Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut,

numele meu este Ovidiu, sunt posesorul unui Range Rover Sport pe care nu il bag in noroaie, dar pe viitor pentru acest capitol as vrea sa incerc o Toyota.

M-am alaturat voua deoarece imi doresc sa aflu cat mai mult despre acest sport!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sal, numeleu meu este Cosmin, am un g w460 cu motor de 2800 benzina si vreau sa știu ce cauciucuri sa pun pe jante de 15 exclusiv pt Off road sa am cele mai bune performante in teren si de asemenea cum pot afla ce rapoarte am si cum se pot modifica. Merci

Link spre comentariu

Salut,

Cosmin ma numesc, din Sibiu, m-am inscris pentru ca ma intereseaza fenomenul 4x4 si vreau sa pot citi forumul, in special sectiunea despre masini. Am un SUV Hyundai 4x4 pe care in mod sigur NU il voi scoate off-road, dar pe viitor nu-i exclus sa fac rost de o masina buna de off-road.

O zi buna!

Link spre comentariu

Salut tuturor membrilor acestui dedicat forum!

De 4 zile sunt posesorul unui Suzuki Jimny (fabricatie 2010, 8.000 Km) si doresc a-l prepara pentru vanatoare.

In acest sens am achizitionat 5 pneuri Fedima Sirocco si scut din otel.

Doresc a-mi cumpara un troliu, o bara dedicata si totodata sa-mi mut roata de rezerva de pe usa din spate pe capota.

Va tin la curent cu evolutia configurarii iar daca cineva ma poate ajuta ii sunt recunoscator (material vorbind).

Cele bune tuturor, Lorian

Salutari cordiale,

Lorian Vintila

0748 22 33 44

Link spre comentariu

Salutare,

Eu sunt Florin, am achizitionat de curand o Lada Niva, 1,6 GPL, din 92, necesita destule reparatii dar inca se tine bine. Este primul meu 4x4, asa ca o luam usurel. :wink:

Drumuri bune cu mult noroi!

Editat de niva4live
Link spre comentariu

Pentru documentat ma aflu si eu aici . Probabil este cel mai bun forum de pana acum si am aflat o multime de lucruri.

Bine ai venit.

si eu tot pt documentat am intrat ,am rasfoit forumul din scoartza-n scoarta si totusi imi este tare greu la ce masina sa ma opresc :))

Link spre comentariu

ma numesc dan,sunt incepator pe acest site,cu cunostinte succinte in domeniul offroad,sunt posesorul unei TOYOTA LAND CRUISER BJ 73, LAND ROVER DISCOVERY.M.am inregistrat pe acest site in vederea socializarii cu persoane care practica acest sport si de a.mi imbogati bagajul de cunostinte in acest domeniu.

salut,

ma numesc dan si sunt nou pe acest site.

detin o Toyota Land Cruiser BJ 73 din 1993, modoficata in sensul ca este inaltata 10cm si are mai multe accesorii offroad montate.

interesul meu pe acest site este de a face schimb de opinii cu membrii acestui site.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Dan si imi doresc sa fiu off-roader. Tot ma holb stanga-dreapta dupa ceva masina, sunt cumva in RFP .. :) Suzuki Samurai, ba nu, Jimny...neah .. Vitara LWB .. ba stai sa vezi ca SWB arata si ala bine. .. Da' Niva ce, e urata?!?!?! LV Disco1 arata demential, iar dupa ce vezi Troianul lui Mugur .. yuhhuuu.. Dream car-ul copilariei era un "Patrocle" .. amu am aflat ca e de fapt un Y60 care imi place mai mult ..

Eh .. dilema / trilema sau multi-lema .. tre deslusita treaba si uite asa stau de cititi povesti pe forum :)

Momentan, pana una-alta, pentru on-road am Citroen Xsara Picasso, Mini Cooper, Citroen BX

Link spre comentariu

Cu mult respect ...pentru oameni pasionati

Buna tuturor, numele meu este Dan Suciu si sunt din Tirgu-Mures. Unii dintre voi ma stiu ca....ala de s-a dat peste cap la Brasov cu G-ul, altii sper sa aiba ocazia sa ma cunoasca. Imi place la nebunie off-road-ul, l-as manca pe paine. Sper sa ma ajutati cu sfaturi utile incepand de azi si la fel, daca va pot ajuta cu ceva din ce imi cereti, cu multa placere!

:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu

Re: Cu mult respect ...pentru oameni pasionati

Sunt de mult in club insa nu am facut nici un post! Ma ..ridic si eu incet cu un rnge luat de la aproape 0 asa ca in curand poze

:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare