista) sa cumpar ceva Mai nou ca ani,am gasit un 2800 cm din 1998 dar este ,,lung"adica de 7 locuri.ma ,,sperie" un pic trecerea de la o dimensiune la alta.ceva sfaturi de la ,,cunascatori" mi-ar prinde bine.Multumesc anticipat Salut Un Pajero scurt este nemaipomenit in teren pentru hobby , lung este ideal pentru drumetii . Spun asta din punct de vedere al unui proprietar de luuung . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssforpp Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Sebi, locuiesc in Iasi, si detin un Range Rover Sport 2013. Incep sa devin pasionat de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giovanny Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Mă numesc Giovanni, sunt din Piatra Neamț și vreau să achiziționez un Range Rover Vogue. Aștept sfaturile voastre după ce voi posta unde trebuie câteva întrebări despre mașina pe care mi-o doresc. Mă bucur că sunt alături de voi și sper să ne înțelegem. Numai bine! I Love Range Rover Vogue 2002-2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elk79is Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 ciprian posibil viitor off road-er buna ziua numele meu este ciprian deocamdata nu am o masina de offroad dar m-am inscris pe acest site tocmai pentru a ma documenta cu privire la alegerea unei masini in functie de necesitati, buget, functii, etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LiviuIonut Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor.Desi studiez din 2008 acest forum incepand de astazi urmez un nou proiect cu un Mitsubishi Pajero 3.5. Voi posta pe parcurs detalii.:cl In trafic daca ii feresti pe altii te feresti pe tine...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryurs Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt cryurs din Bucuresti,am achizitionat de curand o Lada Niva.Imi doream de mult timp aceasta masina. O sa revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
land9059 Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello:g My name is Land9059. I am a french I wished to come discover 4x4 (landcruiser KZJ95) romania depth. Can you give me the valid regulations 4x4 romania? Can you tell me tracks or roads boos nice (average)? The ballad is family (2 adults and 2 children) for a period of 2 weeks. Thank you for your help Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariustaroiu Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 salutare tuturor Salut , Ma numesc Marius ,titularul de drept a 5 TOYOTE ,toate 4x4 : 2(BUC) HILUX ; 1 (BUC) LC 120 ; 1 (BUC) RAV4 ; 1 (BUC) LJ 73. Sunt un fan impatimit al offroad-ului in special prin coclaurile dobrogei. Ma bucur sa gasesc pe acest site o familie atat de mare de pasionati 4x4 . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visoiuvlad Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Vlad, din Oradea, in cateva zile voi avea un Suzuki Vitara 1997 5 usi, si acuma ma documentez ce am de facut dupa ce ajunge. O sa va tin la curent cu experiente pe parcursul modificarilor si cu prime impresii despre offroad. Editat Septembrie 9, 2012 de visoiuvlad Cu respect, Vlad Visoiu 0754605059 http://www.moaratitului.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PITBULL Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Cazimir(kazy) din Iasi si de o saptamana sunt posesorul unui suzuki vitara motor 1.6,8 valve intrat de o sapt in tara.Sunt foarte multumit de el.Nu stiu cum sa pun pozele masinii(parca nici nu-mi da voie),poate ma ajuta un coleg...Daca am gresit locul prezentarii,imi cer scuze,sunt incepator...Cu respect,Cazimir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hulk Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt proaspat posesor la unui LRD 3 SE 2009. L-am achizitionat din Germania, de circa 1 saptamana. Nu stiu foarte multe lucruri despre aceasta superba masina, decat ca mi-o doresc de vreo 2 ani si iata un motiv pentru care sunt bucuros ca exista acest club, unde sper sa gasesc raspuns milioanelor de intrebari pe care deja le am. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wan19 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Razvan,sunt din Barlad si din noiembrie 2011 sunt posesorul unui Suzuki Vitara cabrio din 1997. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muguradrian Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Sunt Mugur din Bolintin Vale , Giurgiu , inca posesor de Audi Cabrio , viitor posesor de Discovery , probabil 2 , dupa indelungi consultari pe tema 4x4 ( am oscilat intre Frontera , Patrol , Pajero , LR ) . Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate