Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut stimati colegi.

Sunt Calin(Winter1966) inginer, Cluj si Brasov. Probabil printre primii zapaciti din Cluj care si-a luat o Feroza.

Am avut-o din noiembrie 2008 pana azi noapte cand cineva a considerat ca platesc prea mult impozit.

Mai mult pe sectiunea Daihatsu

A mea Feroza este fabricatie 1990 conform RAR, prima inmatriculare noiembrie 1991, km la cumparare 129000, acum avea 145000. Prima zi dupa cumparare am fost super dezamagit. A doua era deja bine, si pe cand am ajuns cu ea pe roti acasa (din Olanda) nu m-as mai fi dat jos din ea.

Numele de alint : Caruta. Sper sa o regasesc.

Cu stima

Winter1966

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine v-am gasit

se sterg cumva conturile ca sunt a 3-a oara inregistrat cu acelasi nume

see ya

Cristi

bine ai venit

nu vad de ce sa se stearga conturile atita timp cit respecti termenii si conditiile...probabil ai facut o greseala ceva...

Link spre comentariu

:)

am pastrat toate inregistrarile - poate a avut vreo eroare forumul;

ce greseala sa fac cand n-am apucat sa scriu decat 1 post pe acest topic?

posibil ,probabil ca te vor lamuri Adminii,ei sunt cei mai in masura ..

oricum bine ai venit in rindurile noastre :)

Link spre comentariu

:)

am pastrat toate inregistrarile - poate a avut vreo eroare forumul;

ce greseala sa fac cand n-am apucat sa scriu decat 1 post pe acest topic?

Ai facut o gresala prin faptul ca nu ti-ai completat corect locatia. Ai scris Romania. Ti-am atras atentia chiar in acest topic dupa ce ti-ai facut a doua oara contul dar nu prea te-a interesat sau cel putin nu te-ai conformat ca sa iti corectezi locatia. De aceea ti-am sters , conform Regulamentului forumului, pentru a doua oara contul.

2.b. Locatia este obligatorie

La inscrierea pe forum, completarea campului "Locatie" este obligatorie

(localitatea in mod explicit, nu alte aberatii - exceptie, utilizatorii din strainatate, care pot trece tara). Aceeasi obligatie revine si membrilor deja inscrisi. Refuzul completarii corecte a acestui camp, duce la stergerea contului respectiv, sau, in cazul celor deja inscrisi, la interzicerea accesului pe forum, pana la rezolvarea problemei.

Editat de Max
Link spre comentariu

Buna! Ma numesc Lucuta Adrian din Lupeni ; jud. HD si sunt nou si fara experienta in domeniul acesta .Am un Opel Frontera de 2.4 benzina + gpl ,dar pe care nu am reusit sa il muncesc asa cum trebuie.

Link spre comentariu

Buna! Ma numesc Lucuta Adrian din Lupeni ; jud. HD si sunt nou si fara experienta in domeniul acesta .Am un Opel Frontera de 2.4 benzina + gpl ,dar pe care nu am reusit sa il muncesc asa cum trebuie.

Bun venit si pune-l la munca :))

Editat de Astral
Link spre comentariu

Buna ziua, ma numesc alexa andrei(30) si sunt din cluj-napoca, lucrez in birotica-papetarie-fotocopiatoare

Citesc de cateva luni forumul acesta fara a interveni, de aici inainte voi osta si eu, unde stiu, daca imi permiteti, cam atat despre mine.

Detin de cca 3 ani un vw passat syncro(quattro) fabricat in 1998 1.9.

Editat de Astral
Link spre comentariu

salut

Sunt Vlad din Suceava si ma bucur sa ma alatur acestui forum.

Am un L200 din 2004 pe care il voi aranja in viitorul apropiat, sperand ca alaturi de aceasta masina sa invat din tainele 4x4.

Link spre comentariu

salut

ma numesc simon,am 30 de ani si sunt foarte pasionat de off road,vara asta am cumparat un cherochee xj din 92 si nu cunosc prea multe despre acest tip de masina,poate ma ajutati cu unele raspunsuri pt k sunt nou in acest domeniu

Link spre comentariu

Buna ziua stimati Domni si stimate Doamne,

Ma numesc Teddy si sunt posesorul unui Ssangyong Actyon 200XDI 4x4.

In sfarsit am gasit un forum care pare sa fie dedicat si acestei marci de masina care este destul de rara in Romania.

Link spre comentariu

buna sunt gica de 4 zile proprietar de daihatsu feroza,ma bucur sa ma alatur voua fiind incepator,doresc o colaborare cu toti de aici si sa ne putem ajuta reciproc!!va salut respectuos!!

Link spre comentariu

Salut

Salut numele meu este Adrian , detin un Mitsubishi Pajero Mk1 2300 diesel si abia astept sa cunosc cat mai multi pasionati de masini 4x4 .

Drumuri bune tuturor

WP_000203.thumb.jpg.2f854f90cfd3ef56596f201ec053c6b0.jpg

WP_000204.thumb.jpg.c0e405286725b275b8a718c4daed2cbc.jpg

Editat de Madnes
Ceva poze

DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl

Tel:0784550583

Link spre comentariu

Salut, Sunt Stefan, din Bucuresti. Am fost atins recent de microbul off-road-ului, momentan cu masina unui prieten. Sper ca in urmatoarele saptamani sa imi cumpar si eu una.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare