Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor,

Sunt Mihai Oprea, medic, am 39 ani si fericit posesor al unui Patrol GR Y60 din 1990 de citeva zile.

Masina am démontât-o complet in vederea unui RK total.

Inca nu stiu sa atasez poze, dar o voi face cu prima ocazie.

Sunt convins ca o sa am nevoie de ajutorul vostru, asa ca va multumesc anticipat.

Salutare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor,

Sunt Mihai Oprea, medic, am 39 ani si fericit posesor al unui Patrol GR Y60 din 1990 de citeva zile.

Masina am démontât-o complet in vederea unui RK total.

Inca nu stiu sa atasez poze, dar o voi face cu prima ocazie.

Sunt convins ca o sa am nevoie de ajutorul vostru, asa ca va multumesc anticipat.

Salutare!

Salut !

Pentru postarea pozelor se pot folosi variantele explicate pe link-ul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

:h5

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,ma numesc alin,sunt din tm,de 3 zile sunt posesorul unui frontera A din 96 sport 2000 benzina+gpl,full electric AC,Inca nu stiu sa o "folosesc" 4h 4 L ??acum am inceput sa studiez,Nu imi place cum merge daca mi ati putea recomanda un mecanic de jeep uri din tm va voi fi recunoscator,vreau sa se uite la ea, va multumesc

Link spre comentariu

Salutare!!!! Ma numesc Sergiu, sunt basarabean, locuiesc in orasul Ungheni (in vecinatatea Iasului).

Am si eu un pajero mk2 3.0 v6, procurat de 2 luni si care nu a vazut mai nimik decit service si iar service; l-am luat kam hirbuit si intentionez serios sa ii intorc anii de tinerete :pl1

am avut placerea de a face cunostinta cu offroadul la volanul unui l200 2.5td manual iar mai apoi sa conduc si un shogun sport 2.8td cu volan pe dreapta cu cutie automata, si de la shogun nu a mai fost lung drumul pina a-mi procura si eu un mitsu.

sunt inregistrat de curind dar promit sa aduc si poze cu masina...... :tk

Link spre comentariu

Va salut!

M-am format ca endurist si ma tot trezesc apucand drumuri accidentate cu autovehicule de strada.

Dupa eforturi fizice considerabile am judecat ca ar fi preferabil sa fac un efort financiar si sa imi iau o masina de teren.

M-am inscris pe forumul dvs. ca sa ma documentez in vederea achizitiei.

Link spre comentariu

Salutari din NE-ul Romaniei,

Nu posed nimic 4x4 dar intentionez, placerea asta am luat-o de la tata(freelander 1.8)/unchiul(vitara 1.6 in 16v)/anturajul meu.

Sper in curand sa fiu posesor de vitara, evident pentru un soft off-road.

Pe forum am gasit foarte multa informatie de buna calitate, dar doar acumulez momentan si sper sa vina vremea sa pot si eu contribui pentru imbogatirea informatiilor de pe forum.

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua la toti, si mai ales celor cu "microbul 4x4"!

Nu aveam masina, dar 4x4 visam ...(adica eram deja membru la Club4x4 :cl !) ... si iata acuma o am! ... adica de ieri mai precis!

Il alint MITSU' ... un Pajero Sport 2.5 tdi ... frumos ...:3994858278: ... ca fiul'ciorii din poveste!

Ramane acu sa vad cat e de "gaunos"! ... prea multe nu am vazut (amortizor fata, pierdere ulei sus motor, lipsa aer rece, posibil si ambreiaj - insa am inteles ca asa sunt ele "puturoase" la drum, desi am vazut ca se simte bine la 130 km/h ) ... dar sper in ajutorul colegilor de forum sa gasesc "ac" pentru ele! ... Mai intai o sa incep (bineinteles intai de toate :rules !) cu "search" dupa manualul de reparatie ! ...

Ramane sa ne intalnim si sa ne :2dr ... cinstim!

Sanatate si numai de bine!

Lucian

Link spre comentariu

Buna ziua. Costas din constanta si doresc sa achizitionez un mitubishi pajero sau L200 ! ceva informatii ar fi binevenite. multumesc

Link spre comentariu

Sunt Dobrin din Bucuresti. Pasionat de masini in special de cele pentru offroad , am achizitonat un vehicul competent Daihatzu rocky, pasiunea exista si sper sa o pot desfasura prin munti si noroaie cat mai mult.

Felicitari celor care au realizat acest site. Este super :g

• Like 1
Link spre comentariu

Buna, sunt Robert dintr-un sat de langa Baia Mare.

Desi am 17, pot spune ca sunt sofer de ceva ani de zile, am invatat sa conduc pe un tractor si incet incet am progresat.

Sunt mandru detinator al unui Aro, tot odata fan inrait al marcii. Poze cu Aro-u pe linkul: http://robertandy.sunphoto.ro/09_UTILAJE_AGRICOLE/73576754

Mai sunt si alte poze in albumul respectiv.:h5

Link spre comentariu

SALUT.

SUNT GABRIEL SI INTENTIONEZ SA-MI ACHIZITIONEZ UN Mitsubishi Pajero cu care sa " ma dau " :P pe dealurile si muntii din Romanica :) . In special pe cei din Jud Bacau .

Sper sa gasesc unul fainut pe aici :) si sper sa gasesc pe forumul asta cam tot ce ma intereseaza despre off-road . Microbul e periculos si e bine pentru inceput sa invat din exeprienta altora .

Link spre comentariu

Salut! Sunt membru nou, bine v-am gasit!

Caut sa ma documentez in legatura cu achizitionarea unei masini de iarna, intr-un buget extrem de redus - pana in 1.500 EUR. Masina va rula doar atunci cand vor fi nameti urasi, deci mai mult de 2.000 km pe an nu cred sa fac. Ma apuc de citit! Numai bine :)

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare