etapiterie Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , ma numec Marius Gabriel sunt posesorul unui land rover freelander 1,8 16 v 120 caluti micuti dar puternici :) masina momentan nu mai este 4x4 am dat jos cardan si grup spate din cauza unor zgomote ciudate urmand sa pun ceva mai bun afftermarket.momentan masina este intr-un proced de infrumusetare am inceput cu interiorul si in primavara umblu si la exterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Alexandru Nicoara ,am 14 ani si mostenesc pasiune pentru off road de la tatal meu.Am initiat contul pe forum deoarece am primit o masina (masina din avatar) cu care ies in teren alaturi de tatal meu si prietenii lui si ai mei.Desi sunt tanar ,ma implic cu placere in acest sport. Am de asemenea pasiune pentru alte sporturi ,montain bike(downhill),karting,enduro. Imi place sa il ajut pe tatal meu la pregatitul masinilor, asa am facut si la masina care astazi am primit-o si asa cum o sa fac si la noua masina pe care o construieste tata. Salut Alexandru ! Se pare ca sintem in aceeasi situatie (eu am 16 ani si tot de la tatal meu am mostenit aceasta pasiune :grin: ). Treci pe la sectiunea adecvata ( Suzuki --> Vitara, X90) si prezinta veverita din avatar ca pare foarte interesanta :grin: :wink: . Bafta :h5 . 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dtoma Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Dobre Toma, locuiesc la Thessaloniki din `88 si sunt posesor de: Aro 244 motor benzina + gpl toyota 2500 cc. Aprilia Mana benzina + gpl , 850 cc. Fiat Ducato diesel - viitor campervan Ocupatia principala este reparatul motocicletelor la service-ul personal. http://www.motocontrol.gr Imi plac calatoriile pe doua si patru roti, si "cosmetizarile auto - moto. Atasez foto. Suntem ceea ce vrem sa fim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcklaud Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Dionis si sunt din Bucuresti. Voi fi fericitul posesor a autovehicolului VW, pina atunci vreau cu ajutorul acestui site sa-mi configurez auto si sa ma documentez si sa aflu parerea altora asupra mai multor detalii legate de alegerea si procurarea vehicoluli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Wrangler YJ Salutari pt toata lumea! Sunt Alex si am reuit sa-mi indeplinesc visul. WRANGLER!!!!!!!!!!!!!!!!!:B Sper ca am facut alegerea corecta "de fapt nu a fost alegere ci noroc" si cu ajutorul vostru sa reusesc sa imi pun masina la punct. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pgpaul Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Paul, sunt din Simleu Silvaniei, ma pasioneaza fotografia si Dusterul ma ajuta sa ajung la rasarit pe culmile din jurul orasului. Oricum, dupa cateva tentative mai curajoase (sau inconstiente) am ajuns la concluzia ca am nevoie macar de cunostinte de baza in ale 4x4 prin paduri si pante abrupte - cunostinte pe care sper sa le capat si pe-aici. Stie cineva de vreo scoala care te invata asta? Spre surprinderea mea google nu-ti da prea multe rezultate. Multumesc. Editat Octombrie 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
force guard Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Land rover freelander Va salut pe toti! La mine totul a inceput iarna trecuta, cand am trait un adevrat cosmar cu BMW-ul seria 5. De atunci am jurat ca-mi voi cumpara un 4x4 pentru iarna asta. Nu am dispus de multi bani si mi-am luat un Land Rover Freelander 1.8 din 2000. Merge super masina si deja ma gandesc sa o "adaptez" pentru offroad...bine in limita in care un 4x4 permanent poate s-o faca... :) Orice sugestie din partea voastra e binevenita. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulDan87 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Salut sunt Paul, sunt pasinat de off-road , dar din pacata deocamdata nu detin o masina 4x4 , urmaresc sa imi achizitionez una . Ce masina recomandati pentru un incepator in ale off-road ului??? Editat Octombrie 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrctheo Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari pentru toti! Eu sunt Theo, din Bucuresti, n-am 4x4, dar am de gand sa-mi iau. Cochetez cu Niva, pt ca va fi folosita preponderent in Bucuresti, iarna. Eventual pana la Cabana Padina sau mai sus. Acum am o Kia Ceed, de care sunt multumit pe deplin. Sper sa ne gasim o masina buna (inclusiv sotia si fetita noatra isi doresc dar ele nu stiu inca) pt noi. Acum am sa trec pe la anunturi sa ma uit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiusala Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Claudiu sunt din Negresti-Oas, sunt nou pe forum. Am un Nissan Patrol GR SWD 2.8TD an 1995. rupe tot Ne place noroiul si pentzile abrupte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenc Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt si eu detinatorul unui Ford Maverick, 1997, motor de 2,7 Diesel, 125 CP, o masina perfecta pt drumurile noastre, care de cele mai multe ori sunt pline de gropi. Ford Maverick, 1997, 2,7D, 125 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ro-maniac Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sergiu ma numesc ,proaspat detinator de Suzi ..in lucru actualmente..am 44 de ani si sunt dependent de 4x4 ! asa arata acum veveritza... http://i1076.photobucket.com/albums/w453/vanhelsing4/IMG_05641.jpg sunt pe vine jenti ET-25/15 si in functie de astea o sa iau incaltzari:) Editat Octombrie 29, 2012 de ro-maniac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiud3 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Sergiu, sunt din Oradea, proaspat doritor de achizitionat un LR. Sper sa se intample asta cat mai repede. Sincer sa fiu, m-a determinat sa raman asupra LR si faptul ca aici pe forum sunt foarte multe persoane dornice sa ajute oricand. Va tin la curent in caz ca imi gasesc masinuta. Numai bine! Sergiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ce fel de ulei de motor castrol este mai bun pt un Land Rover Freelander 2.0 Td4 din 2003? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
survivalist Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! eu sunt andrica din bucuresti si sunt pasionat de tot ce inseamna masini americane mari si independenta energetica:). am 32 de ani, sunt inginer mecanic specializat pe utilaje de constructii si am o nevasta care mi-a dat voie sa-i folosesc balconul pentru fabricarea de biodiesel. masina mea de zi cu zi este un 2x4 (megane classic '02, 1.9 dci). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiluk Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Ma numesc Adrian, sunt din Vaslui si sunt vanator si pescar cu diploma, implicit detinator de 4x4 (Mitsu Pajero 2,8 TDI scurt) despre care sper sa aflu cat mai multe de aici. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitsu7 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Laci din Cluj si am un Pajero Mk.I '89 2.5 TD 4D56 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristaky Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Sunt Cristian, locuiesc in Barlad (Jud. Vaslui), desi sunt iesean. Saptamana trecuta am achizitionat un L200 Warrior din 2003, adus din Anglia, de la un foarte bun prieten. Tapiterie piele, aer conditionat, geamuri electrice, 5 locuri, diferential blocabil, bull-bar si roll-bar....mai multe nu stiu, nu am decat fff vagi cunostinte de mecanica, din pacate... E prima masina 4x4, am cumparat-o pentru iesirile mele la pescuit si pentru a o folosi sotia/familia iarna (avem si un Opel Astra care iarna trecuta a stat pe dreapta, din cauza zapezilor extreme). Nu intentionez sa fac off-road extrem cu ea, doar sa ies din namol si sa pot urca unele dealuri din jurul baltilor la care merg sa pescuiesc. Voi posta si foto cat de curand, momentan nu am. Am si unele mici probleme cu ea, insa voi posta la sectiunea potrivita. P.S. Daca vreun coleg din Iasi/Vaslui care are cunostinte de mecanica sau cunoaste un mecanic foarte bun imi poate trimite un mesaj cu un numar de telefon pe privat, pt o scurta discutie, ii multumesc anticipat. Editat Octombrie 30, 2012 de Cristaky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulDan87 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Paul , din pacate inca nu detin o masina de off road, sper cat de curand sa pot sa imi achizitionez una , sunt incepator in domeniu si nu prea stiu ca ce masina ar fi buna asa de inceput. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu ciul Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! sunt tiberiu, am o niva 2007 si-mi place sa ma dau cu ea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ktlstp Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Catalin, sunt din Tulcea, imi place sa ma uit la Rally Raid si un plan al meu de viitor este sa imi achizitionez o rulota si un auto cu care sa o tractez fara probleme! Cu actualul nu prea am cum! GO anywhere, DO anything! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuPinin Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Bine v-am gasit! Ma numesc Laurentiu, sunt din Iasi, si ma bucur ca am dat de aceasta comunitate! Ma pregatesc sa atentez cu dreptul intre voi cu discutii si intrebari. Mi-am achizitionat recent un Mitsubishi Pajero Pinin lung din 1998, 1.8 GDI, cutie automata, care urmeaza sa intre in Romania pe trailer pe 4-5 noiembrie. Va salut! :D :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cypor Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Cipri din Oradea, discutia despre functionarea motoarelor diesel cu ulei vegetal m-a adus aici :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paganel Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, numele meu este Costel sunt din Focsani, deocamdata nu detin acaret 4x4 dar sunt in cautare :grin: urmaresc forumul de ceva timp si imi cer scuze ca doar acum m-am prezentat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius-Viorel Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toti membrii ai acest forum.Ma numesc Marius sunt un nou membru al acestui forum si un nou propietar al unui jeep Mitsubishi Pajero 2.8 an 1997.Sper din tot sufletu sa fiu bine primit de catre toti membri al acestui forum Cu stima si respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate