adrian bic Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare ! sunt Adrian din aiud si sunt nou pe forum,bine v-am gasit ,am un range rover p38 din 1997 va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
odiv Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, numele meu este Ovidiu, sunt posesorul unui Range Rover Sport pe care nu il bag in noroaie, dar pe viitor pentru acest capitol as vrea sa incerc o Toyota. M-am alaturat voua deoarece imi doresc sa aflu cat mai mult despre acest sport! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kryneel Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt din Buzau, ma numesc Crinel, fac off road de nevoie si caut cat mai multe informatii. Am un Mitsubishi L200 model 2005 pe care de voie, de nevoie trebuie sa-l bag in noroaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal, numeleu meu este Cosmin, am un g w460 cu motor de 2800 benzina si vreau sa știu ce cauciucuri sa pun pe jante de 15 exclusiv pt Off road sa am cele mai bune performante in teren si de asemenea cum pot afla ce rapoarte am si cum se pot modifica. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuu Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Salut salut sun membru nou,ma numesc Ovidiu si sunt proaspat detinator al unui Land Rover Freelander 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin Prund Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Cosmin ma numesc, din Sibiu, m-am inscris pentru ca ma intereseaza fenomenul 4x4 si vreau sa pot citi forumul, in special sectiunea despre masini. Am un SUV Hyundai 4x4 pe care in mod sigur NU il voi scoate off-road, dar pe viitor nu-i exclus sa fac rost de o masina buna de off-road. O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianrazvan13 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Adrian, stau prin Bucuresti momentan, offroader inca nu mi-a ajutat Dumnezeu sa am, dar ma plimb cu un Enduro de 250 pe drumurile patriei si cand obosesc suspensiile prin gropile din sosea ma mai duc si prin padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lorian Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor acestui dedicat forum! De 4 zile sunt posesorul unui Suzuki Jimny (fabricatie 2010, 8.000 Km) si doresc a-l prepara pentru vanatoare. In acest sens am achizitionat 5 pneuri Fedima Sirocco si scut din otel. Doresc a-mi cumpara un troliu, o bara dedicata si totodata sa-mi mut roata de rezerva de pe usa din spate pe capota. Va tin la curent cu evolutia configurarii iar daca cineva ma poate ajuta ii sunt recunoscator (material vorbind). Cele bune tuturor, Lorian Salutari cordiale, Lorian Vintila 0748 22 33 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danstefan Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Dan si sunt pasionat de off road si orice masinarie capabila sa-ti ofere o oarecare independenta. Din pacate sunt si bugetar si familist asa ca la vanatoare merg inca cu papucul 2x4 si tot astept o minune.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caraiman Iulian Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Tuturor!! Sunt posesorul unui minunat pajero mk2:banana:banana si sunt foarte multumit de el.Sunt din iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Welcome!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zigzag Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Eu sunt posesor de moto off road si am venit pe forumul vostru sa "fur" si eu niste trasee off road. Sper sa nu fie cu suparare. Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva4live Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Eu sunt Florin, am achizitionat de curand o Lada Niva, 1,6 GPL, din 92, necesita destule reparatii dar inca se tine bine. Este primul meu 4x4, asa ca o luam usurel. :wink: Drumuri bune cu mult noroi! Editat Septembrie 28, 2012 de niva4live Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitza121 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! caut o masina 4x4 de accea sunt pe site Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmohora Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Am o masina 4x2=8 deocamdata :) Vreu si una cu 16 roti Multumesc de gazduire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Am o masina 4x2=8 deocamdata :) Vreu si una cu 16 roti Multumesc de gazduire Welcome!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Pentru documentat ma aflu si eu aici . Probabil este cel mai bun forum de pana acum si am aflat o multime de lucruri. Bine ai venit. si eu tot pt documentat am intrat ,am rasfoit forumul din scoartza-n scoarta si totusi imi este tare greu la ce masina sa ma opresc :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie j8 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut îmi spune iurie am o mașina Toyota Land Cruiser 80 4,2TD VX Limited, sunt din Chisinau, poze in curind,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vijeliosu Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 (editat) ma numesc dan,sunt incepator pe acest site,cu cunostinte succinte in domeniul offroad,sunt posesorul unei TOYOTA LAND CRUISER BJ 73, LAND ROVER DISCOVERY.M.am inregistrat pe acest site in vederea socializarii cu persoane care practica acest sport si de a.mi imbogati bagajul de cunostinte in acest domeniu. salut, ma numesc dan si sunt nou pe acest site. detin o Toyota Land Cruiser BJ 73 din 1993, modoficata in sensul ca este inaltata 10cm si are mai multe accesorii offroad montate. interesul meu pe acest site este de a face schimb de opinii cu membrii acestui site. Editat Octombrie 3, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anck1984 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna tuturor, numele meu e anca si sunt pasionata de offroad. detin un mercedes G din 1996. caut patru roti 285/85/16 :g:g:g:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelblagu Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, sunt inca novice in domeniu si incerc acum sa imi iau un suzuki samurai sau vitara nu m-am hotarat inca. Sunt din Bucuresti, pasinoat de tot ce tine de natura.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanRTW Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Dan si imi doresc sa fiu off-roader. Tot ma holb stanga-dreapta dupa ceva masina, sunt cumva in RFP .. :) Suzuki Samurai, ba nu, Jimny...neah .. Vitara LWB .. ba stai sa vezi ca SWB arata si ala bine. .. Da' Niva ce, e urata?!?!?! LV Disco1 arata demential, iar dupa ce vezi Troianul lui Mugur .. yuhhuuu.. Dream car-ul copilariei era un "Patrocle" .. amu am aflat ca e de fapt un Y60 care imi place mai mult .. Eh .. dilema / trilema sau multi-lema .. tre deslusita treaba si uite asa stau de cititi povesti pe forum :) Momentan, pana una-alta, pentru on-road am Citroen Xsara Picasso, Mini Cooper, Citroen BX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Cu mult respect ...pentru oameni pasionati Buna tuturor, numele meu este Dan Suciu si sunt din Tirgu-Mures. Unii dintre voi ma stiu ca....ala de s-a dat peste cap la Brasov cu G-ul, altii sper sa aiba ocazia sa ma cunoasca. Imi place la nebunie off-road-ul, l-as manca pe paine. Sper sa ma ajutati cu sfaturi utile incepand de azi si la fel, daca va pot ajuta cu ceva din ce imi cereti, cu multa placere! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Cu mult respect ...pentru oameni pasionati Bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Cu mult respect ...pentru oameni pasionati Sunt de mult in club insa nu am facut nici un post! Ma ..ridic si eu incet cu un rnge luat de la aproape 0 asa ca in curand poze :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate