alejandro Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alejandro si sunt nou intre voi! Doar ce mi am luat un opel frontera 2.2 diesel automata, poza cu masina sper sa pun zilele acestea.., va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali G Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Sunt Vali am un WV Touareg sunt din Bacau, nu prea apuc sa ma bucur de off road dar sunt alaturi de voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lovelaar Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sut Vali din Iasi si tocmai mi-am cumparat un L200 din 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adreasgeo Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Andreas si sunt nou la lumea offroad ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaietadent Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Mihai Oprea, medic, am 39 ani si fericit posesor al unui Patrol GR Y60 din 1990 de citeva zile. Masina am démontât-o complet in vederea unui RK total. Inca nu stiu sa atasez poze, dar o voi face cu prima ocazie. Sunt convins ca o sa am nevoie de ajutorul vostru, asa ca va multumesc anticipat. Salutare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Mihai Oprea, medic, am 39 ani si fericit posesor al unui Patrol GR Y60 din 1990 de citeva zile. Masina am démontât-o complet in vederea unui RK total. Inca nu stiu sa atasez poze, dar o voi face cu prima ocazie. Sunt convins ca o sa am nevoie de ajutorul vostru, asa ca va multumesc anticipat. Salutare! Salut ! Pentru postarea pozelor se pot folosi variantele explicate pe link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini :h5 Editat Octombrie 11, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aling Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc alin,sunt din tm,de 3 zile sunt posesorul unui frontera A din 96 sport 2000 benzina+gpl,full electric AC,Inca nu stiu sa o "folosesc" 4h 4 L ??acum am inceput sa studiez,Nu imi place cum merge daca mi ati putea recomanda un mecanic de jeep uri din tm va voi fi recunoscator,vreau sa se uite la ea, va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_cj Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Tavi din Cluj si sunt noul posesor al unui Suzuki Vitara 1,6 Injectie 16Valve,4x4,1997, 5 usi, 97cp, fara modificari. Este primul 4x4 pe care il am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
syrus Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!!!! Ma numesc Sergiu, sunt basarabean, locuiesc in orasul Ungheni (in vecinatatea Iasului). Am si eu un pajero mk2 3.0 v6, procurat de 2 luni si care nu a vazut mai nimik decit service si iar service; l-am luat kam hirbuit si intentionez serios sa ii intorc anii de tinerete :pl1 am avut placerea de a face cunostinta cu offroadul la volanul unui l200 2.5td manual iar mai apoi sa conduc si un shogun sport 2.8td cu volan pe dreapta cu cutie automata, si de la shogun nu a mai fost lung drumul pina a-mi procura si eu un mitsu. sunt inregistrat de curind dar promit sa aduc si poze cu masina...... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
storm Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! M-am format ca endurist si ma tot trezesc apucand drumuri accidentate cu autovehicule de strada. Dupa eforturi fizice considerabile am judecat ca ar fi preferabil sa fac un efort financiar si sa imi iau o masina de teren. M-am inscris pe forumul dvs. ca sa ma documentez in vederea achizitiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din NE-ul Romaniei, Nu posed nimic 4x4 dar intentionez, placerea asta am luat-o de la tata(freelander 1.8)/unchiul(vitara 1.6 in 16v)/anturajul meu. Sper in curand sa fiu posesor de vitara, evident pentru un soft off-road. Pe forum am gasit foarte multa informatie de buna calitate, dar doar acumulez momentan si sper sa vina vremea sa pot si eu contribui pentru imbogatirea informatiilor de pe forum. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua la toti, si mai ales celor cu "microbul 4x4"! Nu aveam masina, dar 4x4 visam ...(adica eram deja membru la Club4x4 :cl !) ... si iata acuma o am! ... adica de ieri mai precis! Il alint MITSU' ... un Pajero Sport 2.5 tdi ... frumos ...:3994858278: ... ca fiul'ciorii din poveste! Ramane acu sa vad cat e de "gaunos"! ... prea multe nu am vazut (amortizor fata, pierdere ulei sus motor, lipsa aer rece, posibil si ambreiaj - insa am inteles ca asa sunt ele "puturoase" la drum, desi am vazut ca se simte bine la 130 km/h ) ... dar sper in ajutorul colegilor de forum sa gasesc "ac" pentru ele! ... Mai intai o sa incep (bineinteles intai de toate :rules !) cu "search" dupa manualul de reparatie ! ... Ramane sa ne intalnim si sa ne :2dr ... cinstim! Sanatate si numai de bine! Lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kunete Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Cristian din Buzau si de cateva zile sunt fericitul posesor al unei Dacia Duster server dedicat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc Razvan , nu detin inca o masina 4x4 dar am amici care au , detin un atelier de confectii metalice si le-am facut evacuari , bari de protectie , etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin 3 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut m am inregistrat si eu aici ca am un jeep cherokee achizitionat de curand si vreau sa aflu cate ceva despre el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costas Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Costas din constanta si doresc sa achizitionez un mitubishi pajero sau L200 ! ceva informatii ar fi binevenite. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DOBRIN Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Dobrin din Bucuresti. Pasionat de masini in special de cele pentru offroad , am achizitonat un vehicul competent Daihatzu rocky, pasiunea exista si sper sa o pot desfasura prin munti si noroaie cat mai mult. Felicitari celor care au realizat acest site. Este super :g 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Saracie Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Gabriel din Braila nou in offroad auto dar cu vechime in calatorii on\offroad cu motocicleta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertandy Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Robert dintr-un sat de langa Baia Mare. Desi am 17, pot spune ca sunt sofer de ceva ani de zile, am invatat sa conduc pe un tractor si incet incet am progresat. Sunt mandru detinator al unui Aro, tot odata fan inrait al marcii. Poze cu Aro-u pe linkul: http://robertandy.sunphoto.ro/09_UTILAJE_AGRICOLE/73576754 Mai sunt si alte poze in albumul respectiv.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYCU Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Ciprian si am un freelender 0722801006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dentistu Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT. SUNT GABRIEL SI INTENTIONEZ SA-MI ACHIZITIONEZ UN Mitsubishi Pajero cu care sa " ma dau " :P pe dealurile si muntii din Romanica :) . In special pe cei din Jud Bacau . Sper sa gasesc unul fainut pe aici :) si sper sa gasesc pe forumul asta cam tot ce ma intereseaza despre off-road . Microbul e periculos si e bine pentru inceput sa invat din exeprienta altora . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw13spp Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!!!! Sunt Tudor, nou venit pe forum dar cu oarecare experienta ïn ale terenului"......Va salut pe totzi!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit noilor membri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor membrilor,ma numesc Dan,sant posesorul unui Galloper '99,2.5 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tchoara Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt membru nou, bine v-am gasit! Caut sa ma documentez in legatura cu achizitionarea unei masini de iarna, intr-un buget extrem de redus - pana in 1.500 EUR. Masina va rula doar atunci cand vor fi nameti urasi, deci mai mult de 2.000 km pe an nu cred sa fac. Ma apuc de citit! Numai bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate