PavelFlorescu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti, sunt Pavel Florescu, locuiesc in Craiova, m-am decis sa-mi bag nasul si pe aici fiindca intentionez sa-mi achizitionez o masina de teren, deoarece imbatranesc si statul roman nu are de gand nici sa deszapezeasca, nici sa asfalteze Romania integral. Respect ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirelius Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) salutare ma uitam mai zilele trecute pe un site de masini 4x4 si am dat peste acest forum foarte bine lucrat de alt fel, ideea este de a si vine o astfel de masina 4x4 , si anume un NISSAN PATROL este in 2 usi si este din 1992 este super masina, sper sa fie careva interesat. 0728876813sau mirelius@gmail.com masina este in bucuresti Editat Septembrie 10, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jupanumaxx Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor!Ma numesc jupanumaxx , sunt din ORADEA , pasionat de offroad , sunt posesorul unui mitsubishi pajero 3000 cm³ din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Muntean Dacian si sunt prospat posesor al unui Nissan y61 din 1998 lung cu motor de 2.8 care urmeaza sa il modific putin . Bine v-am gasit, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floryn79 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Florin. Am un 4x4, dar nu e off road, e un Santa Fe din 2010, dar ma bate un gand sa cumpar un Wrangler, sau ceva asemanator, sa fie off road cabrio, si poate ma ajuta-ti si voi cu niste sfaturi. Ma bucur ca sunt pe acest forum, si va multumesc anticipat. Ciao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amionescu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mihai si am intrat de curand in lumea off-road. Acum 2 luni am reusit sa imi indeplinesc o dorinta mai veche si anume o masina care sa poata merge si "pe langa drum", in special pe coclaurile de la mine de la tara (poalele Fagarasului). Si cum familia e mare iar bugetul (atat de achizitie cat si ulterior) nu e foarte generos, ma uitam dupa un Nissan Terrano 2, cu 7 locuri, pe care sa il aranjez ulterior. Am avut insa noroc si am gasit o masina gata preparata, cu care deja am facut 4-5 iesiri pe munte :). Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Bogdan din Suceava , posesor de Mitshubishi L200 nemodificat inca, dar sper incet incet sa pot face unele modificari. Sper sa gasesc aici sfaturi si solotii de la profesionisti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ,sunt Adrian,locuiesc in Targu jiu si de doi ani sunt posesorul unui samurai din 88, usor modificat.Iubesc muntele si iesirile prin padurile patriei.Pot spune ca am invatat foarte multe lucruri folositoare in off road ,urmarind discutiile de pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaJ Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Razvan Jucan, sunt programator in Cluj si fan (din pacate nu detinator ... inca) 4x4. Ma alatur membrilor forumului pentru ca in ultima vreme citesc destul de des posturi de aici pentru a-mi face o idee despre cum e sa ai un "gladiator" 4x4. Sper sa ajung intr-un final la o achizitie in domeniu; si sa v-o prezint desigur. Stima, Razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
denyz Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Robert, sunt off-roader slovakia,masina mea:2011-2012 Jimmy Smith Motorsports Buggy Chassis 2011 Jimmy Smith Motor sports This Chassis was built as a full roller. It includes 7075 aluminum link bars both upper and lower with 1” bolts. All of the heims are 1.25” QA1. All of the coolant runs through the frame rails. The upper part of the chassis is built with 1.75 .120 wall dom the lower part as well as the shock hoops are 1.75 .188 wall. The lower bump bars where the heims connect are 2” OD .250 wall. Height: 180 cm The wheelbase is : 294 cm Width: 209 cm Motor 454 bbc 30 over , 7,4 L Fast EFI- Self Tuning Fuel Injection System Comp Cam 11-207-3 grind number 270h-10 911-16 valve springs KN air filter Serpentine system with ac delete kit High volume oil pump The motor is fresh with about 10 rides Transmission Turbo 400 with a Mild build Upgraded Clutches and Valve Body(not reverse) PTC convertor with a 2400-2700 stall.. This is the nitrous convertor and acts very nice even without a lot of throttle. Art Carr gated shifter with “rock gate” Transfer case 3.8 Atlas 2 speed Pass drop 32 spline outputs 1350 yokes ,1410 yokes Case has 10 rides on it Rear axle 14 bolt , brand new ARB ,stock axles welded 4.10s. Inside all new GM disk brakes with BTF brackets Powder coated cover with Eagle machine cover Front Axle Dana 60 , brand new ARB, brand new chromoly 35 spline inner shafts, ,chromo 35 spline outers welded 4.10s Inside all new Reid Knuckles,Reid inner C D60 Disk brakes Powder coated cover with Eagle machine cover Rock Crusher drive flanges. BTF high steer arms with 2” .250 wall drag link 1.25 QA1 Heims Steering-Brakes PSC steering kit includes 8” stroke PSC ram and pump. 1.25 heims on the high steer arms as well as a beefy .250 wall link. I got a new orbital from PSC for this build. Tilt steering column in the chassis. Wilwood master cylinders and single pedal set-up. cutting brake All stainless steel braided brake lines Suspension Fox 2.0 16” travel coil overs all the way around 4” bumps in the front Limit strap in the rear Wheels-Tires 5x 17” MRW 17"BEADLocK ROCK CRAWLER WHEELS 5x 42” pit bull rockers with 95% tread Interior and extra goodies Auto meter gauges with real carbon fiber surrounds-pods (they light up green to) sweet! Stainless Steel MagnaFlow Performance Mufflers Kirkey 17” seats with new covers Tilt Steering Aluminum box under seat Red top Optima Master on-off switch that will kill everything Separate engine start stop switch within reach of the co-rider Stainless steel fuel cell 78 liter. Grant steering wheel with slip on-off Quick Release Crowe 2” padded harness for both driver and co-dawg M-8000 winch with remote control, Viking Fairlead and syn. Rope Brand new MSD 6AL ignition+ Brand new MSD 6AL digital ignition and wiring as well as a new distributor . The Fast EFI comes with an extra spare Computer as well as the computer to tune the system. You can tune this EFI system from the front seat of the buggy.. It took me a while to get it dialed in(not enough vacuum had to change the cam) but now she is working like a champ. Cooling I have a 34/19 3 pass 2 core aluminum rear mount radiator in this buggy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaidmxu Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toti.. numele meu este MIHAI si imi pare bine sa ma alatur voua... in curand voi incepe constructia unui buggy,a sa ca orice sfat, idee, imi este bine venita, va multumesc o saera placuta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian pascu Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Aurelian ma numesc, fain forum aveti. Sint fan Nissan, sper sa aflu cat mai multe despre marca pe aici.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csulak Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Karoly, sint din Tirgu Mures, artist, ma intereseaza orice ce e frumos. Inca nu am masina , dar LAndrover imi place tare, mai ales tipul cel vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiCX Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toti! Observ ca prezentarea pe acest topic este obligatorie, asa ca voi incepe si eu: Ma numesc Mihai si sunt proaspat posesor de Freelander model 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sunt hiri si sunt un incepator in offroad. De curand am achizitionat un suzuki vitara scurt. scopul meu: dealuri si noroaie respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_madalin Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Madalin, am intrat sa va salut si sa va urez bafta in noile proiecte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Micha si sper sa vizitez forumul in legatura cu Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi.ranger Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut!sunt adi de la craiova iar masina pe care o conduc este o toyota hilux din 97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Straut Marian Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, ma numesc Marian Straut , sunt din Galati. Sunt-Vanator/pescar. Am un Suzuki Vitara de care sunt foarte multumit. Cautam cauciucuri si v-am gasit pe voi, MA BUCUR sa ma alatur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YAN Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, De ieri sunt posesorul unui jeep Grand Cherokee 2.7 CRD din 2004 Florin Iancu Masina e dotata cu o multime de optionale si kit de inaltare O sa revin dupa ce ma mai lamuresc cu ce stie sa faca :2830912117: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comerciant Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, Ma numesc Dan, sunt nou in acest "domeniu", am un Samurai din `91 si un Grand Vitara din '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor :h5 Va salut cu stima. Sunt posesorul unui Jeep Cherokee XJ din 97 si un GWM Hover din 2006 de 2 ani dar pot spune ca sunt nou in acest domeniu. Editat Septembrie 17, 2012 de Black Indian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cip_s2002 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ciprian, din Bucuresti si conduc de putin timp un Galloper II 2.5TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 salutare ma numesc dan,sunt pasionat de pescuit..si ..poate ca din cauza asta mi-am luat un land rover freelander! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: salutare ma numesc dan,sunt pasionat de pescuit..si ..poate ca din cauza asta mi-am luat un land rover freelander! :W:cl:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate